7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

ΚομεντίΘρίλερ, ταινίες δράσης αλλά και ταινία μυστηρίου σήμερα το βράδυ στην τηλεόραση σου! Εσύ ποια θα διαλέξεις;

«Ο Επιβάτης» (2018) σκηνοθεσία Ζομ Κολέ Σερά

Θρίλερ – Ο Μάικλ Μακ Κόλει είναι μάνατζερ σε μία απρόσωπη ασφαλιστική εταιρία και ζει με την σύζυγό του και τον γιό τους σε ένα προάστιο της Νέας Υόρκης. Σε μια άσχημη μέρα για εκείνον, καθώς απολύθηκε και στη συνήθη διαδρομή με το τρένο επιστρέφοντας σπίτι του, μια επιβάτης του συστήνεται ως Τζοάνα και του κάνει μία δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο. Εύκολη δουλειά, θα σκεφτόταν κάποιος αλλά ο Μάικλ σύντομα καταλαβαίνει ότι βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος σε μια συνωμοσία…

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Βέρα Φάρμιγκα, Πάτρικ Γουίλσον, Σαμ Νιλ.

*Star, Πέμπτη 9/9, στις 21:00

«Trance» (2013) σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ

Αστυνομική, δραματική, μυστηρίου -Ο Σάιμον (Τζέιμς Μάκαβοϊ), ένας υπάλληλος οίκου δημοπρασιών, συνεργάζεται με μια συμμορία του υποκόσμου με σκοπό την κλοπή ενός πανάκριβου πίνακα. Μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της ληστείας, ο Σάιμον ανακαλύπτει ότι έχει πάθει αμνησία και δε θυμάται που έχει κρύψει το ανεκτίμητο έργο. Όταν οι απειλές και τα βασανιστήρια αδυνατούν να φέρουν απαντήσεις, ο αρχηγός της συμμορίας (Βενσάν Κασέλ) προσλαμβάνει μια υπνοθεραπεύτρια (Ροζάριο Ντόσον) για να φτάσει στις πιο σκοτεινές πτυχές της ψυχής του Σάιμον. Όσο, όμως πιο βαθιά προχωράει στο υποσυνείδητο του, τόσο περισσότερες ανατροπές θα υπάρξουν και τα όρια μεταξύ της πραγματικότητας, της επιθυμίας και των παραισθήσεων θα μπλεχτούν επικίνδυνα.

Παίζουν: Τζέιμς Μακαβόι, Ροζάριο Ντόσον, Βενσάν Κασέλ, Τάπενς Μίντλετον.

*Open, Πέμπτη 9/9, στις 21:00

«Ο Επίμονος Κηπουρός» (2005) σκηνοθεσία Φερνάντο Μεϊρέλες

Κοινωνική – Η Τέσα, οικολόγος ακτιβίστρια και σύζυγος ενός φιλήσυχου Βρετανού διπλωμάτη στο Ναϊρόμπι, βρίσκεται δολοφονημένη μαζί με έναν Αφρικανό γιατρό. Ο σύζυγός της Τζάστιν -προς έκπληξη όλων- ξεκινά μια προσωπική οδύσσεια για να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από το θάνατο της γυναίκας του, κάτι που τον οδηγεί σε επικίνδυνες αποκαλύψεις για τη δραστηριότητα των φαρμακοβιομηχανιών στη Μαύρη Ήπειρο. Από το ομώνυμο βιβλίο του Τζον Λε Καρέ.

Παίζουν: Ρέιφ Φάινς, Ρέιτσελ Βάις, Ντάνι Χιουστον, Μπιλ Νάι.

*Ant1, Πέμπτη 9/9, στις 22:00

«Ταξίδι Αναψυχής» (2017) σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι

Κομεντί – Έπειτα από πενήντα χρόνια κοινής ζωής, ο Τζον και η Έλα αποφασίζουν να κάνουν ένα τελευταίο ταξίδι. Αν κι εκείνος πάσχει από Αλτσχάιμερ, επιβιβάζονται στο τροχόσπιτό τους και, χωρίς να ειδοποιήσουν τα παιδιά τους, ξεκινούν από τη Μασαχουσέτη για τη Φλόριντα.

Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κρίστιαν ΜακΚέι.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 9/9, στις 22:00

«Αϊ Φορ: Λούφα και Απαλλαγή» (2008) σκηνοθεσία Βασίλης Κατσίκης 

Κωμωδία – Μια παρέα νεοσύλλεκτων, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θέλει να πάρει απαλλαγή από τον στρατό, αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι (γιώτα) 4 (βοηθητικός). Η παρέα θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους “λαγούς” και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες, που ετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση. Οι δυσκολίες και τα απίστευτα καψόνια θα δυναμώσουν την παρέα και το χιούμορ και η εφευρετικότητα των “λαγών” θα υπερνικήσουν… τους στρατοκράτες! Η κόντρα αυτή σε κάποιο ακριτικό νησί του Αιγαίου, θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων των εμπλεκομένων… ντόπιων και ξένων “εχθρών”.

Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Στάθης Παναγιωτίδης, Χάρης Μαυρούδης, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Κιμούλης, Μάνος Γαβράς.

*Mega, Πέμπτη 9/9, στις 22:30

«Λόγκαν» (2017) σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – Στο κοντινό μέλλον, ο κουρασμένος πλέον Λόγκαν, φροντίζει τον αδύναμο καθηγητή Ξαβιέ, σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Μεξικό. Έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ και οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να αυτοθεραπεύεται σε λίγα δευτερόλεπτα, έχουν πια εξασθενήσει. Οι προσπάθειες όμως του Λόγκαν να μείνει μακριά από τα μάτια του κόσμο και την ίδια του την κληρονομιά, θα αναιρεθούν όταν μια νεαρή μεταλλαγμένη καταφτάνει, κυνηγημένη από τις σκοτεινές δυνάμεις…

Παίζουν: Χιού Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Ντάφνι Κιν, Μπόιντ Χόλμπρουκ.

*Star, Πέμπτη 9/9, στις 23:15

«9/11» (2017) σκηνοθεσία Μάρτιν Γουίγκι

Δράσης – Βασισμένη στα αληθινά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου που συγκλόνισαν ολόκληρο τον κόσμο, μια ομάδα πέντε ανθρώπων που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε ένα ασανσέρ των Δίδυμων Πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου την τραγική ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης. Το ένστικτο της επιβίωσης θα τους οδηγήσει να συνεργαστούν μεταξύ τους σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια χωρίς να γνωρίζουν αν θα τα καταφέρουν και ενώ οι δικοί τους άνθρωποι ανυπομονούν εκεί έξω να τους ξαναπάρουν στην αγκαλιά τους.

Παίζουν: Τσάρλι Σιν, Τζίνα Γκέρσον, Λουί Γκουζμάν, Γούντι Χάρις, Όλγκα Φόντα, Ζακλίν Μπισέ, Γούπι Γκόλντμπεργκ.

*Alpha, Πέμπτη 9/9, στις 00:30