4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«The Guest» (2014) σκηνοθεσία Adam Wingard

Δράμα. δράσης, μυστηρίου – Ένας μυστηριώδης επισκέπτης, ο φιλικός στρατιώτης, Ντέιβιντ, φτάνει στο κατώφλι της πόρτας της οικογένειας Πίτερσον λέγοντάς τους ότι είναι φίλος του γιου τους που χάθηκε στο καθήκον. Οι Πίτερσον υποδέχονται τον Ντέιβιντ στο σπίτι τους, αλλά και στη ζωή τους. Όταν όμως αρχίζουν ξαφνικά να πεθαίνουν άνθρωποι στην πόλη, η έφηβη κόρη τους, Άννα, αρχίζει να αναρωτιέται αν κρύβεται ο Ντέιβιντ πίσω από όλα αυτά. Όταν όμως, τελικά, οι υποψίες της Άννα γίνουν όλο και πιο έντονες, θα καταφέρει να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά της ή θα είναι πλέον αργά για όλους;

Παίζουν: Dan Stevens, Sheila Kelley, Maika Monroe, Joel David Moore, Brendan Meyer, Leland Orser, Lance Reddick, Tabatha Shaun.

*Open, Τρίτη 28/9 στις 21:00

«Ένας Θάνατος σε μια Κηδεία» (2007) σκηνοθεσία Φρανκ Οζ

Κωμωδία – Την ημέρα της κηδείας του πατέρα,η οικογένεια και οι φίλοι του φτάνουν καθένας με τα προβλήματά τους. Ο Ντανιέλ, ο γιος του, θα δει τον αντίπαλο αδελφό του Ρόμπερτ, διάσημο συγγραφέα, ο οποίος ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ξαδέρφη Μάρθα θέλει απελπισμένα να αποδεχτεί ο πατέρας της τον καινούριο της αρραβωνιαστικό, ο οποίος έχει κατά λάθος καταπιεί παραισθησιογόνα χάπια.
Αλλά η πραγματική περιπέτεια θα αρχίσει όταν ένας μυστηριώδης επισκέπτης απειλεί να αποκαλύψει ένα τρομερό μυστικό της οικογένειας… Ο Ντανιέλ και η εύθυμη παρέα του θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να θάψει τον πατέρα… και τις εκμυστηρεύσεις του.

Παίζουν: Μάθιου Μακ Φέιντεν, Ρούπερτ Γκρέιβς, Ντέιζι Ντόνοβαν.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 28/9 στις 22:00

«Glass» (2019) σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Δράμα επιστημονικής φαντασίας – Ο Ντέιβιντ Νταν από τον «Άφθαρτο» προσπαθεί να σταματήσει τον διαταραγμένο Κέβιν Γουέντελ Κραμπ, όμως οι δυο τους συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην ίδια ψυχιατρική φυλακή με τον γνωστό του Νταν, τον κ. Γκλας, και τότε ο χρόνος μέχρι το βίαιο ξέσπασμά τους αρχίζει να μετρά αντίστροφα.

Παίζουν: Τζέιμς Μάκαβοϊ, Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Τζάκσον, Άνια Τείλορ Τζόι, Σάρα Πόλσον.

*Alpha, Τρίτη 28/9 στις 22:20

«Άνθρωποι Σαν κι Εμάς» (2012) σκηνοθεσία Άλεξ Κούρτζμαν

Δράμα – Ο Σαμ (Κρις Πάιν), ένας φιλόδοξος και εργασιομανής αλλά μάλλον αποτυχημένος έμπορος, χάνει ξαφνικά τον πατέρα του, έναν διάσημο μουσικό παραγωγό. Ο θάνατός του πατέρα του δεν του στοίχισε ιδιαίτερα αφού οι σχέσεις τους ήταν πάντοτε τεταμένες, έτσι ο μόνος λόγος που επιστρέφει στο Λος Άντζελες είναι για να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά, να συναντηθεί με την μητέρα του Λίλιαν (Μισέλ Φάιφερ) και να μάθει αν έχει κληρονομήσει κάτι από τον πατέρα του.

Η έκπληξη που τον περιμένει όμως, όταν καταλαβαίνει ότι το μόνο που του άφησε ο πατέρας του είναι μια μεγάλη συλλογή από βινύλια, είναι τεράστια και αυτό γίνεται χειρότερο όταν μαθαίνει και για μια υποχρέωση που του μετέφερε ο αποθανών. Την υποχρέωση να παραδώσει μια τσάντα γεμάτη με λεφτά σε κάποιον άγνωστο.

Πρέπει να βρει και να παραδώσει 150.000 δολάρια στην άγνωστη μέχρι σήμερα ετεροθαλή αδερφή του και στον γιο της.Η Φράνκι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), η νέα του αδερφή, δουλεύει ως μπαργούμαν και είναι γραμμένη στους Ανώνυμους Αλκοολικούς.

Ο Σαμ αδυνατεί να συλλάβει τον τρόπο με τον οποίο θα την προσεγγίσει και θα της εξηγήσει πως έχει η κατάσταση. Θα μπορέσουν δύο άνθρωποι που συστήνονται στα 30 τους να καταπιούν την συσσωρευμένη οργή και τα συμπλέγματα μιας ολόκληρης ζωής και να γίνουν οικογένεια;
Όσο εξελίσσεται η σχέση του με τη «νέα» αδερφή του, ο Σαμ αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πίστευε για την οικογένειά του και να επανεξετάσει στην πορεία τις δικές του επιλογές.

Παίζουν:  Κρις Πάιν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μισέλ Φάιφερ, Ολίβια Γουάιλντ.

*Alpha, Τρίτη 28/9 στις 01:00