17χρονη έσπασε την καραντίνα και θα πληρώσει 5.000 ευρώ – Την “πρόδωσε” η μητέρα της

Η νεαρή κοπέλα βγήκε έξω για δύο ώρες, ενώ είναι θετική στον κορονοϊό και της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Άσχημη κατάληξη είχε η βόλτα που πήγε μία 17χρονη στην Πάτρα, ενώ θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα, καθώς είναι θετική στον κορονοϊό.

Η νεαρή κοπέλα, το βράδυ της Δευτέρα αποφάσισε να βγει για λίγο έξω και η μητέρα της κάλεσε την αστυνομία, κάτι που κινητοποίησε τις αρχές που ξεκίνησαν την αναζήτησή της.

Πριν όμως την εντοπίσουν, εκείνη επέστρεψε μετά από δύο ώρες, με την οικογένειά της, να ενημερώνει σχετικά την ΕΛ.ΑΣ. Μόνο που λίγο αργότερα η αστυνομία χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού για να της επιβάλει πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε βάρος μιας ημεδαπής, διότι ως επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού covid -19, παραβίασε την υποχρέωσή της για προσωρινό κατ΄ οίκον περιορισμό και εξήλθε της οικίας της.

Σε βάρος της ημεδαπής επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.