4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Μια καινούργια εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Æon Flux» (2005) σε σκηνοθεσία Κάριν Κουσάμα

Δράσης Περιπέτεια – Βρισκόμαστε στο έτος 2415 και ένας θανατηφόρος ιός έχει ήδη αφανίσει το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Οι τελευταίοι επιζώντες έχουν συγκεντρωθεί στη Μπρένια, μια υπερσύγχρονη πόλη που περιβάλλεται από αδιαπέραστα τείχη και κυβερνάται από μια ομάδα επιστημόνων.

Όμως ακόμα και αυτή η φαινομενικά «τέλεια» πολιτεία έχει και τους αντιφρονούντες της: την ομάδα των Μονικανών, στους οποίους ανήκει η επαγγελματίας εκτελέστρια Æon Flux. Η Æon αναλαμβάνει την αποστολή να σκοτώσει ένα αρχηγό της κυβέρνησης, όμως στην πορεία ανακαλύπτει ένα ολόκληρο κύκλωμα διαφθοράς γεμάτο σκοτεινά μυστικά.

Αποφασισμένη να ρίξει φως σε θανάσιμα μυστικά και ομιχλώδεις μηχανορραφίες, η Æon θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπη όχι μόνο με την οργή των αντιπάλων της, αλλά και με το δικό της σκοτεινό παρελθόν.

Παίζουν: Σαρλίζ Θερόν, Μάρτον Τσόκας, Τζόνι Λι Μίλερ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Αμέλια Γουόρνερ, Σόφι Οκονιντο.

*Skai, Δευτέρα 29/11 στις 21:00

«Σκοτεινό Αμάρτημα» (2019) σε σκηνοθεσία Τζορτζ Γκάλο, Φραντσέσκο Τσινκεμάνι

Αστυνομική Δραματική Μυστηρίου – Ο Τζον Τραβόλτα είναι ο Κάρσον Φίλιπς, ένας πρώην ποδοσφαιριστής που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει μια υπόθεση ρουτίνας για κάποιον που εξαφανίστηκε, η οποία υπόθεση αποκαλύπτεται σταδιακά ότι είναι ένα σύμπλεγμα εγκλημάτων, υπόπτων και πτωμάτων.
Η πρώην σύζυγός του θα τον συναντήσει για να του ζητήσει βοήθεια και τον ενημερώνει πως η κόρη τους, είναι η βασική ύποπτος για τη δολοφονία του συζύγου της. Τότε ο Κάρσον πασχίζει ενάντια στον χρόνο να τη σώσει, να διαλευκάνει τους φόνους και να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά της πόλης.

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Μόργκαν Φρήμαν, Μπρένταν Φρέιζερ, Φαμκε Γιανσεν, Ελα Μπλου Τραβολτα, Ρόμπερτ Πατρικ, Κατ Γκραχαμ.

*Open, Δευτέρα 29/11 στις 21:00

«Νόμος περί τέκνων» (2017) σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Έιρ

Δράμα – Η Φιόνα, μια διακεκριμένη, εργασιομανής, δικαστής που προεδρεύει με ήθος και συμπόνοια σε περίπλοκες υποθέσεις οικογενειακού δικαίου, έχει προβλήματα στην προσωπική ζωή και στον γάμο της. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, καλείται να αποφασίσει για μία πολύ επείγουσα υπόθεση, αυτή του Άνταμ, ενός νεαρού που αρνείται, για θρησκευτικούς λόγους, τη μετάγγιση αίματος που θα του σώσει τη ζωή.

Παίζουν:Έμα Τόμσον, Στάνλει Τούτσι, Φιον Γουάιτχεντ, Μπεν Τσάπλιν, Τζέισον Γουάτκινς.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 29/11 στις 22:00

«Ο Λύκος της Wall Street» (2013) σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε

Αστυνομική Βιογραφική Κομεντί – Εκατομμυριούχος στα 26. Κατάδικος στα 36. Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Άιλαντ, ο  οποίος εξέτισε 20 μήνες στη φυλακή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί σε μια μαζική υπόθεση απάτης τίτλων το 1990, που τον ενέπλεξε στην εκτεταμένη διαφθορά της Wall Street και στον εταιρικό τραπεζικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διείσδυσης της μαφίας. Η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτι, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά.

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζόνα Χιλ, Μάθιου Μακόναχι, Κάιλ Τσάντλερ.

*Alpha, Δευτέρα 29/11 στις 22:30