Ανακοίνωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος για Δευτέρα

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/3/2021

08:00 ΕΩΣ 13:00 ΣΤΟ Δ/Δ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΦΕ ΠΙΤΣΑ ΕΛΙΤ ΕΩΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΔΟΙ ΑΥΤΩΝ

10:00 ΕΩΣ 13:00 ΣΤΟ Δ/Δ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΟΙ ΑΥΤΗΣ.

12:00 ΕΩΣ 14:30 ΣΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΝΙΑΚΩΝ.

12:15 ΕΩΣ 13:00 ΣΤΟ Δ/Δ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΔΟΙ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΥΑΚ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΥΓΗΡΗΣ, ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΑΣΑΚΙ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής.

Για αυτό το λόγω οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η άλλα στοιχεία δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται επί του εδάφους γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.