Άγιο είχε διερχόμενος ποδηλάτης στην γυρολιμνιά Καστοριάς

Ένα τεράστιο δέντρο έπεσε στον δρόμο τη στιγμή που διερχόμενος ποδηλάτης έκανε την καθημερνή του βόλτα.

Σήμερα το απόγευμα, ο εκπαιδευτικός Κώστας Χατζηφωτιάδης, γνωστός για την αγάπη του για την ποδηλασία, την ώρα που έκανε την καθημερινή του βόλτα, έντρομος άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκανε το τεράστιο κλαδί από την λεύκα, την στιγμή που έπεφτε στο οδόστρωμα. Αντανακλαστικά ο ποδηλάτης επιτάχυνε και για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου γλίτωσε το μοιραίο.

“Είχα Άγιο” δήλωσε στο mpetskas ο κ. Χατζηφωτιάδης και συνέχισε ” εκεί που έκανα την βόλτα μου, ξαφνικά άκουσα έναν τρομακτικό θόρυβο πάνω από το κεφάλι μου. Ευτυχώς επιτάχυνα το ποδήλατο και την γλίτωσα από θαύμα. Κάποιοι περιπατητές, που είχαν βγάλει βόλτα το σκυλάκι τους, μου φώναζαν αλλά λόγω του θορύβου δεν τους άκουγα.  Για ένα-δύο μέτρα το δέντρο θα έπεφτε πάνω μου.”

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, το τεράστιο κλαδί έπεσε μερικά εκατοστά δίπλα από το σταθμευμένο αυτοκίνητο των περιπατητών που είχαν βγάλει βόλτα το σκυλάκι τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δέντρο, ήταν μαρκαρισμένο με ένα μεγάλο “Χ”, που σημαίνει ότι έπρεπε να έχει κλαδευτεί.