3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τρεις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Η Μάγκι Έχει Σχέδιο» (2015) σε σκηνοθεσία Ρεμπέκα Μίλερ

Ρομαντική κομεντί – Η Μάγκι (Γκρέτα Γκέργουιγκ), μια δραστήρια Νεοϋορκέζα, στα τριάντα της ψάχνει για την αγάπη, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Πεπεισμένη πλέον πως δεν μπορεί να στεριώσει σε σχέση, αποφασίζει να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο. Όμως, ακριβώς εκείνη την περίοδο, εμφανίζεται στη ζωή της ο Τζον (Ίθαν Χοκ), καθηγητής Ανθρωπολογίας και επίδοξος συγγραφέας, ο οποίος πολύ σύντομα θα εγκαταλείψει τη σύζυγό του Τζορτζέτ (Τζούλιαν Μουρ) και τα παιδιά τους για χάρη του έρωτά τους. Τρία χρόνια αργότερα και ενώ η Μάγκι έχει πλέον μία κόρη με τον Τζον, αντιλαμβάνεται ότι η σχέση τους έχει φθαρεί και σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να επανενώσει τον άντρα της με την πρώην γυναίκα του.

Παίζουν: Γκρέτα Γκέργουιγκ, Τζούλιαν Μουρ, Ίθαν Χοκ, Μπιλ Χέιντερ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 12/10 στις 22:00

«Η Χαρτοπαίχτρα» (1964) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Κωμωδία – Η Αλέκα είναι μια παθιασμένη χαρτοπαίχτρα. Ο άνδρας της, ο γιος της και η κόρη της αγωνίζονται να βάλουν μυαλό στην άμυαλη μητέρα τους, αλλά μάταια. Η μανία της Αλέκας για το χαρτί την οδηγεί στις πιο απίθανες επιπολαιότητες.

Για να καλύψει τη χασούρα της από τα χαρτιά και τα χρέη της πουλάει συνέχεια οτιδήποτε χρήσιμο ή άχρηστο υπάρχει στο σπίτι και οι λογαριασμοί του τηλεφώνου, του νερού και του ηλεκτρικού μένουν απλήρωτοι. Ώσπου ο άνδρας της βρίσκει τον τρόπο, που θα φέρει αποτέλεσμα: την κάνει να ζηλέψει, φλερτάροντας την πιο καλή φίλη και συμπαίκτριά της.

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Βουτσάς, Χλόη Λιάσκου, Λίλη Παπαγιάννη, Σαπφώ Νοταρά, Νίκος Φέρμας.

*Alpha, Τρίτη 12/10 στις 22:30

«Hellboy II: Η χρυσή στρατιά» (2008) σε σκηνοθεσία Γκιγιέρμο Ντελ Τόρ

Δράσης, περιπέτεια, φαντασίας – Μετά από μια μακρά περίοδο ανακωχής ανάμεσα στους ανθρώπους και το αθέατο βασίλειο της Μπεθμόρα, οι δύο κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι με ένα ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο.

Ένας αδίστακτος δυνάστης συγκεντρώνει μια πανίσχυρη στρατιά από πλάσματα του Κάτω Κόσμου και κηρύσσει τον πόλεμο στην ανθρωπότητα.

Ο γεννημένος στις φλόγες της κόλασης, δαίμονας Hellboy και η ομάδα του, καλούνται να σώσουν τη Γη από την ανταρσία. Για άλλη μια φορά, ο πύρινος ήρωας θα συμμαχήσει με τους θνητούς με στόχο να σώσουν την ανθρωπότητα από τις δυνάμεις του Σκότους. Ωστόσο, όντας πλάσμα ανάμεσα στο ανθρώπινο και το φανταστικό και ο ίδιος, θα βρεθεί σύντομα να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή, που ξέρει και ένα άγνωστο πεπρωμένο, που τον καλεί.

Παίζουν: Νταγκ Τζόουνς, Ρον Πέρλμαν, Σέλμα Μπλερ.

*Star, Τρίτη 12/10 στις 01:45