11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Άραξε στον καναπέ σου και απόλαυσε μία από τις παρακάτω ταινίες από τον κινηματογράφο του σαλονιού σου.

«Σρεκ ο Τρίτος» (2007) σε σκηνοθεσία Κρις Μίλερ

Animation Η ζωή στο βάλτο μοιάζει καλύτερη από ποτέ για τον Σρεκ και τη Φιόνα, μέχρι την ξαφνική ασθένεια του Βασιλιά Χάρολντ. Τώρα, το αξιαγάπητο τέρας πρέπει να βρει διάδοχο.

Ο Σρεκ δείχνει απρόθυμος να αναλάβει ευθύνες, και όταν η σύζυγός του τού ανακοινώνει ότι είναι έγκυος, φρικάρει. Παράλληλα, πρέπει να εκπαιδεύσει τον δεύτερο στη διαδοχή, τον Αρθούρο, και πρέπει να το κάνει καλά αν δεν θέλει να φορέσει ένα στέμμα που αισθάνεται πως δεν ταιριάζει καθόλου στην αγροτική ζωή και τις εφηβικές συνήθειές του.

Με τις φωνές των: Τζούλι Άντριους, Μάικ Μάγιερς, Έντι Μέρφι, Αντόνιο Μπαντέρας, Κάμερον Ντίαζ.

*Open, Σάββατο 20/11, στις 21:00

«Ο Καλόσαυρος» (2015) σε σκηνοθεσία Πίτερ Σον

Animation – Σε ένα κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί από τη φυσική καταστροφή, ο νεαρός Απατόσαυρος με το όνομα Άρλο ζει με την οικογένειά του φροντίζοντας τη φάρμα τους. Η ζωή του δυσκολεύει απότομα όταν χάσει ξαφνικά τον πατέρα του. Σύντομα, ωστόσο, θα γνωρίσει τον Σπόρο, ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων και θα αναπτύξουν μια δυνατή φιλία. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη περιπέτεια, όπου ο Άρλο θα πρέπει επειγόντως να μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, αν θέλει να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του, αλλά και την πραγματική του αξία…

Φωνές μεταγλώττισης: Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιάννης Στεφόπουλος, Σοφία Παναηλίδου, Γιώργος Ματαράγκας, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Μαρία Πλακίδη, Άντρια Ράπτη, Βαϊτσα Πιερράκου, Νίκος Κατσάτσος, Σωτήρης Πιερράκος, Ντένης Μακρής, Χρήστος Αμβράζης, Αργύρης Κανδύλης, Γιάννης Κατσαρός (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Ρέιμοντ Ότσοα, Τζακ Μπράιτ, Σαμ Έλλιοτ, Άννα Πάκουιν, Στιβ Τσαν, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ).

*Star, Σάββατο 20/11, στις 21:00

«Ο Θάνατος και η Ζωή Του Όττο Μπλουμ» (2016) σε σκηνοθεσία Κρις Τζόουνς

Δραματική – Το χρονικό της ζωής και του μεγάλου έρωτα του Otto Bloom, ενός ασυνήθιστου ανθρώπου που βιώνει το χρόνο αντίστροφα – προχωρώντας προς τα πίσω μέσα στα χρόνια, θυμάται μόνο το μέλλον.

Παίζουν: Χαβιέ Σαμιουελ, Ρέιτσελ Γουάρντ, Ματίλντα Μπράουν.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 20/11, στις 22:00

«Οι Μαχητές των Δρόμων 5: Ληστεία στο Ρίο» (2011) σε σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν

Περιπέτεια – Ο γοητευτικός πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο Κόνερ, συνεργάζεται με τον πρώην κατάδικο Ντομ Τορέτο και βρίσκονται και οι δυο τους αντιμέτωποι με το Νόμο, στο αφιλόξενο, όπως αποδεικνύεται, τελικά, Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή πολλών κυβικών και μηδενικών… προκειμένου να αποκτήσουν επιτέλους την ελευθερία τους.

Άλλωστε, από τότε που ο Μπράιαν και η Μία Τορέτο απελευθέρωσαν τον Ντομ, οι τρεις τους βρίσκονται μόνιμα καθοδόν, διασχίζοντας ξέφρενα τα σύνορα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τις Αρχές, που τους καταδιώκουν αμείλικτα.

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, λοιπόν, οι τρεις τους μαζί με μια «επίλεκτη» ομάδα ξέφρενων μαχητών των δρόμων, θα πρέπει να τα βάλουν με τον υπόκοσμο, που τους θέλει νεκρούς. Ο σκληρός ομοσπονδιακός πράκτορας Λιουκ Χομπς θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους συλλάβει, μολονότι, πολύ γρήγορα, θα καταλάβει πως δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνει κανείς τους καλούς από τους κακούς και πως ο μόνος σύμμαχός του είναι το ένστικτο. Μόνο του μέλημα, να είναι εκείνος αυτός, που θα τους βρει πρώτος.

Παίζουν: Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Τζορντάνα Μπρούστερ.

*Star, Σάββατο 20/11, στις 23:00

«London Fields» (2018) σε σκηνοθεσία Μάθιου Κάλεν

Θρίλερ μυστηρίου – Η Νικολά Σιξ είναι μια μυστηριώδης καλλονή, που κατέχει την ικανότητα να μπορεί να δει στο μέλλον της. Είναι πεπεισμένη ότι σύντομα θα χάσει τη ζωή της έτσι χωρίς φόβο, ξεκινά σχέση με τρεις διαφορετικούς άντρες, ένας από τις οποίους γνωρίζει ότι θα είναι και ο δολοφόνος της.

Ο Σάμσον Γιανγκ, ένας αποτυχημένος συγγραφέας που αποζητά έμπνευση, ο Κιθ Τάλεντ, ένας γυναικάς που τον κυνηγούν οι τοκογλύφοι, και ο Γκάι Κλιντς, ένας αριστοκρατικός και εκλεπτυσμένος επιχειρηματίας.Η Νικολά επικεντρώνεται στο να είναι το αντικείμενο πόθου και των τριών αυτών αντρών και οδηγείται σε ένα παράτολμο και παράξενο παιχνίδι.

Παίζουν: Άμπερ Χερντ, Τέο Τζέιμς, Κάρα Ντελεβιν, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Τζιμ Στάρτζες, Τζέισον Άιζακς.

*Open, Σάββατο 20/11, στις 23:00

«Εκτός Ελέγχου» (1998) σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Αστυνομική, δραματική κομεντί, ρομαντική – Τη στιγμή που ο πρώην κατάδικος Τζακ Φόλεϊ ληστεύει μια τράπεζα, το αμάξι του παθαίνει βλάβη. Έτσι καταλήγει για μια ακόμη φορά έγκλειστος των φυλακών της Φλόριντα. Η απόδραση του όμως δεν έγινε έτσι ακριβώς όπως την είχε σχεδιάσει, αφού κατά τη διάρκειά της, έτυχε να είναι παρούσα και η πράκτορας του FBI, Κάρεν Σίσκο.

Ενώ η δυναμική γυναίκα τον καταδιώκει, ο Μπάντι Μπραγκ, φίλος του Τζακ, παρεμβαίνει με αποτέλεσμα η Σίσκο να καταλήξει στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, που πρόκειται να τον φυγαδεύσει.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς την ελευθερία, ο Τζακ αισθάνεται μια ακατανίκητη έλξη για τη νεαρή κοπέλα. Το ίδιο όμως αισθάνεται και η Σίσκο.

Παίζουν: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Βινγκ Ρέιμς, Στιβ Ζαν, Ντον Τσιντλ, Άλμπερτ Μπρουκς.

*Μακεδονία, Σάββατο 20/11, στις 23:00

«Μπεϊμπι σίτερ Για Κλάματα» (2011) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον

Κωμωδία – Ένας φοιτητής που έχει αποβληθεί από το Πανεπιστήμιο για ένα εξάμηνο και μένει μαζί με την μητέρα του, πρόκειται να ζήσει μια αξέχαστη νύχτα στο Μανχάταν, όταν αναλαμβάνει να κάνει baby-sitting σε τρία παιδιά της γειτονιάς του.

Παίζουν: Τζόνα Χιλ, Σαμ Ρόκγουελ, Άρι Γκέινορ.

*Skai, Σάββατο 20/11, στις 00:30

«Πορφυρός Λόφος» (2015) σε σκηνοθεσία Γκιγέρμο ντελ Τόρο

Μυστηρίου Τρόμου Φαντασίας – Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, η Ίντιθ (Μία Γουασικόφσκα) έχει μείνει ορφανή από μητέρα όταν ήταν 10 ετών.

Από εκείνη τη στιγμή αφοσιώνεται στη φροντίδα του πατέρα της και στην ανάγκη της να ξεχωρίσει στη βικτωριανή ανδροκρατούμενη κοινωνία, ως συγγραφέας βιβλίων γοτθικής φαντασίας.

Όταν στη ζωή της εμφανίζεται ο σερ Τόμας Σαρπ (Τομ Χίντλεστον), νεαρός βαρωνέτος ο οποίος αναζητά χρηματοδότηση για τον πύργο του στην Αγγλία, εκείνη ταλαντεύεται ανάμεσα στα αισθήματα που της προκαλεί ο μυστηριώδης άγνωστος και την αγάπη της για τον παιδικό της φίλο.

Ο ανεξήγητος θάνατος του πατέρας της την οδηγεί να παραδοθεί στην έλξη της για τον Τόμας και αφού τον παντρεύεται, τον ακολουθεί στην έπαυλή του, όπου μένει μαζί με την εσωστρεφή αδερφή του, Λουσίλ (Τζεσικα Τσαστέιν).

Η Λουσίλ εμμονική, ζηλιάρα και απόλυτα αφοσιωμένη στον αδερφό της, περνάει τον καιρό της παίζοντας πιάνο και εκβιάζοντας τον Τόμας με τα κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος.

Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της η Ίντιθ, στο νέο της σπίτι, εκεί που πιστεύει ότι βρήκε ένα «καταφύγιο», σύντομα θα διαπιστώσει ότι τα μυστικά της οικογένειας είναι αιματοβαμμένα και ζητάνε εκδίκηση

Παίζουν: Μία Γουασικόφσκα, Τομ Χίντλεστον, Τζέσικα Τσαστέιν, Τσάρλι Χάναμ, Τζιμ Μπίβερ.

*Ant1, Σάββατο 20/11, στις 01:30

«Κωδικός: Μέρκιουρι» (1998) σε σκηνοθεσία Χάρολντ Μπέκερ

Αστυνομική, δραματική, δράσης – Ο Σάιμον (Μίκο Χιούζις), ένας εννιάχρονος αυτιστικός, κατορθώνει να «σπάσει» έναν απόρρητο κυβερνητικό κώδικα, που ήταν κρυμμένος σ’ ένα περιοδικό με σπαζοκεφαλιές. Παίρνοντας τηλέφωνο στο περιοδικό για να παραλάβει το βραβείο του, ο Σάιμον δεν καταφέρνει τίποτε άλλο από το να ενεργοποιήσει την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ!

Ο διοικητής της Υπηρεσίας, Νίκολας Κούντροου (Άλεκ Μπολντουιν), που ισχυρίζεται ότι αυτός ο κώδικας διατηρούσε μυστική την ταυτότητα ενός μεγάλου αριθμού πρακτόρων, στέλνει έναν επαγγελματία δολοφόνο, με την εντολή να βρει το μικρό παιδί και να το δολοφονήσει.

Την τελευταία στιγμή, ο Σάιμον καταφέρνει να γλιτώσει, μένοντας κρυμμένος σε μια μυστική ντουλάπα. Εκεί θα τον ανακαλύψει και ο Αρτ Τζέφρις (Μπρους Γουίλις), πράκτορας του FBI, όπου τώρα θα προσπαθήσει να σώσει το μικρό παιδί από τον αδίστακτο δολοφόνο, ερευνώντας ταυτόχρονα για την αλήθεια.

Παίζουν: Πίτερ Στορμέαρ, Μπρους Γουίλις, Άλεκ Μπόλντουϊν, Μίκο Χιούζις.

*Star, Σάββατο 20/11, στις 01:45

«Οι Καλοκαιρινές μου Διακοπές» (2012) σε σκηνοθεσία Αντριάν Γκρούνμπεργκ

Αστυνομική Δράσης -Ένας εγκληματίας, ο Ντράιβερ, συλλαμβάνεται από τη μεξικανική αστυνομία, όταν προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με ένα αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα χρήματα.

Οδηγείται στην κακόφημη φυλακή El Pueblito και, ενώ κανείς δε γνωρίζει το μέρος όπου κρατείται, τον επισκέπτεται ένας διεφθαρμένος υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας, ο οποίος τον εκβιάζει πως αν δεν του δώσει χρήματα, θα τον παραδώσει στις Αρχές.

Παράλληλα, ο Ντράιβερ γνωρίζεται με ένα μικρό φυλακισμένο αγόρι, που του μαθαίνει τους κανόνες επιβίωσης στη φυλακή, αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Κέβιν Μπαλμόρ, Ντάνιελ Χιμένες Κάτσο.

*Open, Σάββατο 20/11, στις 02:15

«Το Σώμα του Εγκλήματος» (2019) σε σκηνοθεσία Ντέιμιαν Ρομέϊ 

Τρόμου – Η Γκρέις ονειρευόταν πάντα να γίνει διάσημο μοντέλο και, με τη βοήθεια του φωτογράφου μόδας Χάντερ Κέλι, πιστεύει πως θα μπορέσει επιτέλους να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Όμως ο πραγματικός σκοπός του Χάντερ δεν είναι να τη βοηθήσει αλλά να την κάνει πρωταγωνίστρια της πορνογραφικής ιστοσελίδας του παρά τη θέλησή της. Η Γκρέις θα πρέπει να βρει το κουράγιο και τη δύναμη να ξεφύγει από τα δεσμά του, προτού να χάσει τη ζωή της στα χέρια του.

Παίζουν: Λούσι Λόκεν, Γουες ΜακΓκί, Κίκι Χάρις, Μάικλ Ράιερσον.

*Skai, Σάββατο 20/11, στις 02:15