Ποια Χριστουγεννιάτικα δώρα να αποφύγεις για να γλυτώσεις την γκρίνια

Τομέας: Δώρο! Κάθε γιορτή συνεπάγεται και την αγορά δώρων σε μια λίστα ανθρώπων, κίνηση που μπορεί να προσφέρει χαρά… ή νεύρα! Διάβασε τι να προσέξεις, αν θες να αποφύγεις τη δεύτερη κατηγορία!

Δωρολήπτες: Παιδιά!

  1. Μην πάρεις αποκλειστικά και μόνο ρούχα! Φυσικά και θα τους είναι πιο χρήσιμα, όμως για τα παιδιά τα ρούχα δεν ήταν ποτέ αληθινά δώρα!
  2. Αν τα παιδιά είναι 2, κι όχι 1, προσπάθησε να κρατήσεις μια ισορροπία στα δώρα – κοινώς, να είσαι δίκαιος, αγοράζοντας τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών σε κάθε παιδί, για να μην έχουμε «σφαγές» λόγω ζήλειας!
  3. Μην επιλέξεις κάποιο παιχνίδι που θα άρεσε σε εσένα και στη γενιά σου! Διάλεξε κάτι που προβάλλεται συνεχώς στα παιδικά κανάλια, για να αποφύγεις την απογοήτευση και να πετύχεις την ιδανική επιλογή!

Δωρολήπτες: Γονείς!

  1. Μην επιχειρήσεις να αγοράσεις κάποιο ρούχο, ή παπούτσι, εκτός κι αν είσαι απόλυτα σίγουρος για το γούστο του μπαμπά και της μαμάς!
  2. Μη διαλέξεις κάτι που θα τονίσει την ηλικία τους ή το πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια!
  3. Μην αγοράσεις κάτι τυπικό – είναι γονείς σου και αξίζουν ιδιαίτερες επιλογές!

Δωρολήπτες: Πεθερικά!

  1. Έλα ενάντια στα ένστικτά σου και μείνε μακριά από το κώνειο – όχι, ούτε υδροχλωρικό οξύ επιτρέπεται να αγοράσεις ακόμα κι αν είναι καμουφλαρισμένο μέσα σε επίχρυσο μπουκαλάκι!
  2. Σε καμία περίπτωση μην τους προσφέρεις εκπτωτικό κουπόνι για ισόβια διαμονή στο γηροκομείο της γειτονιάς τους!
  3. Απόφυγε να τους εφοδιάσεις με εισιτήρια με όλα τα έξοδα καλυμμένα, για τον εξωτικό προορισμό «Άδανα, Τουρκίας», για το επόμενο εξάμηνο!

Δωρολήπτης: Το αίσθημα!

  1. Επίλεξε κάτι που αφορά τον ίδιο /την ίδια, και όχι ένα δώρο για το σπίτι…!
  2. Μην αγοράσεις κάτι πολύ φθηνό, που μαρτυρά ότι πρόκειται για μια αγορά ξεφορτώματος..
  3. Μην ξεχάσεις να συνοδεύσεις το δώρο σου με την απαραίτητη ευχετήρια κάρτα, που θα περικλείει τις πιο θερμές ευχές σου!

tsemperlidou