12 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αρκετές οι επιλογές για απόψε και διαφορετικές μεταξύ τους. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«Απρόσκλητος Επισκέπτης» (2013) σε σκηνοθεσία Γκάρι Φλέντερ

Δράσης – Ο Φιλ Μπρόκερ, πρώην αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, έχει πρόσφατα χάσει τη γυναίκα του και μετακομίζει, μαζί με τη 10χρονη κόρη του, σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Έχοντας κρατήσει κρυφή την προηγούμενη ταυτότητά του από τους νέους του γείτονες, ο Φιλ είναι αποφασισμένος να κάνει εκεί μια καινούρια αρχή. Ένα τυχαίο γεγονός όμως θα τον κάνει στόχο του Γκάτορ, ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών… Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος αρχικά ήθελε να πρωταγωνιστεί αλλά τελικά έδωσε τον ρόλο στον Tζέισον Στέιθαμ.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Γουϊνόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ιζαμπέλα Βίντοβιτς.

*Mega, Κυριακή 28/3 στις 21:00

«Μπαμπούλας Α.Ε» (2001) σε σκηνοθεσία Πιτ Ντόκτερ, Ντέιβιντ Σίλβερμαν, Λι Άνκριτς

Animation – Ο Σάλιβαν και ο Μάικ, είναι δύο συμπαθητικά τέρατα, που δουλεύουν για την εταιρία ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε. και έχουν ως αποστολή τους να μπαίνουν κρυφά στα δωμάτια μικρών παιδιών, να τα τρομάζουν και να προμηθεύουν την εταιρεία με παιδικές κραυγές τρόμου, που αποτελούν βασική πηγή ενέργειας της πόλης τους. Όλα αλλάζουν όμως όταν ένα βράδυ, ένα κοριτσάκι, η Μπου, εισβάλλει κατά λάθος στη χώρα τους! Κυριαρχεί πανικός καθώς οι μπαμπούλες πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι τοξικά και εξαιρετικά επικίνδυνα! Ο Σάλιβαν και ο Μάικ αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δεν είναι όπως πίστευαν και θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν το χαριτωμένο κοριτσάκι.

Ακούγονται οι φωνές των: Τάσου Κωστή, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, Λεωνίδα Κακούρη.

*Star, Κυριακή 28/3 στις 21:00

«Ημέρα Ανεξαρτησίας» (1996) σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ  

Επιστημονικής Φαντασίας – Στις 2 Ιουλίου, δυο μέρες πριν από τη μεγάλη αμερικανική γιορτή της Ανεξαρτησίας, οι παγκόσμιες τηλεπικοινωνίες βυθίζονται στο χάος, λόγω μιας μυστηριώδους ατμοσφαιρικής παρεμβολής. Σύντομα διαπιστώνεται ότι κάποιο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα γιγάντιο διαστημόπλοιο, το οποίο πιλοτάρουν εκδικητικά εξωγήινα όντα. Ο Ντέιβιντ Λέβινσον, ένας χαρισματικός επιστήμονας που εργάζεται σαν τεχνικός σε τηλεοπτικό κανάλι, ανακαλύπτει ότι οι εξωγήινοι σκοπεύουν να επιτεθούν σε στρατηγικά σημεία του πλανήτη μέσα σε ένα 24ωρο. Την επόμενη κιόλας μέρα, η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και η Ουάσινγκτον μετατρέπονται σχεδόν σε στάχτη. Οι επιζώντες, με επικεφαλής τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τόμας Γουίτμορ, επινοούν ένα σχέδιο για να πολεμήσουν εναντίον των εισβολέων…

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν, Μέρι ΜακΝτόνελ.

*Alpha, Κυριακή 28/3 στις 21:00

«Bumblebee» (2018) σκηνοθεσία Τράβις Νάιτ

Περιπέτεια – Κυνηγημένο από τον πλανήτη του, ένα Ότομποτ φτάνει το 1987 στη Γη. Λίγο αργότερα η 18χρονη Τσάρλι θα το ανακαλύψει μεταμορφωμένο σε κίτρινο Σκαραβαίο Volkswagen, θα το ονομάσει Μπάμπλμπι και θα ξεκινήσει μαζί του μια σχέση φιλίας με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Παίζουν: Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα, Τζον Ορτίζ.

*Open, Κυριακή 28/3 στις 21:00

«Μπάρτον και Τέιλορ» (2013) σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λάξτον

Δράμα – Ο θυελλώδης έρωτας του Ρίτσαρντ Μπάρτον και της Λίζ Τέιλορ. Το δράμα αφηγείται την ιστορία του πιο λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ, του Ρίτσαρντ Μπάρτον και της Ελίζαμπεθ Τέιλορ που συνεργάστηκαν μαζί για τελευταία φορά στο Privet Lives του Νόελ Κάουαρντ. Ένας παράνομος έρωτας, δύο θυελλώδεις γάμοι, χωρισμοί και μπόλικο αλκοόλ, πλαισιώνουν την αληθινή αγάπη δύο λαμπερών σταρ, που αγαπήθηκαν μαζί από το κοινό, όσο λίγοι.

Παίζουν: Ντόμινικ Γουεστ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 28/3 στις 22:00

«Χαβιάρι» (2019) σκηνοθεσία Elena Tikhonova

Κωμωδία – Μόνο ένας τρελός ολιγάρχης θα σκεφτόταν να χτίσει ένα φλωρεντίνικου τύπου παλάτι σε μία γέφυρα στην καρδιά της Βιέννης. Αλλά, η μεταφράστριά του, η Νάντια, μαζί με την κολλητή της και την μπέιμπισιτέρ της έχουν ένα εξίσου τρελό σχέδιο. Ποιος θα τα καταφέρει;

Παίζουν: Margarita Breitkreiz, Darya Nosik, Sabrina Reiter.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 28/3 στις 22:00

«Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια» (1967) σε σκηνοθεσία Ντίνος Δημόπουλος

Eνας καλοστεκούμενος πενηντάρης, ο Ντίνος Διαμαντίδης, ζει με την αδελφή του, τρέχοντας πίσω από κάθε θελκτικό θηλυκό. ‘Oταν γνωρίζει την εικοσάχρονη Κορίνα και τη μητέρα της, δύο απατεώνισσες, που μαδάνε πλούσιους μεσήλικες, χάνει τελείως τα λογικά του, καθώς η Κορίνα παριστάνει την ερωτευμένη μαζί του. Η γραμματέας του, η Ρίτα, που είναι πολλά χρόνια αρραβωνιασμένη μαζί του, κινητοποιείται και, με τη βοήθεια του γιατρού του και ενός πρώην υπαλλήλου του, κάνουν τον ερωτύλο Ντίνο να καταλάβει επιτέλους το ποιόν των δύο γυναικών. 

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μπέτυ Αρβανίτη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νόρα Βαλσάμη, Μέλπω Ζαρόκωστα.

*Star, Κυριακή 28/3 στις 22:50

«Τρελή κι Ερωτευμένη… 60άρα» (2015) σκηνοθεσία Μίχαελ Σοουγουόλτερ

Κωμωδία – Η 60χρονη Doris είναι ερωτοχτυπημένη με έναν νεότερο συνάδελφο της. Με τη βοήθεια της εγγονής της κολλητής της, εφευρίσκει συνεχώς τρόπους προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του. Αν και όλο αυτό τη φέρνει σε κόντρα με το περιβάλλον της, εκείνη ακολουθεί την καρδιά της για πρώτη φορά.

Παίζουν: Σάλι Φιλντ, Μαξ Γκρίνφιλντ, Μπεθ Μπερς.

*Μακεδονία, Κυριακή 28/3 στις 23:30

«Διπλή Δύναμη» (1997) σκηνοθεσία Τσούι Χαρκ

Θρίλερ – Ο καλύτερος άνδρας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, που έχει αποσυρθεί και απολαμβάνει τη ζωή κοντά στην όμορφη γυναίκα του, επανέρχεται στην ενεργό δράση για να βοηθήσει στη σύλληψη του πιό επικίνδυνου τρομοκράτη στον κόσμο. Πρόκειται για την καλύτερη ταινία με τον Ζαν-Κλοντ Βαντάμ, που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ένα ολότελα παλαβό σενάριο, το οποίο και περιλαμβάνει: έναν τρομοκράτη ονόματι Σταύρος, ένα μυστικό πράκτορα που το μόνο που θέλει είναι να γίνει πατέρας, έναν πανκ έμπορο όπλων που εμφανίζεται κάθε φορά με διαφορετικό χρώμα μαλλί, ένα νησί φυλακή για μυστικούς πράκτορες που έπεσαν σε δυσμένεια και, μερικά φλεγόμενα κτίρια… όπως το Κολοσσαίον!
Παίζουν: Ζαν-Κλοντ Βαντάμ, Ντένις Ρόντμαν, Μίκι Ρουρκ, Πολ Φρίμαν.

*Mega, Κυριακή 28/3 στις 23:10

«Σε Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει» (2018) σκηνοθεσία Γιώργος Πανουσόπουλος

Κωμωδία – Τι μαγικό συμβαίνει σ΄ αυτό το αχαρτογράφητο νησάκι του Αιγαίου;

Δύο ανυποψίαστοι ξενομερίτες, ένας Γάλλος ευρωβουλευτής (Serge-Requet Barville) και μία νεαρή οικονομολόγος (Μαργαρίτα Πανουσοπούλου), φθάνουν με καΐκι στο ειδυλλιακό Αρμενάκι και έρχονται σε επαφή με τον αλλόκοτο τρόπο ζωής και τις ανατρεπτικές ηθικές αξίες των κατοίκων του. Θα γνωριστούν με τον αλλοπρόσαλλο δάσκαλο (Μπάμπης Χατζηδάκης) και την πληθωρική χήρα (Φωτεινή Τσακίρη) και θα παραδοθούν τόσο στη δίνη του έρωτα, όσο και στο γοητευτικό τόπο, που μπορεί να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων.
Παίζουν: Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Μπάμπης Χατζιδάκης, Φωτεινή Τσακίρη, Γιάννης Χατζηγιάννης, Serge-Requet Barville, Σταύρος Μερμίγκης, Ηλίας Γιαννίρης, Κώστας Πλάκας, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Θάνος Πρίτσας.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 28/3 στις 23:30

«Επιχείρηση Εσκομπάρ» (2016) σκηνοθεσία Brad Furman

Βιογραφία – Η πραγματική ιστορία του Robert Mazur, ενός μυστικού πράκτορα του FBI, που αναλαμβάνει μία τελευταία υπόθεση, λίγο πριν αποσυρθεί. Υιοθετεί την ταυτότητα ενός επιχειρηματία που ξεπλένει χρήματα προκειμένου να ξεσκεπάσει το καρτέλ του Pablo Escobar.

Παίζουν: Bryan Cranston (Robert Mazur), Leanne Best (Bowling Alley Waitress), Daniel Mays (Frankie).

*Open, Κυριακή 28/3 στις 23:30

«Chappie» (2015) σκηνοθεσία σε σκηνοθεσία Νιλ Μπλόμκαμπ

 Επιστημονικής Φαντασίας – Στο Γιοχάνεσμπουργκ του 2016 μια ειδική ομάδα ανδροειδών έχει αναλάβει τη διαφύλαξη της τάξης. Ο κατασκευαστής τους Ντίον Γουίλσον θέλει όμως να πάει ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας ένα ρομπότ με ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Για να επιτύχει το σκοπό του, θα κλέψει ένα ρομπότ από την εταιρία που δουλεύει για να τρέξει πάνω του το εξελιγμένο λογισμικό του. Η απαγωγή του Γουίλσον και του ανδροειδούς του από μια συμμορία γκάνγκστερ θα περιπλέξει, όλη την υπόθεση.

Παίζουν: Χιού Τζάκμαν, Σιγκούρνι Γουέιβερ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Ντέβ Πάτελ

*Ant1, Κυριακή 28/3 στις 00:45