11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Θες να δεις κάτι για να χαλαρώσεις; Βάλε μία από τις έντεκα ταινίες που έχουμε να σου προτείνουμε.

«Οι Άγγελοι του Τσάρλι» (2000) σκηνοθεσία Τζόζεφ ΜακΓκίντι Νίκολ 

Περιπέτεια – Ο πάμπλουτος ‘Ερικ Νοξ απάγεται από τα γραφεία της Knox Technologies και η εταιρεία του κινδυνεύει να χάσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Εκτός, κι αν τον εντοπίσουν… εγκαίρως! Μια υπόθεση για τα κορίτσια του Τσάρλι, του μυστηριώδους αφεντικού τριών θηλυκών ντετέκτιβ, ο οποίος βρίσκει πάντοτε έξυπνους τρόπους για να αποφεύγει τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις με τους πελάτες του. Οι “‘Αγγελοι” του είναι πανέτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα σωματικά τους… όπλα, μαζί με επικίνδυνη γοητεία, high-tech gadgets και μερικά χέρια ξύλο, προκειμένου να φέρουν την αποστολή τους εις πέρας.

Παίζουν: Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντιάζ, Λούσι Λιού, Μπιλ Μάρεϊ, Τιμ Κάρι, Ματ Λεμπλάν, Κέλι Λιντς.

*Mega, Σάββατο 2/10 στις 21:00

«Εγώ, ο Απαισιότατος 3» (2017) σκηνοθεσία Πιέρ Κοφέν, Κάιλ Μπάλντα, Έρικ Γκιγιόν

Animation – Ο αγαπημένος Γκρου σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους! Ενώ σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», τελικά ο Γκρου υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε και εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική.

Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του 80, που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός! Την ίδια ώρα, τα Μίνιον πιάνονται αιχμάλωτα από τον Μελ, ένα μίνιον, που εργάζεται για λογαριασμό του Ντρου, ο οποίος έχει σκοπό να κάνει πειράματα για να φτιάξει έναν στρατό από ροκ-σταρ κακά μίνιον.

Με τις φωνές των: Γιάννη Ζουγανέλη, Λευτέρη Ελευθερίου, Ελένη Βογιατζή, Μυρτώ Ορφανάκου, Ελενα Γιαννέτσου.

*Star, Σάββατο 2/10 στις 21:00

«Η Εκδίκηση της Ξανθιάς, 2» (2003) σκηνοθεσία Τσαρλς Χέρμαν Γούρμφελντ

Κωμωδία – Η νεαρή πλέον και ανερχόμενη δικηγόρος Ελ, προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην απαιτητική της καριέρα και στον σχεδιασμό του επικείμενου γάμου της. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι η μητέρα του αγαπημένου της σκύλου είναι πειραματόζωο σε μια εταιρεία καλλυντικών, δεν διστάζει να τα βάλει με τον πολιτικό κόσμο της Ουάσινγκτον, για να περάσει ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση της χρησιμοποίησης των σκύλων ως πειραματόζωα από τη βιομηχανία καλλυντικών.

Παίζουν: Ρις Γουίδερσπουν, Σάλι Φιλντ, Λιούκ Γουίλσον.

*Open, Σάββατο 2/10 στις 21:00

«Ironmask: Ταξίδι στην Κίνα» (2019) σκηνοθεσία Όλγα Στρεπτσένκο

Δράσης, περιπέτεια – 8ος αιώνας. Ο εγγλέζος ταξιδευτής Τζόναθαν Γκριν λαμβάνει από τον Μεγάλο Πέτρο μια διαταγή για να χαρτογραφήσει την άπω ανατολική περιφέρεια της Ρωσίας. Έτσι, ξεκινάει ακόμα ένα μακρύ του ταξίδι γεμάτο απίστευτες περιπέτειες, που θα τον οδηγήσουν στην Κίνα. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με απίθανες ανακαλύψεις, θα συναντήσει αλλόκοτα πλάσματα, θα γνωρίσει κινέζες πριγκίπισσες και θα έρθει αντιμέτωπος με τις φοβερές πολεμικές τέχνες και τον ίδιο τον βασιλιά των δράκων.

Παίζουν: Τζέισον Φλέμινγκ, Τσάκι Τσαν, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Ρούτγκερ Χάουερ.

*Star, Σάββατο 2/10 στις 22:50

«Gangland (Bonded by Blood 2)» (2011) σκηνοθεσία Γκρεγκ Χολ 

Αστυνομική, δράσης – Μέσα σε λίγα χρόνια, τρεις γκάνγκστερ μονοπωλούν την αγορά ναρκωτικών του Έσεξ, επιβάλλοντας την κυριαρχία τους με βία και τρομοκρατία, χωρίς να λυπούνται ή να σκέφτονται τις ανθρώπινες ζωές που καταστρέφουν. Μέχρι που συναντούν το βίαιο τέλος που επεφύλασσαν για τους άλλους.

Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεσή τους, ο θρόνος στην κορυφή μένει κενός. Μία ανερχόμενη, νέα γενιά εγκληματιών τον διεκδικεί, αφήνοντας στο διάβα της πτώματα. Η αστυνομία παραμένει αδιάφορη, μιας και κανείς δεν λέει τι συμβαίνει εντός των συμμοριών, μέχρι που ένα επιφανές μέλος μιας από αυτές προσφέρεται να γίνει μάρτυρας κατηγορίας, σοκάροντας τους πάντες με τις αποκαλύψεις του.

Παίζουν: Σαμ Στράικ, Τέρι Στόουν, Κρίστοφερ Έλισον, Μάρτιν Ντιλάνεϊ, Ναόμι Ουίλοου

*Open, Σάββατο 2/10 στις 23:00

«Επτά Ζωές» (2008) σε σκηνοθεσία Γκαμπριέλε Μουτσίνο 

Δράμα – Ο Θεός έπλασε τον κόσμο και ο πλούσιος κι ευτυχισμένος Μπεν Τόμας κατέστρεψε το δικό του σε επτά δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό και εκπόνησε ένα περίπλοκο ανταποδοτικό σχέδιο:με ένα μεγάλο μυστικό να βαραίνει τη συνείδησή του, ο Μπεν Τόμας (Γουίλ Σμιθ) επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή τους για να εξιλεωθεί.

Το μόνο κοινό στοιχείο ανάμεσά τους είναι ότι όλοι χρειάζονται άμεσα βοήθεια – οικονομική, πνευματική, ιατρική. Στην πορεία, όμως, συμβαίνει κάτι που δεν το υπολόγιζε: ερωτεύεται την Έμιλι Πόζα (Ροζάριο Ντόσον), μία νεαρή κοπέλα που πάσχει από την καρδιά της.

Η Έμιλι, με τη ζωντάνια της, καταφέρνει το ακατόρθωτο, διεισδύοντας στο συναισθηματικό κόσμο του Μπεν και αλλάζοντάς του τελικά του άποψή για την ίδια τη ζωή.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόουσον, Γούντι Χάρελσον, Μάικλ Ίλι.

*Μακεδονία, Σάββατο 2/10 στις 23:00

«Zodiac: Το Ξύπνημα» (2017) σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Ράιτ

Θρίλερ – Το 1968, ένας από τους πιο θανατηφόρους κατά συρροή δολοφόνους στο ιστορικό των ΗΠΑ εξαφανίστηκε χωρίς ν αφήσει πίσω του κανένα ίχνος.

Η ταυτότητά του και τα κρυπτογραφημένα μηνύματά του, παρέμειναν άλυτα για δεκαετίες … Μέχρι τη στιγμή που ένα ζευγάρι βρίσκει ένα φιλμ, που περιέχει δύο στυγερές δολοφονίες του Ζόντιακ, και ξεκινούν να λύσουν το μυστήριο και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή των 100.000 δολαρίων.

Αλλά η κατάσταση αλλάζει γρήγορα, καθώς οι θηρευτές γίνονται θηράματα.

Παίζουν: Σέιν Γουέστ, Λέσλι Μπιμπ, Ματ Κρέιβεν, Νίκολας Κάμπελ, Κάνεθ Ουέλς.

*Mega, Σάββατο 2/10 στις 23:10

«Ο Κυνηγός 2» (1990) σκηνοθεσία Στήβεν Χόπκινς

Δράσης, τρόμου – Λος Άντζελες 1997. Ο αστυνόμος Χάριγκαν έχει αφοσιωθεί στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών. Στο δυστοπικό Λος Άντζελες του 1997 ο αιματοβαμμένος πόλεμος μεταξύ του Κολομβιανού καρτέλ κόκας που υπακούει στον Βαρόνο ντρόγκας ‘Scorpio’ και της Τζαμαϊκανής Συμμορίας Βουντού του ‘King Willy’ αναστατώνει τα στενά της πόλης και τα κατακλύζει με αίμα συμμοριτών, αστυνομικών αλλά και αθώων πολιτών.

Το FBI αναλαμβάνει τη σχετική έρευνα, αλλά ένας αστυνομικός αποφασίζει να βρει το δολοφόνο με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να υποψιάζεται ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον εξωγήινο πολεμιστή.
Ένα παιχνίδι γάτας – ποντικού ξεκινάει και όποιος έχει την ατυχία να βρεθεί στην μέση το πληρώνει με την ζωή του.

Παίζουν:  Ντάνι Γκλόβερ, Γκάρι Μπάσεϊ, Μπιλ Πάξτον, Άνταμ Μπόλντγουιν, Μαρία Κοντσίτα Αλόνσο.

*Skai, Σάββατο 2/10 στις 00:30

«Αμαρτωλή Πόλη» (2005) σκηνοθεσία Φρανκ Μίλερ, Κουεντιν Ταραντίνο, Ρόμπερτ Ροντριγκεζ

Αστυνομική Δράσης – Η Sin City είναι μια πόλη που βασιλεύει η αμαρτία. Νόμοι που δεν έχουν ισχύ, υπερβολική βία, μαφία, πορνεία και διεφθαρμένοι αστυνομικοί είναι τα στοιχεία πoυ συγκροτούν την πόλη.
Τέσσερις ιστορίες ακραίας τόλμης, πόθου και απόγνωσης συναντιούνται μοιραία στους σκοτεινούς δρόμους της Αμαρτωλής Πόλης. Ένας υπερμυώδης άντρας (Μίκι Ρουρκ) που ψάχνει εκδίκηση για το θάνατο της μόνης γυναίκας που αγάπησε (Τζέιμι Kιγκ), ένας πρώην αστυνομικός (Μπρους Γουίλις) που προσπαθεί να προστατεύσει ένα μικρό κορίτσι (Τζέσικα Άλμπα) από τις ορέξεις ενός διεστραμμένου, ένας άλλος άντρας (Κλάιβ Όουεν) που έχει κουραστεί από τη διαφθορά της αστυνομίας και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του, και τέλος, ένας πληρωμένος δολοφόνος που αναζητά χρήματα.

Παίζουν: Τζέσικα Άλμπα, Μπρους Γουίλις, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Μπρίτανι Μέρφι, Κλάιβ Όουεν, Μίκι Ρουρκ, Ελάιζα Γουντ.

*Open, Σάββατο 2/10 στις 01:00

«Το κρησφύγετο» (2012) σκηνοθεσία Ντάνιελ Εσπινόζα

Αστυνομική, δράσης – Ο άκρως επικίνδυνος καταζητούμενος για διπλή κατασκοπεία, ο διαβόητος Τόμπιν Φροστ, κορυφαίος πρώην πράκτορας της CIA, αναγκάζεται να παραδοθεί στις Αρχές, μετά από 10 χρόνια αναζήτησης. Μεταφέρεται σε ένα ειδικό κρατητήριο στη Νότια Αφρική, όπου εκτελεί χρέη φύλακα ένας νέος, ιδεαλιστής πράκτορας, ο Ματ Γουέστον. Σύντομα το «ασφαλές» κρησφύγετο δέχεται σφοδρή επίθεση από άγνωστους μισθοφόρους και οι δύο άνδρες αναγκάζονται να συνεργαστούν, προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους και να μάθουν ποιος τους θέλει νεκρούς.

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βέρα Φάρμιγκα, Σαμ Σέπαρντ, Μπρένταν Γκλίζον.

*Ant1, Σάββατο 2/10 στις 01:00

«Ένας και Μοναδικός» (2001) σκηνοθεσία Τζέιμς Γουόνγκ

Ο Γκάμπριελ Γιουλαβ (Τζετ Λι) είναι πρώην πράκτορας του πολυ-συμπαντικού γραφείου ερευνών και παρόλο που επίσημα απαγορεύεται, εκείνος ταξιδεύει στα παράλληλα σύμπαντα για να συναντήσει όλα τα alter ego του.

Το σύμπαν δεν είναι ένα, είναι πολλά και κάθε άτομο ζει παράλληλες ζωές σε αυτά τα παράλληλα σύμπαντα. Όταν ο Γιουλαβ καταλάβει ότι σκοτώνοντας τα υπόλοιπα εγώ του αποκτά ολοένα και περισσότερη δύναμη, βρίσκει τρόπο να ταξιδέψει και να σκοτώσει έναν- έναν όλους τους …εαυτούς του. Θέλει να μείνει ένας και μοναδικός !

Αφού έχει κατορθώσει να σκοτώσει τον εαυτό του σε 123 διαφορετικούς κόσμους, ο Γιούλαβ έρχεται η στιγμή να αντιμετωπίσει τον τελευταίο. Είναι ο Γκέιμπ Λοου, ένας αστυνομικός στο Λος Άντζελες που είναι το τελευταίο alter ego του. Η στιγμή της τελικής αναμέτρησης φτάνει και η επική μάχη, σώμα με σώμα, είναι αναπόφευκτη.

Παίζουν: Τζετ Λι, Κάρλα Γκουτζίνο, Ντελροι Λίντο, Τζέισον Στέθαμ, Τζέιμς Μόρισον, Ντύλαν Μπρούνο.

*Mega, Σάββατο 2/10 στις 01:10