Πανικός σε πανεπιστήμιο στη Ρωσία από επίθεση ενόπλου

Υπάρχουν αναφορές για νεκρούς και τραυματίες – Η επίθεση έγινε στην πόλη Περμ της Σιβηρίας

Πανικός επικρατεί σε πανεπιστήμιο στην Ρωσία από την επίθεση που πραγματοποιεί οπλοφόρος ο οποίος πυροβολεί αδιακρίτως.

Όπως δημοσιεύει το rt.com η επίθεση λαμβάνει χώρα στην ρωσική πόλη Περμ στην Σιβηρία και δημοσιεύει βίντεο τα οποία απεικονίζουν μαθητές να πηδούν από τα παράθυρα προκειμένου να ξεφύγουν από την δολοφονική μανία του επιτιθέμενου.

Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, τουλάχιστον ένα άτομο έχει τραυματιστεί ενώ σύμφωνα με το Interfax υπάρχουν αναφορές για νεκρούς. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πανεπιστημίου ειδοποίησαν όλους όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πανεπιστημιούπολη να φύγουν εάν είναι δυνατόν ή να κλειστούν μέσα σε ένα δωμάτιο.

Το μήνυμα έλεγε σε όσους πήγαιναν στην πανεπιστημιούπολη να επιστρέψουν αμέσως πίσω.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά Μέσα ο δράστης φέρεται να είναι ένας 18χρονος ο οποίος δεν δραστηριοποιείται σε κάποια ομάδα αλλά χαρακτηρίζεται «μοναχικός λύκος» και άφησε σημείωμα πριν την πράξη του.

Αμέσως μετά την επίθεση φαίνεται να έχει κλειστεί σε κάποιο από τα δωμάτια του πανεπιστημίου. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης επικαλούνται πηγές που λένε ότι ο ένοπλος σκοτώθηκε από αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν στους πυροβολισμούς.