Καταγγελία για το καράβι “Ολυμπία” ανήμερα των Θεοφανίων – Τι συνέβη

Πρωί πρωί ο πρόεδρος της Μακεδνός, Γιάννης Σαλβαρίνας έτρεχε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Ανώνυμος συμπολίτης, έκανε καταγγελία ότι το καράβι «Ολυμπία» βρίσκεται παράνομα στην λίμνη της Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, το καραβάκι παρέμενε δεμένο στην προβλήτα της νότιας παραλίας, μέχρι ο κ. Σαλβαρίνας να φέρει τα χαρτιά από τα γραφεία της Μακεδνός που βρίσκονται στο λατομείο. Όπως ήταν λογικό ο κόσμος που περίμενε αρκετή ώρα στην προβλήτα αγανάκτησε και αποχώρισε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι, κάποια άτομα εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους, που το καραβάκι δεν πήγε στο Μαυροχώρι να χτυπήσει την κόρνα πριν από τον Αγιασμό των Υδάτων.

Σχετική ανακοίνωση έβγαλε και ο Δήμος Καστοριάς:

Παρά τα προβλήματα που κάποιοι συνεχώς προσπαθούν να δημιουργήσουν , η «Ολυμπία» έπλευσε κανονικά σήμερα το πρωί, δίνοντας τη δυνατότητα σε ντόπιους και επισκέπτες να παρακολουθήσουν εν πλω την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων! Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όσους θέλουν τον Δήμο Καστοριάς και την περιοχή μας να μένει πίσω!