4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Πανδημία» (2009) σκηνοθεσία Ντέιβιντ και Άλεξ Πάστορ

Θρίλερ – Ένας θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στον πλανήτη, όπως και η ανασφάλεια των πολιτών που δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι. Τέσσερις νέοι προσπαθούν για την σωτηρία τους και αποφασίζουν να καταφύγουν σε μια ουτοπική παραλία στον Κόλπο του Μεξικού, περιμένοντας να επιβιώσουν της πανδημίας.

Το ταξίδι τους μέσα από δρόμους της Αμερικάνικης Δύσης, αποδεικνύεται πιο επικίνδυνο από όσο περίμεναν, καθώς νόμοι και κανόνες δεν έχουν καμία υπόσταση πλέον. Η ζημιά στο αυτοκίνητό τους, που τους αφήνει μετέωρους σε ένα έρημο δρόμο, αποβαίνει καθοριστική για την έναρξη μιας σειράς γεγονότων που εκτυλίσσονται σε ένα τρομακτικό περιβάλλον όπου ο καθένας παλεύει για την επιβίωση εις βάρους του άλλου.

Ξαφνικά, οι τέσσερις ήρωες αντιλαμβάνονται ότι η μόλυνση του ιού είναι μικρότερη αντίπαλος από τις φρικτές επιλογές που πρέπει να κάνουν τη στιγμή που χάνεται η ανθρωπότητα.

Παίζουν: Κρις Πάιν, Κίρναν Σίπκα, Πάιπερ Περάμπο, Λου Τέιλορ Πούτσι.

*Open, Τρίτη 7/9 στις 21:00

«Η Ληστεία του Αιώνα» (2018) σκηνοθεσία Κρίστιαν Γκούντεγκαστ

Αστυνομική, δραματική, δράσης  – Μια αδίστακτη συμμορία, χωρίς όρια και φραγμούς, σχεδιάζει το αδιανόητο: να ληστέψει μια τράπεζα στην καρδιά του Λος Άντζελες! Απέναντί τους όμως έχουν την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών του L.A.P.D., που θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει. Σκηνοθετικό ντεμπούτο του σεναριογράφου και παραγωγού Κρίστιαν Γκούντεκαστ.

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πάμπλο Σράιμπερ, Μορίς Κομπτ, Εβαν Τζόουνς, Κέρτις “50 Cent” Τζάκσον.

*Star, Τρίτη 7/9 στις 21:00

«Το Ακρωτήρι του Φόβου» (1991) σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε

Μυστηρίου, περιπέτεια, τρόμου – Μετά από 14 χρόνια φυλάκισης ο βιαστής Μαξ Κέιντι βγαίνει αποφασισμένος να εκδικηθεί τον δικηγόρο που είχε αναλάβει την υπόθεσή του Σαμ Μποντίν, γιατί είναι πεπεισμένος ότι δεν τον υπερασπίστηκε όπως όφειλε και ότι καταδικάστηκε άδικα.

Η υπεράσπιση του Μποντίν ήταν όντως ανεπαρκής και ενώ μέχρι τώρα ζούσε ήσυχα με την οικογένειά του, στο Φορτ Λόρελντεϊλ της Φλόριντα, όταν ο Κέιντι τους επισκέπτεται, η ζωή της οικογένειας Μποντίν μετατρέπεται σταδιακά σε εφιάλτη.

Παίζουν: Νικ Νόλτε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσικα Λανγκ, Τζουλιέτ Λιούις, Ρόμπερτ Μίτσαμ, Γκρέγκορι Πεκ.

*Ant1, Τρίτη 7/9 στις 22:00

«Ροζ Κάντιλακ» (1989) σκηνοθεσία Μπάντι Βαν Χορν

Κωμική περιπέτεια – Ο Τόμι Νόουακ (Κλιντ Ίστγουντ), είναι ένας εφευρετικός κυνηγός επικηρυγμένων που φημίζεται για την αποφυγή της βίας σε ένα βίαιο επάγγελμα και για το τέλειο ρεκόρ επιτυχίας του.

Η επόμενη υπόθεσή του είναι να πιάσει τη Λου Αν ΜακΓκουίν (Μπερναντέτ Πίτερς), μια μικροκαμωμένη μητέρα με ένα μωρό, ένα σωρό πλαστά χρήματα και τη ροζ Κάντιλακ, του πρώην κατάδικου και ρατσιστή άντρα της.

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Μπερναντέτ Πίτερς, Τίμοθι Κάρχαρτ, Τζον Ντένις Τζόνστον.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 7/9 στις 22:00