Σήμερα το τελευταίο “αντίο” στην Φώφη Γεννηματά – Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα

Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών έφτασε η σορός της Φώφης Γεννηματά με το φέρετρό της να είναι καλυμμένο με τρεις σημαίες. Στις 10:00 είναι προγραμματισμένο το λαϊκό προσκύνημα.

Σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και τη σημαία του Κινήματος Αλλαγής έφτασε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τετάρτης το φέρετρο με τη σορό της Φώφης Γεννηματά προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι οπότε θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Ο κόσμος έχει ήδη συρρεύσει από νωρίς στη Μητρόπολη ώστε να αποχαιρετίσει την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο στα 56 της χρόνια.

Η ταφή της Φώφης Γεννηματά θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο όπου ο δήμος Αθηναίων , όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, παραχώρησε τον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά έχει ζητήσει αντί στεφάνων να ενισχυθούν με δωρεές το Χαμόγελο του Παιδιού και η Κιβωτός του Κόσμου ενώ ως απόδοση τιμής στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής σε όλα τα δημόσια κτίρια οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες ενώ το ίδιο συμβαίνει στις πρεσβείες της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Δείτε live:

papandrou_feretroproskinima-mesa__1_

DSC_0924

Το ΚΙΝΑΛ στη Μητρόπολη