3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τρεις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Οι Καταφερτζήδες» (2013) σε σκηνοθεσία Shawn Levy

Κωμωδία – Ο Μπίλι και ο Νικ, δύο απολυμένοι πλασιέ, που ψάχνουν να βρουν μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα, κάνουν αίτηση για δοκιμαστούν ως εκπαιδευόμενοι στην Google. Τελείως απροσδόκητα θα βρεθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια ως «Νούγκλερς», για να διαγωνιστούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη για μια θέση στο ειδυλλιακό εργασιακό περιβάλλον της.

Παίζουν: Vince Vaughn(Billy McMahon), Owen Wilson(Nick Campbell), Rose Byrne(Dana), Aasif Mandvi(Mr. Chetty).

*Open, Δευτέρα 5/4 στις 21:00

«Πριν το Ξημέρωμα» (1995) σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Ρομαντικό δράμα – Ο Τζέσε (Ίθαν Χοκ) και η (Σελίν) Ζιλί Ντελπί πρωταγωνιστούν ως δύο νέοι που γνωρίζονται – και οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα – στο δρομολόγιο του τρένου Βουδαπέστη-Παρίσι. Ίσως έχουν μόνο μια βραδιά, αλλά όταν δύο αδελφές ψυχές συναντιούνται, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε πριν το ξημέρωμα.

Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Ζιλί Ντελπί, Άντρεα Έκερτ, Έρνι Μάνγκολντ.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 5/4 στις 22:00

«Ο Ant-Man και η Σφήκα» (2018) σκηνοθεσία Πέιτον Ριν

Ένα νέο κεφάλαιο με τους υπερήρωες που έχουν την ασύλληπτη ικανότητα να μικραίνουν ξεκινά, όταν ο Σκοτ Λανγκ έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ-ήρωας στο πλάι των Avengers, αλλά πλέον και ως πατέρας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή με τις ευθύνες του ως Ant-Man, μια καινούργια, επείγουσα αποστολή που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym, τον οδηγούν να ξαναφορέσει τη στολή του. Αυτή τη φορά, όμως, θα χρειαστεί να δώσει τις μάχες του δίπλα στην Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν.

Παίζουν: Πολ Ραντ, Εβάντζελιν Λίλυ, Γουόλτον Γκόγκινς, Μπόμπι Κανάβαλε, Τιπ «T.I.» Χάρρις, Τζούντι Γκριρ, Μισέλ Φάιφερ, Λόρενς Φίσμπερν, Μάικλ Ντάγκλας.

*Alpha, Δευτέρα 5/4 στις 23:00