Σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Από αριστερά: Ντίκος Αντώνης, Χρήστου Κωστής, Νάτσιουλα Στέλλα, Εμμανουηλίδου Μέϊ, Σιαραφέρα Παρασκευή.
Σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στους αγώνες αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα κωπηλασίας

Με σπουδαίες εμφανίσεις ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στον αγώνα αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα κωπηλασίας.

Συμμετείχαν οι αθλητές Χρήστου Κωστής, Ντίκος Αντώνης και η αθλήτρια Νάτσιουλα Στέλλα. Ο Κωστής Χρήστου βρέθηκε μέσα στις κορυφαίες θέσεις στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος σκιφ εφήβων, καθώς και στην κορυφή του αγωνίσματος του διπλού σκιφ εφήβων. Ο Αντώνης Ντίκος, όντας από τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές που συμμετείχαν στο αγώνισμα του σκιφ εφήβων (ανήκοντας στην πραγματικότητα στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων), κατάφερε να μπει στον μεγάλο τελικό του σκιφ εφήβω, κάνοντας και τις δύο μέρες των αγώνων σπουδαίες κούρσες. Ταυτόχρονα συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και στο αγώνισμα του διπλού σκιφ εφήβων.

Η σπουδαία αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Στέλλα Νάτσιουλα βρέθηκε στην κορυφή του αγωνίσματος του σκιφ νεανίδων, καθώς και στο διπλό σκιφ νεανίδων, με πλήρωμα την Ευαγγελία Φράγκου, η οποία είχε αγωνιστεί την περσινή χρονιά στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ νεανίδων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο, με πλήρωμα τότε την Ευαγγελία Αναστασιάδου, επίσης αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Μετά το πέρας των αγώνων αξιολόγησης, η Στέλλα Νάτσιουλα κλήθηκε να συμμετάσχει σε κοινόβιο προετοιμασίας κατηγορίας νέων (αθλητών κάτω των 23 ετών/Under 23) με ακόμα 6 επίλεκτους αθλητές της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, προκειμένου να προετοιμαστούν για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων (κάτω των 23 ετών) που θα διεξαχθεί στο Ράτσιτσε της Τσεχίας, 9-11 Ιουλίου 2021.

Σπουδαίες λοιπόν οι εμφανίσεις των αθλητών του Ν.Ο.Κ., οι οποίοι θα συμμετέχουν στον τελευταίο αγώνα αξιολόγησης για την είσοδό τους στην Εθνική ομάδα, η ημερομηνία του οποίου δεν έχει καθοριστεί ακόμα από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Εθνικής ομάδας κ. Τζιάνι Ποστιλιόνε. Οι εμφανίσεις των αθλητών του Ν.Ο.Κ. φέρνουν υπέρμετρη αισιοδοξία σε όλη την οικογένεια του Ομίλου, για είσοδο ακόμα 3 αθλητών στην Εθνική ομάδα, μαζί με την σπουδαία Ευαγγελία Αναστασιάδου. Δεδομένων των μεγεθών και των συνθηκών, μιλάμε για μία απίστευτη επιτυχία του Ν.Ο.Κ., των αθλητών, της προπονητικής ομάδας και της διοίκησης.

Την αποστολή συνόδεψε και στήριξε με την παρουσία της εκτός από την καταπληκτική προπονήτρια του Ομίλου κ. Σιαραφέρα Παρασκευή και η σπουδαία αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Μέϊ Εμμανουηλίδου, η οποία με την εμπειρία της και την σπουδαία της ποιότητα σαν αθλήτρια, έδειξε πως έχει όχι μόνο παρελθόν, αλλά και παρόν και μέλλον στην Καστοριανή κωπηλασία.

Η διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει όλη την αποστολή που συμμετείχε στους αγώνες κι εύχεται υγεία σε όλους κι ανάλογες, αν όχι μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ακολουθεί φωτογραφία της αποστολής του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Από αριστερά: Ντίκος Αντώνης, Χρήστου Κωστής, Νάτσιουλα Στέλλα, Εμμανουηλίδου Μέϊ, Σιαραφέρα Παρασκευή.