7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Η Πρώτη Αγάπη» (2014) σε σκηνοθεσία  Μάικλ Χόφμαν

Ρομαντικό δράμα – Παρακολουθούμε τον Ντόσον και την Αμάντα, δύο πολύ ερωτευμένους νέους στο σχολείο που χώρισαν με δραματικό τρόπο.
Τίποτε όμως στη ζωή δεν γίνεται τυχαία.

Θα περάσουν είκοσι χρόνια για να ξαναβρεθούν με αφορμή τον θάνατο ενός αγαπημένου τους φίλου και για να συνειδητοποιήσουν ότι η αγάπη τους δεν έχει σβήσει. Όμως αυτή τη φορά τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν είναι μεγαλύτερα και πιο σοβαρά.

Παίζουν: Μισέλ Μόναγκαν, Τζέιμς Μάρσντεν, Λιουκ Μπρέισι, Λιάνα Λιμπεράτο, Καρολίν Γκούντμπολ, Τζον Τένι.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 15/4, στις 22:00

«Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού» (2010) σε σκηνοθεσία  Στράτος Μαρκίδης

Δραματική – Ελληνική Ταινία – Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος, δύο άγνωστα μεταξύ τους παιδιά, νιώθουν ερωτική αναστάτωση με τις πρώτες ματιές που ανταλλάσσουν. Η επαφή τους διακόπτεται απότομα από τον αδελφό της Αλεξάνδρας, τον Στέφανο, που την παίρνει και φεύγουν. Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος ξαναβρίσκονται συμπτωματικά στο Λονδίνο όπου σπουδάζουν σε διαφορετικές σχολές και έτσι αρχίζουν να βλέπονται κρυφά, αφού ο Κωνσταντίνος Αδαμάκης, ο πατέρας της Αλεξάνδρας, την έχει τάξει στον γιό του συνεταίρου του στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν, όταν μαθαίνει από τον Στέφανο ότι ο Μάνος δεν είναι άλλος από τον γιό του Άγγελου Παπαδάκη, του μεγαλύτερου εχθρού του, που τον είχε τραυματίσει σοβαρά στο πόδι αφήνοντας του μόνιμη βλάβη, πυροδοτώντας μια βεντέτα που μεταμόρφωσε δύο παιδικούς φίλους σε αιώνιους εχθρούς.

Παίζουν: Κατερίνα Γερονικολού, Κώστας Λούκας, Ιωσήφ Μαρινάκης, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Τζένη Μπότση, Πατρίτσια Περιστέρη, Μπέτυ Λιβανού, Γιάννης Βόγλης, Εύα Λάσκαρη.

*Mega, Πέμπτη 15/4, στις 22:10

«Αγάπη σαν Ναρκωτικό» (2010) σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζουΐκ

Ρομαντική – Η Μάγκι είναι μια πανέμορφη κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα που απεχθάνεται τις δεσμεύσεις. Ο Τζέιμι είναι ένας επιτήδειος πωλητής φαρμάκων που ξεχειλίζει από γοητεία και αυτοπεποίθηση. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν μια ασυνήθιστη σχέση που θα τους οδηγήσει σε μέρη που ποτέ δεν είχαν φανταστεί, καθώς θα βρεθούν ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου “ναρκωτικού”, δηλαδή του έρωτα.

Παίζουν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Αν Χάθαγουεϊ, Όλιβερ Πλατ, Χανκ Αζάρια, Τζούντι Γκρίαρ.

*Open, Πέμπτη 15/4, στις 22:15

«Στο Τέλος του Δρόμου» (2012) σε σκηνοθεσία Derek Cianfrance

Ο Λουκ είναι μοτοσικλετιστής κασκαντέρ και βγάζει το μεροκάματο του στο θρυλικό “γύρο του θανάτου”, ενός περιοδεύοντος λούνα παρκ. Στο πέρασμα του από τη Νέα Υόρκη, ξαναβρίσκει τη χαμένη του αγάπη και μαθαίνει ότι έχει αποκτήσει μαζί της ένα γιο. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τη ζωή στους δρόμους και να γίνει ο ιδανικός πατέρας, ο πατέρας, που ο ίδιος δεν είχε ποτέ στο πλευρό του. Όμως, ο νέος εργοδότης του τον μπλέκει σε μια σειρά από ληστείες σε τράπεζες και ο Λουκ μπαίνει στο στόχαστρο του Έιβερι, ενός φιλόδοξου αστυνομικού. Η αντιπαράθεση των δύο αντρών θα έχει συγκλονιστικές συνέπειες και για τους δύο.

Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Εύα Μέντεζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρέι Λιότα.

*Star, Πέμπτη 15/4, στις 22:15

«Ο Πεζοναύτης» (2006) σκηνοθεσία Τζον Μπονίτο

Δράσης – Ο Τζον Τρίτον είναι πεζοναύτης του αμερικανικού στρατού που αποστρατεύεται παρά τη θέλησή του από τον πόλεμο στο Ιράκ και επιστρέφει σπίτι.  Η περιπέτεια, όμως, που τον περιμένει στην πατρίδα, είναι ακόμα πιο έντονη, αφού σύντομα η γυναίκα του πέφτει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη συμμορία. Τώρα, που τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, ο Τζον πρέπει να περάσει μέσα από φλεγόμενα βενζινάδικα, ξέφρενες καταδιώξεις με αυτοκίνητα και σαδιστικά βασανιστήρια για να σώσει τη γυναίκα του…

Παίζουν: Τζον Σίνα, Κέλι Κάρλσον, Ρόμπερτ Πάτρικ, Άντονι Ρέι Πάρκερ.

*ΣΚΑΙ, Πέμπτη 15/4, στις 23:00

«Φριτζ Λανγκ» (2016) σε σκηνοθεσία Gordian Maugg

Βιογραφική – Ο Φριτς Λανγκ είναι για πολλούς ο πατέρας του σύγχρονου γερμανικού κινηματογράφου και δίχως αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες μορφές της παγκόσμιας κινηματογραφίας. Ο σπουδαίος σκηνοθέτης ήταν μεγαλοφυία, εγωπαθής, μανιακός του σεξ και σαδιστής. Η βία και ο έρωτας έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε όλη του τη ζωή. Στη Βιέννη έβλεπε την πολυαγαπημένη Εβραία μητέρα του να υποφέρει εξαιτίας του βίαιου πατέρα του. Στρατιώτης στη Γαλικία έζησε όλη τη φρίκη του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, ενώ νεαρός σκηνοθέτης στο Βερολίνο κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Ο Φριτς Λανγκ ερευνά το «Κακό» μέσα του και στην ανθρώπινη ψυχή γενικότερα.

Παίζουν: Heino Ferch, Thomas Thieme, Samuel Finzi, Johanna Gastdorf, Lisa Charlotte Friederich, Michael Mendl, Jens Kipper, Philipp Baltus, Maximilian von Pufendorf, Lena Münchow, Rainer Galke, Winfried Küppers.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 15/4, στις 00:00

«Το Σώμα» (2017) σε σκηνοθεσία Jonas McCord 

Δράσης – Ένας Ιησουίτης ιερέας έρχεται στην Ιερουσαλήμ, απεσταλμένος από το Βατικανό, για να αποφανθεί κατά πόσο ο σκελετός ενός εσταυρωμένου, που βρέθηκε σε τάφο της εποχής του Πόντιου Πιλάτου, ανήκει στον Ιησού.

Παίζουν: Ολίβια Γουίλιαμς, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζον Σράπνελ, Ντέρεκ Τζέικομπι, Τζέισον Φλέμινγκ

*ΣΚΑΙ, Πέμπτη 15/4, στις 00:45