Αναφορά της Ολ. Τελιγιορίδου για τον κλάδο της εστίασης στην Καστοριά

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσε αναφορά προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών, την επιστολή του ΔΣ των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ΠΕ Καστοριάς σχετικά με τη δυσμενή οικονομική κατάσταση ως συνέπεια συνεχών lockdown.

Με την εν λόγω επιστολή, το ΔΣ των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της περιοχής ζητεί τη λήψη αντιμέτρων, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν και να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και προκλήσεις, που τείνουν συνεχώς αυξανόμενες με τις διαρκείς ανατιμήσεις και την αμφίβολη εξέλιξη της οικονομίας λόγω της πανδημίας Covid-19. Είναι χρέος της πολιτείας να παρέχει στήριξη σε έναν κλάδο που από την πρώτη στιγμή βάλλεται ανεπανόρθωτα.

ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τους κ.κ. Υπουργούς
Ανάπτυξης & Επενδύσεων
Οικονομικών

 Θέμα: Εστίαση Καστοριάς ώρα μηδέν

H Βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου καταθέτει προς τους κ.κ. Υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών αναφορά την επιστολή του ΔΣ των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς, στην οποία εκφράζονται έντονες αντιρρήσεις σχετικά με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid – 19 στην ΠΕ Καστοριάς και προτείνεται η εφαρμογή αντιμέτρων, ώστε οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος της ΠΕ Καστοριάς να καταφέρουν να επιβιώσουν.

 Επισυνάπτεται έγγραφο με τα αναφερόμενα σχετικά.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.                                                                                                           

Καστοριά, 8 Οκτωβρίου 2021

 H καταθέτουσα Βουλευτής
Τελιγιορίδου Ολυμπία


Διαβάστε την επιστολή του συλλόγου εστίασης Καστοριάς [ΕΔΩ]