6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Το Πέρασμα 2» (2015) σκηνοθεσία Τζον Γου

Δράμα, ιστορική, πολεμική, ρομαντική – Στο δεύτερο αυτό μέρος της επικής περιπέτειας, οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τον θανάσιμο κίνδυνο του ναυαγίου, όταν το ατμοκίνητο επιβατικό πλοίο με το οποίο ταξιδεύουν προς τη σωτηρία, συγκρούεται μέσα στη νύχτα μ’ ένα πλοιάριο και αρχίζει να βυθίζεται. Το ναυάγιο παρασύρει μαζί του στον βυθό σχεδόν όλους τους επιβάτες και το πλήρωμά του, και μένει στην Ιστορία ως ένα από τα πιο τραγικά ατυχήματα όλων των εποχών.

Παίζουν: Ζανγκ Ζιγί, Τακέσι Κανεσίρο, Σονγκ Χι Κίο.

*Open, Τετάρτη 21/7, στις 21:00

«Foxtrot» (2017) σκηνοθεσία Σάμιουελ Μάοζ

Δράμα – Ο Μάικλ και η Ντάφνα συνταράζονται όταν άνθρωποι του στρατού εμφανίζονται σπίτι τους για να τους αναγγείλουν τον θάνατο του γιου τους, Τζόναθαν. Ο Μάικλ καταβάλλεται σιγά-σιγά από τους συγγενείς που δείχνουν υπερβολικό ζήλο ως προς τον θρήνο τους, αλλά και τους καλοπροαίρετους γραφειοκράτες στρατιωτικούς. Καθώς η νηφάλια σύζυγος του ξεκουράζεται, ο Μάικλ καταβάλλεται από μια θύελλα θυμού, για να γίνει μάρτυρας μιας ανεξιχνίαστης τροπής στη ζωή του, εφάμιλλη με τις σουρεαλιστικές εμπειρίες του γιου κατά τη θητεία του.

Παίζουν: Λίορ Ασκενάζι, Σάρα Άντλερ, Γιόνατον Σιράι.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 21/7, στις 22:00

«Δικός Μου Μέχρι Θανάτου» (2017) σκηνοθεσία Ντενίζ Ντι Νόβι

Δράμα, θρίλερ – Αδυνατώντας να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Ντέιβιντ, η Τέσα δυσκολεύεται να αποδεχτεί ότι ο πρώην σύζυγός της έχει προχωρήσει στη ζωή του και είναι πλέον αρραβωνιασμένος με τη γοητευτική Τζούλια. Από την άλλη, η Τζούλια θεωρεί πως ως ευτυχισμένη μέλλουσα σύζυγος αλλά και μητριά, θα μπορέσει να αφήσει πίσω το προβληματικό παρελθόν της και να ζήσει μια ονειρεμένη ζωή. Όμως η παράλογη ζήλεια της Τέσα θα μετατρέψει τα όνειρα της Τζούλια σε εφιάλτη.

Παίζουν: Ροζάριο Ντόσον, Κάθριν Χέιγκλ, Τζέοφ Σταλτς.

*Star, Τετάρτη 21/7, στις 22:00

«Rings: Σήμα Κινδύνου 3» (2017) σκηνοθεσία Φ. Χαβιέ Γκουτιέρεζ

Μυστηρίου, τρόμου – Η Τζούλια είναι μια μαθήτρια λυκείου, της οποίας ο φοιτητής σύντροφος, ο Χολτ, έχει απομακρυνθεί. Φοβούμενη ότι θα καταλήξουν σε χωρισμό, η Τζούλια ταξιδεύει για να τον βρει, και θα ανακαλύψει ότι είναι μέλος μιας αδελφότητας που περνάει ο ένας στον άλλον την κασέτα με τη Σαμάρα. Η κοπέλα μαθαίνει ότι ο Χολτ έχει ήδη παρακολουθήσει την καταραμένη κασέτα 6μιση μέρες πριν, κάτι που σημαίνει ότι με το πέρας της ημέρας, αυτός θα πεθάνει. Η κατάρα είναι αυτή που τους φέρνει ξανά κοντά, αλλά κι αυτή που απειλεί τη ζωή τους.

Παίζουν: Βίνσεντ ντ’Ονόφριο, Ματίλντα Άνα Ίνγκριντ Λουτζ, Άλεξ Ρόου.

*Skai, Τετάρτη 21/7, στις 23:00

«The Karate Kid» (2010) σκηνοθεσία Χάραλντ Ζούαρτ

Δράσης, Οικογενειακή – Ο 12χρονος Ντρε Πάρκερ από το Ντητρόιντ, μετακομίζει στην Κίνα, στο Πεκίνο, λόγω της καριέρας της μητέρας του.Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε δυσκολεύεται να κάνει φίλους και όταν δημιουργείται μία αμοιβαία συμπάθεια με τη συμμαθήτριά του, Μέι Γινγκ, οι πολιτισμικές διαφορές μοιάζουν να αποκλείουν τη φιλία τους. Ο «νταής» της τάξης τον αντιπαθεί και το λίγο καράτε που ξέρει ο Ντρε δε βοηθάει στο να τον αντιμετωπίσει. Στη χώρα του κουνγκ φου, πώς μπορεί να προστατευτεί ένα αγόρι που ξέρει μόνο λίγο καράτε; Η γνωριμία του με τον Μίστερ Χαν (Τσάκι Τσαν), που είναι αυθεντία του Kung Fu, θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να ωριμάσει, καθώς διδάσκεται τα μυστικά της πολεμικής τέχνης.

Παίζουν: Τζέιντεν Σμιθ, Τσάκι Τσαν, Ταράτζι Π.Χένσον, Γιου Ρονγκουάνγκ, Μπο Τσανγκ, Ξου Μιγκ.

*Ant1, Τετάρτη 21/7, στις 23:00

«Το Παίζω και Πολύ Άντρας» (1983) σκηνοθεσία Ερρίκος Θαλασσινός

Ελληνική κωμωδία – Ύστερα από αρκετά χρόνια καταπίεσης από την οικογένειά του, ο Ζήνων αλλάζει τη ζωή του με τη βοήθεια ενός φίλου του από την Αφρική. (Κάποιες αστείες στιγμές και η παρουσία του Μουστάκα δεν αρκούν για να βελτιώσουν τη συνολική βιντεο-αισθητική).

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Κατερίνα Γιουλάκη, Θάλεια Παπάζογλου, Βαγγέλης Πρωτόπαππας, Τέτα Κωνσταντά, Κώστας Καραγιώργης, Παναγιώτης Σουπιάδης, Στέλλα Κωνσταντινίδου.

*Open, Τετάρτη 21/7, στις 21:00