7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Κυνηγώντας το Maverick» (2012) σκηνοθεσία Μάικλ Άπτεντ Κέρτις Χάνσον

Βιογραφική, δράμα – Στην πόλη Mavericks στη βόρεια Καλιφόρνια, κάθε χρόνο διοργανώνεται το πιο συναρπαστικό και επικίνδυνο ραντεβού για τους λάτρεις του σερφ, το Big Wave World Tour: και πιο συγκεκριμένα το «The Jay», όπως ονομάστηκε, στη μνήμη του σερφίστα Τζέι Μοριάρτι. Ο νεαρός πρωταθλητής, που δάμασε τα κύματα, βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις 23 χρόνων. Πρόλαβε, όμως, ν αφήσει πίσω του το πρότυπο του «Soul Surfer», δηλαδή του αθλητή, που αγωνίζεται όχι για τη νίκη αλλά για την αγάπη προς τη θάλασσα. Αυτή είναι η ιστορία του.

Παίζουν: Τζόνι Γουέστον, Τζέραρντ Μπάτλερ, Ελίζαμπεθ Σου, Άμπιγκεϊλ Σπένσερ.

*Open, Δευτέρα 19/7 στις 21:00

«Η Νηπιαγωγός» (2018) σκηνοθεσία Σάρα Κολάντζελο 

Δραματική – H Λίζα Σπινέλι είναι μια ευαίσθητη δασκάλα σε νηπιαγωγείο που ζει μια συμβατική ζωή στο Staten Island. Παρακολουθεί μαθήματα ποίησης σε νυχτερινό σχολείο, έχοντας πλήρη συναίσθηση της μετριότητάς της. Ανακαλύπτει τυχαία πως ένα αγόρι στην τάξη που διδάσκει έχει έμφυτο ταλέντο στην ποίηση. Τότε βάζει σκοπό της ζωής της, φτάνοντας στα άκρα να αποκαλύψει το ταλέντο του μικρού στον κόσμο.

Παίζουν: Μάγκι Τζίλενχαλ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Πάρκερ Σέβακ.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 19/7 στις 22:00

«Χωρίς Διέξοδο» (2016) σκηνοθεσία ‘Ιραν Κρίβι

Δράσης – Μετά από μια ληστεία με άσχημη κατάληξη, ο Κάσεϊ Στέιν βρίσκεται στο στόχαστρο μιας αδίστακτης συμμορίας με επικεφαλής τον αρχιμαφιόζο Χάγκεν. Ο Κάσεϊ έκλεψε ένα πολύτιμο φορτίο, το οποίο ανήκει στον Χάγκεν και δεν θα σταματήσει να τον κυνηγά μέχρι να το πάρει πίσω. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, ο Κάσεϊ επικοινωνεί με το πρώην αφεντικό του, τον διακινητή ναρκωτικών Γκρέραν, στον οποίο αναθέτει την προστασία της κοπέλας του, Τζούλιετ, η οποία είναι άρρωστη και για χάρη της ο Κέισι ανέλαβε την παράνομη δουλειά ώστε να εξοικονομήσει τα χρήματα για την επείγουσα επέμβασή της. Μια γεμάτη αδρεναλίνη καταδίωξη θα ξεκινήσει για τον Κάσεϊ στις λεωφόρους της Γερμανίας, σε έναν αγώνα δρόμου για να σώσει τον έρωτα της ζωής του πριν να είναι πολύ αργά…

Παίζουν: Νίκολας Χουλτ, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άντονι Χόπκινς.

*Star, Δευτέρα 19/7 στις 22:00

«Four Brothers» (2005) σκηνοθεσία John Singleton

Αστυνομική, δράμα, δράσης – Τέσσερις θετοί αδελφοί μαθαίνουν ότι η μητέρα τους δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο σούπερ μαρκετ της γειτονιάς. Οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τάιρες Γκίμπσον, Αντρέ Μπέντζαμιν και Γκάρετ Χέντλαντ συμπρωταγωνιστούν σε μια συναρπαστική ιστορία αδελφικής αγάπης, προδοσίας και εκδίκησης Αν και αποξενωμένοι εδώ και χρόνια, τα τέσσερα αδέρφια ξανασμίγουν προκειμένου να εκδικηθούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Παίζουν: Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André 3000, Garrett Hedlund, Terrence Howard, Josh Charles, Sofía Vergara, Fionnula Flanagan.

*Skai, Δευτέρα 19/7 στις 23:00

«Τα Κακά Παιδιά» (1995) σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Περιπέτεια – Όταν ένα υπερβολικό ποσό κατασχεμένης ηρωίνης χάνεται από την αστυνομία του Μαϊάμι, οι ντετέκτιβς Λόρεϊ και Μπουρνέτ, οι πιο αταίριαστοι σε όλη την πόλη, καλούνται να λύσουν την υπόθεση πριν το FBI κλείσει το τμήμα τους. Η Τζούλι είναι το μόνο στοιχείο που έχουν, όμως εμπιστεύεται μόνο τον Λόρεϊ και καθώς αυτός δεν είναι ποτέ εκεί όταν εκείνη τον ζητάει, ο Μπουρνέτ αρχίζει να υποκρίνεται τον άνετο συνεργάτη του! Ένα παιχνίδι εναλλαγής ρόλων αρχίζει για να μπορέσουν να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη της και ένας αγώνας χρόνου, καθώς το τρίο προσεγγίζει τη μαφία και τον υπόκοσμο για να βρουν τον «άνθρωπο» τους.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λορενς, Τέα Λεόνι.

*Ant1, Δευτέρα 19/7 στις 23:00

«Ο Δυναστείας» (1985) σκηνοθεσία Όμηρος Ευστρατιάδης

Ελληνική κωμωδία – Στις αρχές της δεκαετίας του ’50, ο γυναικοθήρας στρατιώτης Μπέμπης Καρινκόπουλος παίρνει δυσμενή μετάθεση και αποστέλλεται στο μέτωπο της Κορέας. Αντί για την Κορέα, όμως, βρίσκεται πάνω σ’ ένα πλοίο προς το Ντακάρ και μοιραία καταλήγει σκλάβος στα παζάρια της Ανατολής. Μια μέρα οδηγείται στα καζάνια του φύλαρχου των κανιβάλων Σπάλα Σπάλα, αλλά η συνάντησή του με τον Ταρζάν είναι σωτήρια μιας και ο τελευταίος αποδεικνύεται εξάδελφός του. Επί σαράντα χρόνια τον κερδίζει στο τάβλι, γίνεται πάμπλουτος κι επιστρέφει θριαμβευτικά στην πατρίδα του.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Ρένα Παγκράτη, Νανά Βενέτη, Τόνυ Άντονυ, Ηλίας Κωνσταντίνου, Κάτια Κουκίδου, Κώστας Μακέδος, Στέλλα Κωνσταντινίδου.

*Alpha, Δευτέρα 19/7 στις 23:45

«Παράσιτα» (2006) σκηνοθεσία James Gunn

Επιστημονικής φαντασίας, κωμωδία, τρόμου – O Γκαρντ (Μάικλ Ρούκερ) είναι ένας ευκατάσταστος κάτοικος σε μία αμερικανική κωμόπολη, ο οποίος έχει κάποια προβλήματα στο Γάμο του, με την νεαρότερη γυναίκα του Στάρλα (Ελίζαμπεθ Μπανκς). Τη Στάρλα αγαπάει και ο σερίφης της περιοχής Μπίλ (Νέιθαν Φίλιον) Bill. Μετά από ένα βραδινό καυγαδάκι και μία όχι και τόσο τυχαία συνάντηση με τη γειτόνισσά του, ο Γκραντ βρίσκει μια εξωγήινη οντότητα στο δάσος η οποία, έπεσε εκεί μαζί με έναν μετεωρίτη που έπεσε σε κοντινή περιοχή.

Παίζουν: Don Thompson, Nathan Fillion, Gregg Henry, Xantha Radley, Elizabeth Banks, Tania Saulnier, Dustin Milligan, Michael Rooker.

*Open, Δευτέρα 19/7 στις 01:30