7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Ταξί 4» (2007) σε σκηνοθεσία Ζεράρ Κραφτσίκ

Δράσης – Ένας, καταζητούμενος σε όλη την Ευρώπη, Βέλγος εγκληματίας βρίσκεται υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας. Εκεί θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για λίγες ώρες μέχρι να μεταφερθεί σε φυλακή στο Κογκό.

Δυστυχώς ο αγαθός Εμιλιέν θα ξεγελαστεί από τον εγκληματία και θα τον βοηθήσει να το σκάσει.Μετά από αυτό φυσικά απολύεται, αλλά ευτυχώς ο φίλος του Ντάνιελ θα τον βοηθήσει, αφού γνωρίζει σε ποια τοποθεσία βρίσκεται ο πρώην φυλακισμένος.

Έτσι με το νέο Peugeot 407 και τις ικανότητες του Ντανιέλ, ο Εμιλιέν θα προσπαθήσει να συλλάβει εκ νέου τον δράστη και να κερδίσει ξανά τη δουλειά του.

Παίζουν: Σαμί Νασερί, Έμα Γουίκλαντ, Φρεντερίκ Ντιφεντάλ, Μπερνάρ Φαρσί.

*Open, Τετάρτη 9/6, στις 21:00

«Σέρπικο» (1973) σε σκηνοθεσία Σίντνεϊ Λιούμετ

Περιπέτεια – Ο Φρανκ Σέρπικο, είναι ένας έντιμος αστυνομικός, που αρνείται να δωροδοκηθεί για να συγκαλύψει τις παράνομες δραστηριότητες των εμπόρων ναρκωτικών ή των εμπόρων λευκής σαρκός. Ο Σέρπικο θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά του και να παραμείνει μακριά από όλα αυτά. Κι όταν θα καταγγείλει τα όσα συμβαίνουν γύρω του, θα προκαλέσει την οργή των διεφθαρμένων συναδέλφων του. Ακόμα περισσότερο, θα βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο – κίνδυνο που δεν προέρχεται από τους κακοποιούς, αλλά από τους ίδιους τους συναδέλφους του!

Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Τζον Ράντολφ, Τζακ Κέχοε, Μπιφ Μακ Γκουάιρ, Μπάρμπαρα ‘Εντα-Γιάνγκ, Τόνι Ρόμπερς.

*Mega, Τετάρτη 9/6, στις 22:00

«Million Dollar Baby» (2004) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ 

Κοινωνική – Ο Φράνκι είναι ένας πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, ο οποίος έχει τώρα το δικό του γυμναστήριο για να προπονεί επίδοξους πυγμάχους. Παρά το σκληροτράχηλο παρουσιαστικό του, στην πραγματικότητα κρύβει πολλές ευαισθησίες αλλά φοβάται να τις δείξει γιατί η ζωή τον έχει πληγώσει βαθιά. Όλα θα αλλάξουν την ημέρα που θα μπει στο γυμναστήριό του η Μάγκι, μια τριαντάχρονη σερβιτόρα με δύσκολο παρελθόν αλλά γεμάτη θέληση και αποφασιστικότητα. Ο Φράνκι επιμένει πως δεν προπονεί γυναίκες, όμως η Μάγκι με την επιμονή της θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι που θα μάθει και στους δύο πολύ περισσότερα απ? ό,τι μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Παίζουν: Χίλαρι Σουόνκ, Κλιντ Ίστγουντ, Μόργκαν Φρίμαν.

*Skai, Τετάρτη 9/6, στις 22:00

«Το Παρελθόν» (2013) σκηνοθεσία Ασγκάρ Φαραντί

Δράμα – Έπειτα από τέσσερα χρόνια χωρισμού, ο Αχμάντ φτάνει στο Παρίσι από την Τεχεράνη, για να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου του, όπως του ζήτησε η Μαρί. Κατά τη διαμονή του, ανακαλύπτει τη νέα σχέση της Μαρί μ έναν Άραβα, τις συνεχείς συγκρούσεις με την κόρη της, καθώς και μερικά καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν.

Παίζουν: Μπερενίς Μπεζό, Ταχάρ Ραχίμ, Αλί Μοσάφα, Πολίν Μπουρλέ, Ελιές Αγκουίς, Μπαμπάκ Καρίμι, Σαμπρίνα Ουαζανί, Βαλέρια Καβάλι.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 9/6, στις 22:00

«London Boulevard» (2010) σκηνοθεσία Ουίλιαμ Μόναχαν

Δραματική – Ο άρτι αποφυλακισθείς Mitchell (Colin Farrell) επιδιώκει μία νέα αρχή. Θα βρει δουλειά ως σωματοφύλακας μιας γνωστής ηθοποιού, της Charlotte (Keira Knightley).

Ο σκληροτράχηλος αλλά ντόμπρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση Mitchell θα την ερωτευτεί και κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον της νεαρής σταρ που επίσης αναζητά μία διέξοδο και να ξεφύγει από την ενοχλητική δημοσιότητα και τις συνέπειες που προκύπτουν στη ζωή της. Ο Mitchell, θα βρεθεί μπλεγμένος με έναν από τους πιο αδίστακτους γκάνγκστερ του Λονδίνου.

Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Κίρα Νάιτλι, Ρέι Γουίνστον.

*Alpha, Τετάρτη 9/6, στις 23:00

«Ο Βετεράνος» (2011) σε σκηνοθεσία Μάθιου Χοπ

Δράσης – Ο Ρόμπερτ Μίλερ, ένας αλεξιπτωτιστής στον πόλεμο του Αφγανιστάν, έχει πρόσφατα επιστρέψει στην πατρίδα του και εργάζεται σε μια αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σύντομα όμως αναγκάζεται να αποκαλύψει μια συνωμοσία, που εμπλέκει τις μυστικές υπηρεσίες και ένα μεγάλο κύκλωμα εμπορίου ναρκωτικών, θέτοντας έτσι για άλλη μια φορά σε κίνδυνο τη ζωή του, αυτή τη φορά σε ένα νέο πεδίο μάχης.

Παίζουν: Τόμπι Κέμπελ, Μπράιαν Κοξ, Άντι Μπιέλσκι.

*Open, Τετάρτη 9/6, στις 23:00

«Νυχτερινή Πτήση» (2005) σε σκηνοθεσία Γουές Κρέιβεν

Θρίλερ – Η Λίζα ταξιδεύει σε νυχτερινή πτήση από το Τέξας προς το Μαϊάμι. Στη διπλανή της θέση στο αεροπλάνο κάθεται ένας γοητευτικός νεαρός, ο Τζακ Ρίπνερ.

Οι δυο τους γνωρίζονται και ξεκινούν ευχάριστη συζήτηση, όμως λίγο αργότερα αποδεικνύεται πως ο νεαρός είναι επαγγελματίας δολοφόνος και συμμετέχει στο σχέδιο δολοφονίας ενός ανώτατου αξιωματούχου. Ο Τζακ εκβιάζει τη Λίζα να τον βοηθήσει στο σχέδιό του, διαφορετικά ένας συνεργάτης του θα σκοτώσει τον πατέρα της.

Παίζουν: Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Σίλιαν Μέρφι, Μπράιαν Κοξ.

*Skai, Τετάρτη 9/6, στις 00:45