Πήγε να εμβολιαστεί στην Κοζάνη και “έφυγε” με το φιαλίδιο της Pfizer

φωτογραφία αρχείου
Μια 62χρονη στην Κοζάνη πήγε να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού στην Κοζάνη, έκλεψε φιαλίδιο της Pfizer και συνελήφθη.

Μια περίεργη υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια 62χρονη από την Κοζάνη και τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, μια 62χρονη στην Κοζάνη πήγε για το εμβόλιο και κατέληξε με χειροπέδες καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς όταν πήγε να κλέψει το φιαλίδιο της Pfizer.

Το συμβάν αποκαλύπτει το kozan.gr, που αναφέρει πως μια 62χρονη που πήγε χθες Δευτέρα 10/1, για εμβολιασμό στο Κ.Υ. Σερβίων. Αφού ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό της, διέφυγε της προσοχής και φεύγοντας πήρε μαζί της ένα φιαλίδιο με δόσεις εμβολίου της Pfizer. Στη συνέχεια έγινε αντιληπτή και συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες είχε γίνει κάτι ανάλογο όταν ένας ντελιβεράς κατηγορήθηκε για κλοπή φιαλιδίων της Pfizer. «Καταρχήν δεν ξέρω αν έχει αξία αυτό το πράγμα δεν γνωρίζω αν αυτό φιαλίδιο έχει αξία να κάτι αξίας το οποίο να γνωρίζω τι έχει αξία. Αν το έκανα δεν το έχω κάνει επ’ ουδενί οικογενειάρχης άνθρωπος είμαι. Έτσι δουλεύω για το μεροκάματο 12 ώρες την ημέρα με κάποιο λόγο να το κάνω» είχε πει μεταξύ άλλων ο ντελιβεράς.