12 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Απόλαυσε σινεμά στην οθόνη της τηλεόρασης σου βράδυ Σαββάτου στο σπίτι. Οι επιλογές σήμερα είναι πολλές, με ταινίες για όλα τα γούστα!

«Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή» (2019) σε σκηνοθεσία Φ. Γκάρι Γκρέι 

Κωμωδία, περιπέτεια, φαντασίας – Οι Άνδρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος.

Η Μόλι (Τέσα Τόμσον) είναι μια νεαρή κοπέλα που όταν ήταν κορίτσι είχε μια… επαφή τρίτου τύπου με έναν μικρό εξωγήινο, με τους Άνδρες με τα Μαύρα να επεμβαίνουν και να διαγράφουν τις μνήμες αυτού του συμβάντος από την οικογένειά της, όμως εκείνη τους ξεφεύγει.
Έκτοτε παθιάζεται με οτιδήποτε έχει σχέση με εξωγήινους και βάζει στόχο να ενταχθεί στους MIB.

Χάρη στο πείσμα και την εξυπνάδα της, τα καταφέρνει και ως δόκιμος, αναλαμβάνει τη πρώτη της αποστολή, δίπλα στον H (Κρις Χειμσγουόρθ), να συνοδέψουν και να προστατέψουν έναν σημαντικό εξωγήινο επισκέπτη που βρίσκεται στα μέρη μας για ξεφάντωμα!
Όσο απλά ξεκινάει, τόσο στραβά καταλήγει, με τον εξωγήινο να πέφτει νεκρός μετά από ενέδρα, και τους H και M να ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να προλάβουν τα χειρότερα αλλά και να ανακαλύψουν τον προδότη ανάμεσά τους.

Οι έρευνές τους θα τους φέρουν από τον Πύργο του Άιφελ, στο εξωτικό Μαρακές και την έρημο κι από κει στη Νέα Υόρκη, στη Μεσόγειο και πίσω στο Λονδίνο με τη δυναμική υποστήριξη του μικροκαμωμένου εξωγήινου Pawny που ξέρει να φυλάει τα μπόσικα.

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: ένας πληροφοριοδότης μέσα στη ΜΙΒ.

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Τέσα Τόμσον, Λίαμ Νίσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

*Mega, Σάββατο 25/9 στις 21:00

«Οι Τρεις Σωματοφύλακες» (2011) σε σκηνοθεσία Πολ Άντερσον 

Περιπέτεια εποχής – Ο νεαρός και παράτολμος Ντ΄ Αρτανιάν ενώνει τις δυνάμεις του με τους τρεις βετεράνους σωματοφύλακες, Άθω, Πόρθο, Άραμι. Μαζί βάζουν σκοπό να σταματήσουν τις βλέψεις του μοχθηρού καρδινάλιου Ρισελιέ για το θρόνο της Γαλλίας και να τον εμποδίσουν να βυθίσει την Ευρώπη στον πόλεμο.

Παίζουν: Μάθιου ΜακΦέντιεν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ορλάντο Μπλουμ, Κρίστοφ Βαλτς, Λόγκαν Λέρμαν, Μαντς Μίκελσεν, Λουκ Έβανς, Ρέι Στίβενσον.

*Open, Σάββατο 25/9 στις 21:00

«Καπετάν Βράκας» (2017) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Σόρεν

Κινούμενα σχέδια – Δύο υπερβολικά ευφάνταστοι και σκανδαλιάρηδες μαθητές, ο Τζορτζ και ο Χάρολντ, όταν βρίσκουν τον μπελά τους από τον κακόκτροπο διευθυντή του σχολείου τους, τον κύριο Κρουπ, τον υπνωτίζουν και τον πείθουν ότι είναι ένας αήττητος υπερήρωας!

Ο κύριος Κρουπ μεταμορφώνεται στον ενθουσιώδη, εντελώς άσχετο αλλά καλόκαρδο ήρωα, Καπετάν Βράκα!

Με την κόκκινη κάπα ν’ ανεμίζει πάνω από την άσπρη βράκα του, ο Καπετάν Βράκας είναι έτοιμος να σώσει τον κόσμο!

Η ταινία είναι βασισμένη στη σειρά κόμικ του Νταβ Πίλκεϊ

*Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

*Star, Σάββατο 25/9 στις 21:00

«Γκοτζίλα» (1998) σκηνοθεσία Ρίλαντ ‘Εμεριχ

Δράσης – Ένα γιαπωνέζικο τάνκερ βυθίζεται στον Ειρηνικό ωκεανό. Διάφορα πλοία χάνονται, ενώ μυστηριώδεις πατημασιές σχηματίζουν ένα απειλητικό μονοπάτι που απλώνεται από τον Παναμά μέχρι την Νέα Υόρκη.
Μια γιγαντιαία μεταλλαγμένη σαύρα απειλεί την πόλη με ολοκληρωτική καταστροφή.

Η τεράστια μεταλλαγμένη με ακτινοβολία σαύρα, ο Γκοτζίλα, είναι έγκυος και διαλέγει την πόλη του Μανχάταν σαν φωλιά. Το τέρας σπέρνει τον πανικό με τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, ενώ μια ομάδα επιστημόνων και ο στρατός προσπαθούν απεγνωσμένα να αφανίσουν αυτό και τα νεογνά του.

Παίζουν:  Μάθιου Μπρόντερικ, Ζαν Ρενό, Χανκ Αζάρια, Μαρία Πιτίλιο, Κέβιν Νταν

*Star, Σάββατο 25/9 στις 22:50

«Moms’ Night Out» (2014) σε σκηνοθεσία  Άντριου Έργουιν, Τζον Έργουιν

Κωμωδία – Η Άλισον Φιλντ (Σάρα Ντριου) είναι παντρεμένη με τρία παιδιά και ζει την απόλυτη …δυστυχία. Παρά το γεγονός ότι είναι ευτυχισμένη με τις επιλογές και την όμορφη οικογένειά της, δεν μπορεί να σταματήσει να νιώθει συνέχει άγχος και ανεπαρκής απέναντι στις καθημερινές υποχρεώσεις.

Βρίσκει κατανόηση στις δύο  φίλες της τη Σόντρα (Πατρίσια Χήτον) και την Ίζυ (Άντρια Λόγκαν Γουάιτ). Όταν ο σύζυγός της της προτείνει να ξεφύγει για ένα βράδυ, βγαίνοντας μόνο με τις φίλες της, αρχίζουν να σχεδιάζουν την ιδανική βραδιά!

Άλλωστε το μόνο που θέλουν η Αλισον και οι φίλες της είναι μια βραδιά χωρίς παιδικές φωνές και υποχρεώσεις.

Τι κακό μπορεί να συμβεί, άλλωστε, αν τα μικρά μείνουν για λίγες ώρες με τους μπαμπάδες τους;

Παίζουν: Σάρα Ντρου, Πατρίσια Χίτον, Σον Άστιν, Τρέις Άντκίνς, Άμπι Κομπ.

*Μακεδονία, Σάββατο 25/9 στις 23:00

«Εγώ και ο αδελφός μου» (2017) σκηνοθεσία Μάρκυς Γκόλερ

Δραματική κομεντί – Ο Μπεν και ο αδελφός του είναι οι καλύτεροι φίλοι από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ο Σίμπελ («Έτσι Απλά») είναι 22, αλλά έχει τη διανοητική ηλικία ενός τρίχρονου. Παρόλο που η ζωή μαζί του είναι και μπελάς, ο Μπεν δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτόν Όταν η μητέρα τους πεθαίνει αναπάντεχα, ο Σίμπελ πρέπει να μπει σε ίδρυμα. Αλλά ο Μπεν δεν το δέχεται. Τα αδέλφια το σκάνε μαζί και μετά από μια τρελή οδύσσεια και αφού πέρασαν μία νύχτα έξω, ο Μπεν συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο μία λύση: να βρουν τον πατέρα τους, που έχουν να δουν 15 χρόνια.

Παίζουν: Ντέιβιντ Κρος, Φρέντερικ Λάου, Άξελ Στέιν, Εμίλια Σκόλε.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 25/9 στις 23:00

«Μη μου Χαλάς τη Μέρα» (2013) σε σκηνοθεσία Τζιν Γου Κιμ 

Περιπέτεια – Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ υποδύεται τον σερίφη Ρέι Όουενς, ο οποίος αποφασίζει να εγκαταλείψει τη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες και να «πατάξει το κακό» στην ήσυχη και γαλήνια κωμόπολη Σόμερτον, κοντά στα σύνορα με το Μεξικό. Οι μπελάδες όμως ξεκινούν στην φαινομενικά ήσυχη πόλη, όταν ένας διαβόητος βαρόνος ναρκωτικών ο Γκαμπριέλ Κορτέζ (Εντουάρντο Νοριέγκα) καταφέρνει να δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του στην φυλακή με τη βοήθεια των συνεργών του. Το FBI με επικεφαλής τον πράκτορα Τζον Μπάνιστερ (Φόρεστ Γουίτακερ) εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβει πριν περάσει τα σύνορα. Τελευταίο εμπόδιο για να ξεγλιστρήσουν οι κακοποιοί στο γειτονικό Μεξικό είναι ο σερίφης Όουενς ο οποίος με την άπειρη ομάδα του θα προσπαθήσει να τον σταματήσει. Θα τα καταφέρει;

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Εντουάρντο Νοριέγα, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζόνι Νόξβιλ.

*Mega, Σάββατο 25/9 στις 23:30

«Υπ’ αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος: Μέρος 2ο» (2008) σε σκηνοθεσία Ζαν Φρανσουά Ρισέ 

Αστυνομική, βιογραφική, δράσης – Η 2η ταινία για τη ζωή του Μεσρίν ξεκινά από το 1972 που επιστρέφει στη Γαλλία έως τις 2 Νοεμβρίου του 1979.
Ο Μεσρίν αναχωρεί από τον Καναδά με προορισμό τη Γαλλία.
Γίνεται ζευγάρι με τη Συλβί και ξεκινά ένας νέος κύκλων ληστειών στο Παρίσι.

Το 1973 συλλαμβάνεται μετά από μια επιτυχημένη ληστεία και ενώ τον οδηγούν στην αίθουσα του δικαστηρίου ζητά να πάει στην τουαλέτα όπου βρίσκει κρυμμένο ένα όπλο. Το χρησιμοποιεί για να πάρει όμηρο έναν δικαστή, ενώ ο μαθητευόμενός του, ο Μισέλ τον βοηθά να δραπετεύσει.

Οι ληστείες συνεχίζονται, με ακόμη πιο ριψοκίνδυνες αποφάσεις, αλλά μετά δύο μήνες η αστυνομία τον εντοπίζει στο διαμέρισμά του στο Παρίσι.
Η επόμενη καταδίκη του σε 20 χρόνια φυλάκισης όμως, δεν θα είναι αρκετή για να τον κρατήσει πίσω από τα σίδερα….

Παίζουν: Βενσάν Κασέλ, Λουντιβίν Σανιέ, Ζιλ Λελού, Μάθιου Άμερλικ, Ζεράρ Ντεπαρτιέ.

*Open, Σάββατο 25/9 στις 23:30

«Νήμα» (2016) σε σκηνοθεσία Αλέξανδρος Βούλγαρης

Τρόμου-επιστημονικής φαντασίας – Το νήμα που συνδέει τους κόσμους των δύο πρωταγωνιστών, Νίκη και Λευτέρη, είναι η μνήμη, η βία και μία μάχιμη ελπίδα. Η αφοσίωση της Νίκης στην αντίσταση προδίδει την αδυναμία της να ανταποκριθεί ως μητέρα. Ο Λευτέρης, γιος της Νίκης, κληρονομεί ένα παρελθόν που ο ίδιος πότε του δεν ονειρεύτηκε. Μέχρι που μια μέρα, το νήμα που τους συνδέει, ένας αόρατος ψυχολογικός ομφάλιος λώρος, κόβεται.

Ο αγώνας της Μητέρας για τα πολιτικά της πιστεύω, μεταμορφώνεται σε ψυχολογικές αλυσίδες που φυλακίζουν τον Γιο, ο οποίος πρέπει στο τέλος να αγωνιστεί για τη δικιά του ελευθερία και να αναζητήσει τη δικιά του λύτρωση.

Παίζουν: Σοφία Κόκκαλη, Βαγγέλης Λουκίσας , Δάφνη Πατακιά, Γιώργος Καρπαθάκης, Σοφία Γεωργοβασίλη, Στυλιανός Τζιρίτας, Γιώργος Παπασωτηρίου, Μαριλένα Καραμολέγκου, Εύα Καρτερού, Λάκης Ιωνάς, Δάφνη Χαιρετάκη, Νικόλας Τριανταφυλλίδης, Χριστίνα Μαθέα.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 25/9 στις 00:00

«Το Λάθος Αστέρι» (2014) σε σκηνοθεσία Τζος Μπουν

Δραματική, ρομαντική- Η Χέιζελ και ο Γκας είναι δύο ασυνήθιστοι έφηβοι στο κατώφλι της ενηλικίωσης, που βλέπουν τη ζωή με διαφορετική ματιά. Και αυτό, γιατί από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους παλεύουν με τον καρκίνο, και ο χαρακτήρας τους έχει διαμορφωθεί σε άρρηκτη σχέση με αυτόν. Γνωρίζονται σε ένα υποστηρικτικό group, γίνονται στενοί φίλοι και μετά ερωτεύονται, εδώ και τώρα, αλλά και για πάντα. 

Παίζουν: Σεϊλίν Γούντλεϊ, Άνσελ Έλγκορτ, Νατ Γουλφ, Λόρα Ντερν, Σαμ Τραμέλ, Γουίλεμ Νταφόου.

*Skai, Σάββατο 25/9 στις 00:30

«Γάμος αλά Ελληνικά 2» (2016) σε σκηνοθεσία Κερκ Τζόουνς

Κωμωδία – Η Τούλα και ο Ίαν έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Πάρις, η οποία έχει φτάσει στην ηλικία να πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον της και τις σπουδές της. Το ζευγάρι φαίνεται να περνάει πλέον τον περισσότερο χρόνο τους επικεντρωμένοι στα προβλήματα της νεαρής κόρης του και όχι στα προβλήματα του γάμου τους. Αλλά ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Πορτοκάλος αποκαλύπτεται και τους συγκλονίζει όλους. Οι γονείς της Τούλας ανακαλύπτουν τυχαία ότι ποτέ δεν ήταν παντρευμένοι επίσημα! Έτσι όλοι μαζί ετοιμάζουν έναν αναπάντεχο, μεγαλύτερο και ακόμα πιο ελληνικό γάμο! Μπορεί ένας ακόμα γάμος αλά ελληνικά να φέρει πάλι κοντά την οικογένεια;

Παίζουν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κορμπέτ, Μάικλ Κόνστανταϊν, Λέινι Καζάν, Αντρέα Μάρτιν.

*Ant1, Σάββατο 25/9 στις 01:15

«Στάσου Πλάι Μου» (1986) σε σκηνοθεσία Ρομπ Ράινερ

Δραματική περιπέτεια – Τέσσερα νεαρά παιδιά, παρά την αδυναμία του καθενός χωριστά, ως ομάδα, μοιράζονται ένα αίσθημα δύναμης και σιγουριάς, που τα συνδέει ακόμα περισσότερο μεταξύ τους. Ο ευαίσθητος και δημιουργικός Γκόρντι, που υποφέρει από τον ξαφνικό θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του και πιστεύει ότι οι γονείς του δεν τον καταλαβαίνουν, ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος από τους άλλους Κρις, ο “σκληρός” της παρέας, που ανησυχεί για το μέλλον του εξαιτίας του αλκοολικού πατέρα του και του εγκληματία αδελφού του, ο παράτολμος και κάπως “φαφλατάς” Τέντι, με τα χοντρά γυαλιά του και το παραμορφωμένο αυτί, και ο παχουλός και ειλικρινής Βερν, που φοβάται ακόμη και τη σκιά του, όταν είναι μαζί ξεπερνούν τα ατομικά τους προβλήματα. Ενωμένα, λοιπόν, ξεκινούν ένα ταξίδι, κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, για να βρουν το πτώμα ενός εξαφανισμένου συνομηλίκου τους. Το ταξίδι τους θα αρχίσει τελείως αθώα, με το όνειρο να γίνουν οι “ήρωες” του Καστλ Ροκ, αλλά πριν τελειώσει θα ανακαλύψουν πολλά πράγματα (για τον εαυτό τους, τη φιλία και τους άλλους) και θα ζήσουν αρκετές περιπέτειες. 

Παίζουν: Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Κίφερ Σάδερλαντ, Γουίλ Γουίτον, Ρίβερ Φίνιξ, Κόρεϊ Φέλντμαν, Τζέρι Ο’Κόνελ.

*Mega, Σάββατο 25/9 στις 01:40