7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αποχαιρέτα τον Σεπτέμβριο με μία από τις ταινίες που έχουμε να σου προτείνουμε.

«Aquaman» (2018) σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν 

Περιπέτεια φαντασίας – Ο Άρθουρ Κάρι (Τζέισον Μομόα) είναι μισός άνθρωπος, μισός Αταλάντειος και μαζί του θα ταξιδέψουμε στον υποβρύχιο κόσμο των ατελείωτων θαλασσών, εκεί που τον καλεί το πεπρωμένο του.

Στο ταξίδι της ζωής του αναγκάζεται να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό και να δοκιμαστεί για να ανακαλύψει αν είναι άξιος να ακολουθήσει τον μύθο και να γίνει ο βασιλιάς του υδάτινου κόσμου.

Η αντιπαράθεση με τον μικρότερο πολεμοχαρή αδερφό του είναι αναπόφευκτη και η μεταξύ τους σύγκρουση για την διεκδίκηση του θρόνου θα δημιουργήσει μια δαιδαλώδη διαδρομή με χορταστικές εικόνες και υδάτινους θησαυρούς.

Παίζουν: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλιαμ Νταφό, Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Νικόλ Κίντμαν, Λούντι Λιν, Τεμουέρα Μόρισον.

*Star, Πέμπτη 30/9, στις 21:00

«Πορεία Δυτικά» (2015) σκηνοθεσία Τζον Μακλίν

Δράση, περιπέτεια – Στα δραματικά τοπία του Κολοράντο, ο Σίλας Σέλεκ, ένας επικίνδυνος περιπλανώμενος, συναντά τον έφηβο Τζέι. Παρόλο που μια τέτοια συνάντηση κανονικά θα οδηγούσε σε μια μονομαχία μέχρι θανάτου, ο Σίλας επιλέγει να μην σκοτώσει τον Τζέι και αντίθετα του προσφέρει προστασία, σε αντάλλαγμα για χρήματα. Ο Τζέι έχει έρθει στην Αμερική για να βρει την αγαπημένη του, τα κίνητρα του Σίλας, όμως, παραμένουν μυστηριώδη.

Στο ταξίδι αυτό, γεμάτο με κίνδυνο, προδοσίες και βία, ο Τζέι θα συνειδητοποιήσει ότι η Δύση δεν δείχνει οίκτο στους αθώους.

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Κόντι Σμιτ Μακφί, Μπεν Μέντελσον, Κάρεν Πιστόριους, Καλάνι Κουιέπο.

*Open, Πέμπτη 30/9, στις 21:00

«A Good Woman» (2004) σκηνοθεσία Μάικ Μπάρκερ

Κοινωνική – Το 1930, στην κοσμοπολίτικη Ιταλική Ριβιέρα, οι νεόνυμφοι Γουίντερμιρ (Μαρκ Ούμπερς & Σκάρλετ Γιοχάνσον) κάνουν διακοπές στο Αμάλφι μαζί με άλλους εύπορους Αμερικανούς.

Σύννεφα σκιάζουν τη σχέση του ζεύγους όταν φήμες θέλουν τον σύζυγο να έχει εξωσυζυγικό δεσμό με την κυρία Έρλιν (Έλςν Χαντ), μια μυστηριώδη γυναίκα ώριμης ηλικίας και αμφιβόλου ηθικής. Στα 21α γενέθλια της γυναίκας του ζεύγους θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Ένα οικογενειακό μυστικό, καλά φυλαγμένο για χρόνια, θα έρθει στην επιφάνεια.

Παίζουν: Έλεν Χαντ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τομ Γουίλκινσον, Μαρκ Άμπερς, Μιλένα Βούκοτιτς, Στίβεν Κάμπελ Μουρ, Ρότζερ Χάμοντ, Τζον Στάντιγκ, Τζόρτζια Μασέτι, Ντιάνα Χάρντκασλ, Σάρα Οράνο, Τζέιν Χάου.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 30/9, στις 22:00

«Το Γαμήλιο Party» (2008) σκηνοθεσία Κριστίν Κρόκος

Κωμωδία – Μία απολαυστική περιπέτεια για τα απίστευτα της ημέρας του γάμου ενός ζευγαριού και τις απεγνωσμένες προσπάθειες των καλεσμένων τους να φθάσουν στο γαμήλιο party… Ιούλιος. Ο Ηλίας και η Μαρίνα καταφθάνουν στην Κρήτη για να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά ενός γάμου, που συγγενείς και φίλοι περιμένουν με αγωνία! Ο γάμος τελείται κανονικά και όλοι ετοιμάζονται να το γλεντήσουν. Η μοίρα όμως τους επιφυλάσσει εκπλήξεις… Ένα μικρό αλλά σημαντικό τυπογραφικό λάθος στο προσκλητήριο, τους στέλνει όλους στα… πέντε σημεία του ορίζοντα! Καταδιώξεις, ατυχήματα, απανωτές παρεξηγήσεις, αλλά και μια πυρκαγιά σηκώνουν όλο το νησί στον αέρα και κάνουν για όλους το δρόμο προς το γαμήλιο party μια τρελή πορεία προς το άγνωστο…

Παίζουν: Χρύσα Ρώπα, Άλεξ Δημητριάδης, Φαίη Ξυλά, Γιώργος Καραμίχος, Μπέττυ Μαγγίρα, Χρήστος Μπίρος, Βίλμα Τσακίρη, Τάκης Χρυσικάκος.

*Mega, Πέμπτη 30/9, στις 22:30

«Παιχνίδια δολοφόνων» (2011) σε σκηνοθεσία Ερνι Μπάρμπαρας

Δράσης – Ο Μραζίλ και ο Ρόλαντ Φλιντ είναι οι δύο καλύτεροι δολοφόνοι στον κόσμο, αλλά άγνωστοι μεταξύ τους. Ενώ ο Φλιν είναι εξαίρετος σκοπευτής, ο Μπραζίλ είναι εξειδικευμένος στο μαχαίρι. Αυτοί οι δύο δολοφόνοι, θα έχουν μια δύσκολη συνεργασία και θα γίνουν ο εφιάλτης του καρτέλ ναρκωτικών που υποστηρίζεται από την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών.

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Σκοτ Αντκινς, Ιβάν Κέιν.

*Mega, Πέμπτη 30/9, στις 00:30

«John Wick» (2014) σκηνοθεσία Τσαντ Σταχέλσκι, Ντέιβιντ Λάιτ

Δράσης – Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ο Τζον Γουίκ λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι με το όνομα Ντέιζι. Ο θρήνος του διακόπτεται απότομα, όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και τη Ντέιζι νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου. Η αναζήτηση του Τζον για το κλεμμένο αυτοκίνητο, που του πήρε η συμμορία, τον οδηγεί σε μια μυστική κοινότητα της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε ο ίδιος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Εκεί μαθαίνει ότι ο Ιόσεφ είναι ο μοναχογιός ενός παλιού του συνεργάτη, ο οποίος και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Τζον Γουίκ, προκειμένου να μη φτάσει ποτέ στο γιο του. Με έναν ολόκληρο στρατό στο κατόπι του, ο Τζον μετατρέπεται ξανά στην τρελή φονική μηχανή, που φοβόταν ολόκληρος ο υπόκοσμος.

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Αντριάν Παλίκι, Γουίλεμ Νταφόε, Μάικλ Νίκβιστ, Άλφι Άλεν.

*Star, Πέμπτη 30/9, στις 01:00

«Οι Τρεις Σωματοφύλακες» (2011) σκηνοθεσία Πολ Άντερσον 

Περιπέτεια εποχής – Ο νεαρός και παράτολμος Ντ΄ Αρτανιάν ενώνει τις δυνάμεις του με τους τρεις βετεράνους σωματοφύλακες, Άθω, Πόρθο, Άραμι. Μαζί βάζουν σκοπό να σταματήσουν τις βλέψεις του μοχθηρού καρδινάλιου Ρισελιέ για το θρόνο της Γαλλίας και να τον εμποδίσουν να βυθίσει την Ευρώπη στον πόλεμο.

Παίζουν: Μάθιου ΜακΦέντιεν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ορλάντο Μπλουμ, Κρίστοφ Βαλτς, Λόγκαν Λέρμαν, Μαντς Μίκελσεν, Λουκ Έβανς, Ρέι Στίβενσον.

*Open, Πέμπτη 30/9, στις 01:00