Θέλεις να ζήσεις 7 μήνες στη Ρουμανία με όλα τα έξοδά σου πληρωμένα;

Θέλεις να εργαστείς εθελοντικά με παιδιά με αναπηρία, να μάθεις περισσότερα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και να αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην μελλοντική σου προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη;

Το You in Europe, σε συνεργασία την EIVA Association, έναν από τους πιο δραστήριους και αξιόπιστους οργανισμούς της Ρουμανίας, σε καλεί να πάρεις μέρος στο πρόγραμμα Kaleidoscope, στο οποίο θα συμμετέχουν εθελοντές από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία και Ελλάδα!

To πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο όμορφο Arad της Ρουμανίας και θα διαρκέσει από τον Δεκέμβριο του 2018 έως το Ιούνιο του 2019!

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή, διατροφή και τα έξοδα ταξιδιού άφιξης-αναχώρησης καθώς και πλήρη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη, ενώ στους εθελοντές δίνεται και ένα συμβολικό μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά τους έξοδα.

Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες στο παρακάτω link και κάνε την αίτησή σου ως εξής:

Στείλε το βιογραφικό σου καθώς και ένα motivation letter όπου θα εξηγείς τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμμετέχεις στο πρόγραμμα, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2018 στο youineurope.evs@gmail.com.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!: Και το βιογραφικό και to motivation letter πρέπει να είναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ, επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf. Στον τίτλο του email να γράφεις “EVS 2018” και το ονοματεπώνυμό σου.

Δείτε πληροφορίες εδώ