Η Ελληνίδα γιαγιά που βρήκε το φαγητό του Gordon Ramsay… αλμυρό

Την… πάτησε ο διάσημος σεφ

Πριν από μερικούς, ενώ η Ελλάδα βρισκόταν ακόμα εν μέσω καραντίνας, ο Γκόρντον Ράμσεϊ (Gordon Ramsay) έφτασε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη.

Έπειτα ο διάσημος σεφ πήγε σε Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα και Μετέωρα. Αρκετούς μήνες μετά ήρθε η ώρα να πάρουμε μία γεύση από το αποτέλεσμα των γυρισμάτων αυτών.

Τα γυρίσματα θα αποτελέσουν διαφήμιση του Γκόρντον Ράμσεϊ και της παρέας του, του Τζίνο και του Φρεντ για τις ομορφιές της χώρας μας.
Η παρέα των τριών με το βαν τους γύρισαν τα νησιά και όχι μόνο, έκαναν γυρίσματα σε με θέα το Αιγαίο, σε σοκάκια, στα στενά της Αθήνας αλλά και σε αμπέλια, χωράφια και όπου τους έκανε κέφι για να δημιουργήσουν αυτές τις εκπληκτικές εκπομπές με το φανατικό κοινό.

Ήδη έχουν προβληθεί τα πρώτα επεισόδια του «Gordon, Gino & Fred Go Greek» και στο youtube του ΙΤV υπάρχουν ήδη κάποια αποσπάσματα.

Ένα από τα αποσπάσματα που έχουν ανεβάσει στο youtube είναι αυτό με την παρέα του Γκόρντον Ράμσεϊ να ετοιμάζει Salsa Verde στη Σαντορίνη, με δοκιμαστή μια κυρία η οποία τη βρήκε αλμυρή!

Η Σαντορινιά γιαγιά, η οποία μάλιστα θεωρείται μάστερ του μουσακά, όπως σημειώνουν στο συνοδευτικό κείμενο του βίντεο, την οποία και οι τρεις τους αποκαλούν «giagia» κλήθηκε να δοκιμάσει τη σος που έφτιαξε ο Γκόρντον Ράμσεϊ με ελληνικά προϊόντα.

Ο σπουδαίος σεφ όμως την… πάτησε με την κάπαρη με αποτέλεσμα το αποτέλεσμα να είναι αλμυρό. Μάλιστα, η κυρία που τους φιλοξενούσε στην αυλή της το δοκίμασε και δεν κατάφερε να κρύψει την απογοήτευσή της. Φυσικά, έπεσε τρολάρισμα, με τον συνεργάτη του Ράμσεϊ να λέει ότι «ακόμη και οι θεοί κάνουν λάθη» και τον ίδιο τον σεφ να παραδέχεται ότι υποεκτίμησε την αλμυρότητα της κάπαρης.

Δείτε το video: