Πως ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Αμανατίδης, έπαθε έμφραγμα από… ένα σάντουιτς

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμανατίδης, που περιέγραψε πώς έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς.

Από ένα σάντουιτς έφτασε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Μοιάζει πραγματικά απίστευτη η περιπέτεια που έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος περιέγραψε αναλυτικά πώς ο ίδιος έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς.

Όπως είπε ο κ. Αμανατίδης, όταν έφαγε ένα σάντουιτς, το ίδιο βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης, ενώ έκανε και τεστ για κορονοϊό έπειτα από οδηγία του γιατρού γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. «Δεν ήταν covid. Μετά όταν πήγα στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ένας πυρετός μεταξύ 37,5 με 38. Ξεκίνησα αιματολογικές εξετάσεις που είχαν παράξενα αποτελέσματα. Σήμαινε ότι υπάρχει μια φλεγμονή. Και ενώ οι μέρες περνούσαν, βρέθηκε ότι ήταν ένας εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από την φλεγμονή, τη δηλητηρίαση του εντέρου, μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά», εξήγησε ο κ. Αμανατίδης.

«Μάλλον υπήρχε μια διαδικασία βλάβης στην καρδιά και όταν τελευταία στιγμή ο πνευμονολόγος με “διέταξε” να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι πρόκειται για ενδοκαρδύτιδα και όχι μόνο αυτό: Είχε ήδη κάνει βλάβη στη βαλβίδα που θα πρέπει να αντικατασταθεί», σημείωσε ο ίδιος, εξιστορώντας την απίστευτη περιπέτειά του, που ξεκίνησε από ένα σάντουιτς.

Όπως του είπαν οι γιατροί αυτό προήλθε από μια μόλυνση του εντέρου και μέσω της φλεγμονής πήγε στην καρδιά. «Δυστυχώς ήταν πράγματα που για πρώτη φορά τα άκουγα», είπε. Και έτσι ο βουλευτής της Γιώργος Αμανατίδης έφτασε να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Δείτε το video: