6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Κωδικός Κολιμπρί» (2018) σε σκηνοθεσία Κιμ Νγκούγιεν

Δραματική – Δύο ξαδέρφια από τη Νέα Υόρκη, ο Βίνσεντ (Τζέσι Άιζενμπεργκ) και ο Άντον (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ) δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές και στις Συναλλαγές Υψηλής Συχνότητας, όπου το κέρδος βγαίνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Το όνειρό τους; Να φτιάξουν μια οπτική ίνα από το Κάνσας μέχρι το Νιου Τζέρσι που θα τους προσφέρει εκατομμύρια. Σε αυτό θα τους εμποδίσει η Εύα Τόρες, μια παρανοϊκή επενδύτρια και πρώην εργοδότριά τους, η οποία βρίσκεται συνεχώς πίσω τους και δεν θα σταματήσει μέχρι να τους δει να καταστρέφονται.

Ο Βίνσεντ και ο Άντον όμως είναι αποφασισμένοι να διασχίσουν την Αμερική για να βρουν τη λύτρωση, όχι μέσω χρημάτων, αλλά μέσω της οικογένειας και της επανασύνδεσής τους με τη γη.

Παίζουν: Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σάλμα Χάγιεκ.

*Open, Τρίτη 23/11 στις 21:00

«Faster» (2010) σε σκηνοθεσία Τζορτζ Τίλμαν Τζούνιορ

Δράσης Περιπέτεια – Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή, ο Ντράιβερ έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να κυνηγήσει όλους εκείνους που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία του αδελφού του. Ελεύθερος πια, βάζει μπρος το τρομακτικό του σχέδιο για εκδίκηση, να εντοπίσει και να σκοτώσει όλους όσοι είναι στη λίστα του. Δεν θα δράσει ανενόχλητος, όμως, καθώς τον βάζουν στο μάτι δύο αδίστακτοι τύποι που θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Μάγκι Γκρέις, Τομ Μπέρενζερ.

*Skai, Τρίτη 23/11 στις 21:00

«Χειρότερα Δεν Γίνεται» (2017) σε σκηνοθεσία Μάικ Γουάιτ

Κωμωδία – Ο Μπραντ έχει μια ικανοποιητική καριέρα και μια άνετη ζωή στα προάστια του Σακραμέντο όπου ζει με την γλυκιά σύζυγο του Μέλανι, και τον γιο του Τρόι που έχει ταλέντο στην μουσική. Αυτή η ζωή όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονειρεύονταν στα φοιτητικά ένδοξα χρόνια του.

Ξεναγώντας τον Τρόι στην Βοστώνη δεν μπορεί να μην συγκρίνει της ζωή του , με αυτή των τεσσάρων παλιών καλύτερων φίλων του: ενός αστέρα του Hollywood , του ιδρυτή ενός μεγάλου κερδοσκοπικού Ιδρύματος, ενός μεγαλοεπιχειρηματία και ενός πολιτικού αναλυτή και συγγραφέα.

Ενώ φαντάζεται τις πλούσιες και λαμπερές ζωές τους, αναρωτιέται αν η χαλαρή, μικροαστική οικογενειακή ζωή του είναι το καλύτερο που θα μπορούσε ποτέ να επιτύχει.

Όταν όμως οι καταστάσεις τον φέρνουν ξανά σε επαφή με τους παλιούς του φίλους ο Μπραντ καταλαβαίνει ότι ίσως τελικά οι ζωές των άλλων να μην είναι και τόσο ιδανικές.

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Οστιν Εϊμπραμς, Τζένα Φίσερ, Λουκ Γουίλσον, Μάικλ Σιν.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 23/11 στις 21:00

«Λεωφορείο 657» (2015) σε σκηνοθεσία Σκοτ Μαν

Αστυνομική Δραματική Δράσης – Ένας απελπισμένος πατέρας ο Λιουκ (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν), καλείται να βρεί χρήματα για την θεραπεία και το χειρουργείο της κόρης του. Όταν ζητά την βοήθεια από τον πλούσιο εργοδότη του και ιδιοκτήτη καζίνο, Φράσις Σίλβα (Ρόμπερτ ντε Νίρο) εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει. Η ληστεία σαν επιλογή πλέον είναι μονόδρομος.

Το σχέδιο φαίνεται απλό, σύντομο και με μεγάλη λεία. Έτσι, γίνεται συνέταιρος με έναν άπληστο συνάδελφο του Κοξ (Ντέιβ Μπατίστα) και οργανώνει τη ληστεία μιας τράπεζας. Κατά τη τη διαφυγή τους, αναγκάζονται να μπουν σε ένα λεωφορείο της γραμμής και πιάνουν όμηρους τους επιβάτες και τον οδηγό, μήπως μπορέσουν να διαφύγουν. Τα πράγματα, όμως, βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζίνα Καράνο, Ντέιβ Μπαουτίστα, Κέιτ Μπόσγουορθ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

*Alpha, Τρίτη 23/11 στις 22:30

«Σχέδιο Απόδρασης» (2013) σε σκηνοθεσία Τζον Χέρτζφελντ

Δράσης – Θέλοντας να εκδικηθούν τον δημιουργό της φυλακής υψηλής τεχνολογίας από την οποία μόλις απέδρασαν, ο Ρέι Μπρέσλιν (Συλβέστερ Σταλόνε) και η ομάδα του διασταυρώνονται με τον Εμιλ Ροτμάγιερ (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ), έναν ακόμα περιβόητο δραπέτη και σύμμαχο που αναζητά την απαχθείσα κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου.

Η δίψα τους για εκδίκηση και η νέα τους αποστολή θα συγκρουστούν όταν διαρρήξουν το Devil’s Station, μια αδιαπέραστη γοτθική φυλακή, όπου το κορίτσι κρατείται όμηρος. Μια σκοτεινή φυλακή που δημιουργήθηκε από τον ορκισμένο εχθρό τους.

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Μαξ Ζανγκ, Ντέιβ Μπαουτίστα

*Mega, Τρίτη 23/11 στις 23:20

«Η Τρελή Χαρά» (2016) σε σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι

Κωμωδία – Η Μπεατρίς είναι μια φλύαρη φαντασιόπληκτη, μια αυτοαποκαλούμενη δισεκατομμυριούχος αριστοκράτισσα, της οποίας της αρέσει να πιστεύει ότι έχει στενές σχέσεις με τους ηγέτες του κόσμου.

Η Ντονατέλα είναι μια εσωστρεφής κι εύθραυστη νεαρή κοπέλα, η οποία είναι «κλειδωμένη» στον δικό της μυστηριώδη κόσμο. Και οι δύο νοσηλεύονται στη Βίλα Μπιόντι, μια προοδευτική, αλλά ασφαλή ψυχιατρική κλινική.

Η νέα ταινία του Πάολο Βίρτζι αφηγείται την ιστορία της απρόβλεπτης και συγκινητικής φιλίας που αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες, καθώς εγκαταλείπουν το ψυχιατρικό ίδρυμα, σε αναζήτηση της αγάπης και της ευτυχίας.

Παίζουν: Βαλέρια Μπρούνι – Τεντέσκι, Μικαέλα Ραματζότι.

*Star, Τρίτη 23/11 στις 02:40