11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Απόλαυσε σινεμά στην οθόνη της τηλεόρασης σου βράδυ Σαββάτου στο σπίτι.

«Ζαχαροπλαστείο στο Μπρούκλιν» (2016) σκηνοθεσία Γκουστάβο Ρον

Ρομαντική κομεντί – Η Βίβιεν και η Κλόε, δύο πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά αχώριστες ξαδέρφες, καλούνται να μοιραστούν ένα γραφικό ζαχαροπλαστείο, που τους άφησε ως κληρονομιά η θεία τους. Η Βίβιεν θα προσπαθήσει να κρατήσει το παραδοσιακό του στυλ, ενώ η Κλόε, που εργάζεται ως βοηθός ενός διάσημου τηλεοπτικού σεφ, έχει πιο μοντέρνα σχέδια στο μυαλό της. Πρέπει σύντομα όμως να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές και να αποφασίσουν, καθώς η Τράπεζα απειλεί με κατάσχεση, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται στη ζωή τους και ο έρωτας,

Παίζουν: Έιμι Τιγκάρντεν, Κρίστα Ροντρίγκεζ, Γκρίφιν Νιούμαν, Έρνι Σαμπέλα, Γουάρντ Χόρτον.

*Open, Σάββατο 7/8 στις 21:00

«Είναι ένας… τρελός τρελός τρελός Βέγγος» (1965) σκηνοθεσία Πάνος Γλυκοφρύδης

Ελληνική κωμωδία – Ο Θανάσης Θανασάκης είναι ένας φουκαράς, εγκαταλειμμένος από τη μητέρα του στην πόρτα του πρότυπου ορφανοτροφείου αρρένων Αττικής, όπου και πέρασε είκοσι χρόνια από τη ζωή του. Με την ενηλικίωσή του βγαίνει από το ίδρυμα, κάνει κάτι ψευτοδουλίτσες και πάει φαντάρος. Όταν απολύεται από το στρατό, ανοίγει ένα κουρείο, ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια φτωχή κοπέλα κι αναζητεί τον πατέρα του. Η φαντασία του, όμως, οργιάζει ασύστολα, καθώς πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι πολύ πλούσιος και ότι το υπηρετικό προσωπικό θέλει να τον τρελάνει, για να καρπωθεί την περιουσία του. Έτσι, παραδέρνοντας μέσα στις φαντασιώσεις του, χάνει εντελώς τον μπούσουλα.

Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Κλειώ Σκουλούδη, Λαυρέντης Διανέλλος, Νανά Σκιαδά, Τάκης Μηλιάδης, Δημήτρης Νικολαίδης, Νίκος Φέρμας, Ζανίνο.

*Alpha, Σάββατο 7/8 στις 21:00

«Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά» (2016) σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον

Φαντασίας – Μετά το μυστηριώδη θάνατο του αγαπημένου του παππού ο Τζέικ αποφασίζει να ακολουθήσει τις τελευταίες συμβουλές του και να αναζητήσει ένα ορφανοτροφείο για ασυνήθιστα παιδιά στην Ουαλία. Όταν όμως φτάνει εκεί, διαπιστώνει πως το οίκημα είναι κατεστραμμένο από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Παίζουν: Άζα Μπάτερφιλντ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Τζούντι Nτεντς, Εύα Γκριν.

*Skai, Σάββατο 7/8 στις 21:00

«Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» (2018) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς

Περιπέτεια φαντασίας – Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ με τη βοήθεια του Νιουτ συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους – ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα – συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του: να αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους, που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ έναν κόσμο μαγείας, που διχάζεται όλο και περισσότερο.

Παίζουν: Έντι Ρέντμεϊν, Τζόνι Ντεπ, Τζουντ Λο, Ζόι Κράβιτς.

*Star, Σάββατο 7/8 στις 21:00

«Γλυκός πειρασμός» (2002) σκηνοθεσία Ρότζερ Καμπλ

Κωμωδία, ρομαντική – Η Κριστίνα Γουόλτερς είναι μία σέξι κοπέλα που «ξεσαλώνει» κάθε βράδυ στο κλαμπ, και έχει τους δικούς της, πολύ συγκεκριμένους κανόνες για το παιχνίδι του φλερτ. Ένα βράδυ, όμως, γνωρίζει τον κύριο Τέλειο… ο οποίος, την επόμενη ακριβώς μέρα, εξαφανίζεται! Η Κριστίνα και η φίλη της Κάμερον αποφασίζουν να τον ψάξουν μαζί, και στην περιπετειώδη περιπλάνησή τους τελικά μαθαίνουν πολλά για το τι είναι τελικά σωστό και τι λάθος, όταν μιλάμε για τον…. μεγάλο έρωτα!

Παίζουν:  Κάμερον Ντίαζ, Κριστίνα Απλγκέιτ, Σέλμα Μπλερ, Τόμας Τζέιν

*Ant1, Σάββατο 7/8 στις 22:30

«Ο Μπάτσος της… Μαμάς» (1992) σκηνοθεσία Ρ.Σπότισγουντ

Δράσης, κωμωδία – Ο Τζο Μπομόφσκι είναι ένας σκληρός αστυνομικός ντέντεκτιβ. Όταν η μητέρα του τον επισκέπτεται, προσπαθεί να εισβάλει σε κάθε λεπτομέρεια της ζωής του και τον φέρνει συνεχώς σε αμηχανία. Για τα γενέθλια του, του αγοράζει ένα πυροβόλο όπλο από παράνομη και γίνεται ενεργό μέλος και στη δουλειά του.

Παίζουν: Sylvester Stallone, Estelle Getty, JoBeth Williams, Roger Rees, Martin Ferrero, Gailard Sartain, John Wesley, Al Fann.

*Μακεδονία, Σάββατο 7/8 στις 23:00

«Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 1 – Η αόρατη απειλή» (1999) σκηνοθεσία Τζόρτζ Λούκας

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας –  Ο δάσκαλος τζεντάι Κουί-Γκον Τζιν και ο μαθητής του, ιππότης τζεντάι Όμπι-Ουάν Κενόμπι μαζί με τον νέο τους φίλο Τζαρ Τζαρ Μπινκς σώζουν την βασίλισσα Αμιντάλα, η οποία κινδύνευε με αιχμαλωσία από τον στρατό της Ομοσπονδίας που είχε καταφθάσει στον πλανήτη Νάμπου. Όλοι μαζί θα καταφέρουν να αποδράσουν στον πλανήτη Τατουίν, όπου οι δύο τζεντάι βρίσκουν στον δρόμο τους τον Άνακιν Σκαϊγουόκερ, έναν 9χρονο σκλάβο, ο οποίος είναι ασυνήθιστα ισχυρός στο χάρισμα της Δύναμης. Όλη η ομάδα θα πρέπει να αποτρέψει τα επεκτατικά σχέδια της Ομοσπονδίας και του διαβολικού ηγέτη των Σιθ, Νταρθ Μολ.

Παίζουν:  Λίαμ Νίσον, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Νάταλι Πόρτμαν, Τζέικ Λόιντ, Ίαν ΜακΝτίαρμιντ, Περνίλα Όγκαστ, Όλιβερ Φορντ, Ντέιβις, Άχμεντ Μπεστ, Χιού Κούαρσι.

*Alpha, Σάββατο 7/8 στις 23:00

«Νορβηγία» (2014) σκηνοθεσία Γιάννης Βεσλεμές

Τρόμου – 1984. Ο Ζανό (Βαγγέλης Μουρίκης) φτάνει πρώτη φορά στην πόλη. Φωτοφοβικός, βρικόλακας, δεινός χορευτής, καίγεται, σκορπίζεται, χαραμίζεται σε μια Αθήνα που δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη. Και το μόνο που θέλει είναι ένα «ζεστό κορίτσι». Στην Ντίσκο Ζαρντόζ, ένα καταγώγιο, άντρο παρανόμων, συναντά την πόρνη Αλίκη (Αλεξία Καλτσίκη) και τον Νορβηγό ντίλερ Πίτερ (Daniel Bolda). Μαζί τους αναλαμβάνει μια ύποπτη δουλειά που τον οδηγεί στο βουνό της Πάρνηθας, στα έγκατα της γης, στο βασίλειο του Μαθουσάλα, και στην αποκάλυψη ενός επικίνδυνου μυστικού.

Παίζουν: Βαγγέλης Μουρίκης, Αλεξία Καλτσίκη, Ντάνιελ Μπόλντα (Daniel Bolda), Μάρκος Λεζές, Σόφη Ζαννίνου, Βασίλης Καμίτσης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Κρις Πρότιν.

*Open, Σάββατο 7/8 στις 23:40

«Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 1ο» (2010) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς

O Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη ξεκινούν την επικίνδυνη αποστολή της ανίχνευσης και καταστροφής του μυστικού της αθανασίας του Βόλντεμορτ. Πλέον βρίσκονται χωρίς την καθοδήγηση και την προστασία των καθηγητών τους και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να στηριχτούν και να εμπιστευθούν ο ένας τον άλλο. Οι Σκοτεινές Δυνάμεις όμως απειλούν να τους εξολοθρεύσουν. Στο μεταξύ, ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο για τους εχθρούς του Σκοτεινού Άρχοντα. Ο πόλεμος, που τόσο πολύ φοβούνταν όλοι, έχει ξεσπάσει και ο Βόλντεμορτ έχει αναλάβει τον έλεγχο του Υπουργείου Μαγείας αλλά και του Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας όποιον τολμήσει να προβάλει την οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίσταση. Αυτό όμως, που δεν έχει καταφέρει ακόμα και το οποίο έχει τεράστια αξία για τον Βόλντεμορτ, είναι άλλο: να βρει τον Χάρι Πότερ! Ο Εκλεκτός γίνεται το θήραμα καθώς οι Θανατοφάγοι κυνηγούν ανελέητα τον Χάρι Πότερ προκειμένου να τον οδηγήσουν στον Βόλντεμορτ ζωντανό.

Η μόνη ελπίδα του Χάρι είναι να βρει τους Πεμπτουσιωτές πριν προλάβει ο Βόλντεμορτ. Όσο αναζητά στοιχεία, ανακαλύπτει μια παλιά και σχεδόν ξεχασμένη ιστορία, τον θρύλο των Κλήρων του Θανάτου, ο οποίος, αν αποδειχθεί ότι αληθεύει, μπορεί να χαρίσει στον Βόλντεμορτ την υπέρτατη δύναμη, που αναζητά απεγνωσμένα. Ο Χάρι Πότερ όμως δεν γνωρίζει ότι το μέλλον του έχει χαραχτεί, λόγω του παρελθόντος του, όταν εκείνη τη μοιραία ημέρα έγινε “το αγόρι που έζησε”. Ο Χάρι Πότερ βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στην αποστολή για την οποία προετοιμάζεται από την πρώτη ημέρα, που βρέθηκε στο Χόγκουαρτς: την τελική μάχη με τον Βόλντεμορτ…

Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκρίντ, Μάγκι Σμιθ, Ραλφ Φάινς, Άλαν Ρίκμαν, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ντέιβιντ Θιούλις, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

*Star, Σάββατο 7/8 στις 23:45

« Οι Γκαφατζήδες Των Σπηλαίων» (2009) σκηνοθεσία Χάρολντ Ρέιμις

Κωμωδία – Ένα επικό ταξίδι ξεκινά για δυο αργόσχολους κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες που εξορίζονται από το πρωτόγονο χωριό τους.
Ο κυνηγός Ζεντ εξορίζεται από τον Σαμάνο της φυλής όταν μαθεύτηκε ότι έφαγε τον καρπό από το Δέντρο της Γνώσης και προκάλεσε μια πυρκαγιά που έκαψε το χωριό.
Ο συλλέκτης Ο, απρόθυμα γίνεται συνοδοιπόρος του Ζεντ ώστε να ανακαλύψει τι έχει να του προσφέρει ο κόσμος εκεί έξω.

Ταξιδεύοντας, γίνονται μάρτυρες των σημαντικότερων προϊστορικών γεγονότων, όπως η δολοφονία του Άβελ από τον Κάιν, τον Αβρααμ και τον Ισαακ, τα Σόδομα και τα Γομορα… και επηρεάζουν την εξέλιξή του.

Παίζουν: Τζακ Μπλακ, ‘Ολιβερ Πλατ, Μάικλ Σέρα.

*Mega, Σάββατο 7/8 στις 00:20

«Εύκολη… Κατά Λάθος» (2010) σκηνοθεσία Will Gluck

Κωμωδία – Η Όλιβ, μια συνηθισμένη μαθήτρια λυκείου, βλέπει τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται σε μια νύχτα, όταν διαδίδεται η φήμη ότι έχασε την παρθενιά της. Όσο όμως αφήνεται στα κουτσομπολιά του σχολείου για να ανεβάσει την κοινωνική και οικονομική της κατάσταση, τόσο χάνεται ο έλεγχος. Και τότε, με την υποστήριξη των ανθρώπων που νοιάζονται πραγματικά γι’ αυτήν, θα πρέπει να ξεφύγει από την παγίδα που έστησε η ίδια στον εαυτό της, πριν την αποβάλλουν από το σχολείο!

Παίζουν: Amanda Bynes, Penn Badgley, Emma Stone.

*Ant1, Σάββατο 7/8 στις 00:30