15 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Βράδυ Κυριακής όμορφες κινηματογραφικές επιλογές σε περιμένουν στη μικρή σου οθόνη:

«Trance» (2013) σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ

Αστυνομική, δραματική, μυστηρίου -Ο Σάιμον (Τζέιμς Μάκαβοϊ), ένας υπάλληλος οίκου δημοπρασιών, συνεργάζεται με μια συμμορία του υποκόσμου με σκοπό την κλοπή ενός πανάκριβου πίνακα. Μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της ληστείας, ο Σάιμον ανακαλύπτει ότι έχει πάθει αμνησία και δε θυμάται που έχει κρύψει το ανεκτίμητο έργο.

Όταν οι απειλές και τα βασανιστήρια αδυνατούν να φέρουν απαντήσεις, ο αρχηγός της συμμορίας (Βενσάν Κασέλ) προσλαμβάνει μια υπνοθεραπεύτρια (Ροζάριο Ντόσον) για να φτάσει στις πιο σκοτεινές πτυχές της ψυχής του Σάιμον. Όσο, όμως πιο βαθιά προχωράει στο υποσυνείδητο του, τόσο περισσότερες ανατροπές θα υπάρξουν και τα όρια μεταξύ της πραγματικότητας, της επιθυμίας και των παραισθήσεων θα μπλεχτούν επικίνδυνα.

Παίζουν: Τζέιμς Μακαβόι, Ροζάριο Ντόσον, Βενσάν Κασέλ, Τάπενς Μίντλετον.

*Open, Κυριακή 16/01, στις 21:00

«Υπάρχει και Φιλότιμο» (1965) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Κωμωδία – Ο Ανδρέας Μαυρογιαλούρος  είναι υπουργός, αρμόδιος επί των δημοσίων έργων. Με αφορμή την πρόσφατη ανέγερση του νέου μαιευτηρίου στην εκλογική του περιφέρεια, έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι ως εκεί για τα εγκαίνια.

Ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητο σε ένα ξεχασμένο και αποκομμένο χωριουδάκι της περιφερείας του, θα γίνει η αιτία ο υπουργός  να ανακαλύψει τις ρεμούλες και τις απάτες του ιδιαιτέρου του Γιώργου αλλά και του κομματάρχη της περιοχής, Γκρούεζα.

Παριστάνοντας τον απλό πολίτη, θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας της κομματικής εκμετάλλευσης και της κοροϊδίας, που υφίστανται όσοι κάτοικοι του χωριού δεν είναι με τους “ημετέρους”. Μετά από όλα αυτά, το φιλότιμο αναλαμβάνει δράση.

Ο υπουργός αποφασίζει να παραιτηθεί από τη θέση του, να  αποκαλύψει την αλήθεια, να τιμωρήσει τους συνεργάτες του και να επαναφέρει στην τάξη την κακομαθημένη κόρη του και την αδιάφορη γυναίκα του…

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νίκη Λινάρδου, Ανδρέας Ντούζος, Νικήτας Πλατής, Μέλπω Ζαρόκωστα, Χρήστος Δοξαράς, Γιώτα Σοϊμίρη.

*Star, Κυριακή 16/01, στις 21:00

«Αρμαγεδδών» (1998) σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Δράσης Περιπέτεια – Μία ομάδα ειδικών στις γεωτρήσεις εκπαιδεύεται, σε ελάχιστο χρόνο, από τη NASA. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει τη Γη και να τοποθετήσουν σε αυτόν μια πυρηνική βόμβα! Ένας γιγάντιος αστεροειδής, που φαίνεται να έχει το μέγεθος του Τέξας, κατευθύνεται προς τη Γη με ταχύτητα 35.000 χλμ την ώρα.

Το ανώτατο επιτελείο της NASA βρίσκεται σε πανικό, αφού υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο εβδομάδες ο αστεροειδής θα προσκρούσει στη Γη με ολέθρια αποτελέσματα για τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος. Καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, ο διευθυντής της NASA δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στη τελευταία και πιο απίθανη λύση: να στείλει τον Χάρι Στάμπερ, έμπειρο εκσκαφέα, και την απροσάρμοστη ομάδα του να συναντήσουν πρώτοι τον αστεροειδή.

Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν την επιφάνειά του και να τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να τον καταστρέψουν. Πιθανότητες επιτυχίας σχεδόν μηδενικές.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Στιβ Μπουσέμι, Όουεν Γουίλσον.

*Alpha, Κυριακή 16/01, στις 21:30

«Δεσμοί Καρδιάς» (2018) σκηνοθεσία Άγκνες Ομπαντια

Δράμα – Η ανύπαντρη μητέρα Σοφί Σερανό ανακαλύπτει πως η πρωτότοκη κόρη της, Μανόν, αλλάχθηκε με ένα άλλο μωρό στο νοσοκομείο πριν εννέα χρόνια. Όσο προσπαθεί να προστατέψει την Μανόν από τα συγκλονιστικά νέα, σύντομα ανακαλύπτει το βιολογικό της παιδί, τη Ματίλντ. Τώρα είναι μπροστά σ? ένα δίλημμα. Πρέπει να παλέψει για να κρατήσει τη Ματίλντ ή να αφοσιωθεί πλήρως στη Μανόν, που έχει συγκλονιστεί μετά απ? αυτήν την αποκάλυψη; Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Παίζουν: Τζουλι ντε Μπορα, Ογουστιν Γκαλιάνα, Σόνια Ρολαντ.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 16/01, στις 22:00

«Ματζουράνα» (2013) σκηνοθεσία Όλγα Μαλέα 

Δραματική Ελληνική Ταινία – «Μπορείς και καλύτερα» λέει συνέχεια η Μαίρη στην κόρη της, την Άννα, με σκοπό να τη βοηθήσει να αξιοποιήσει τα ταλέντα της και να αποκτήσει εφόδια. Η 11χρονη Άννα, ένα πραγματικά χαρισματικό παιδί, καταφέρνει να είναι πρώτη σε όλα. Φέτος το καλοκαίρι, η Άννα συμμετέχει και σε μια εκπομπή μαγειρικής όπου έχει ήδη φτάσει στον ημιτελικό κι όλοι περιμένουν ότι θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Η μαμά της χαίρεται και καμαρώνει γι’ αυτήν. Εντελώς απρόοπτα, όμως, η Άννα αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και να παθαίνει διάφορα ατυχήματα που οδηγούν στον αποκλεισμό της από την εκπομπή.

Τι συμβαίνει; για ποιο λόγο η Άννα, ξαφνικά, δημιουργεί προβλήματα;

Παίζουν:  Ναταλία Δραγούμη, Γιούλικα Σκαφιδά, Σήφης Πολυζωίδης, Τρύφων Καρατζάς, Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, Χριστίνα Μητροπούλου, η μικρή Μαρία Ρισκάκη, Κόκι (το σκυλάκι).

*ΕΡΤ2, Κυριακή 16/01, στις 22:00

«Φονικές Μηχανές» (2018) σκηνοθεσία Κρίστιαν Ρίβερς

Περιπέτεια  Φαντασίας – Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν οι πόλεις κινούνταν πάνω σε τροχούς; Πώς θα είχε διαμορφωθεί ο πλανήτης, αν οι μεγάλες πόλεις διαρκώς ταξίδευαν και προσπαθούσαν να καταβροχθίσουν η μια την άλλη; Αυτός ο δυστοπικός και αφιλόξενος κόσμος κυριαρχεί πλέον στον πλανήτη.

Με τη δράση τοποθετημένη χρονολογικά 1.700 χρόνια μετά την εποχή μας, ο κόσμος έχει πια καταστραφεί οικολογικά και τεχνολογικά, εξαιτίας του λεγόμενου «Εξηντάλεπτου Πολέμου», στον οποίο χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα και βιολογικές βόμβες που αφάνισαν ολόκληρες χώρες.

Η ανθρωπότητα έχει προσαρμοστεί και ένας νέος τρόπος ζωής έχει αναπτυχθεί. Γιγαντιαίες, κινούμενες πόλεις περιφέρονται, τώρα, στη Γη, κατασπαράζοντας, αδίστακτα, μικρότερες πόλεις. Ο Τομ Νάτσγουορθι που κατάγεται από ένα Κατώτερο Στρώμα της ένδοξης πόλης του Λονδίνου προσπαθεί να παλέψει για την επιβίωσή του αφού συναντά την επικίνδυνη φυγά Χέστερ Σο.

Παίζουν: Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέρα Χίλμαρ, Ρόμπερτ Σίχαν, Τζιχάε, Ρόναν Ράφτερι, Λέιλα Τζόρτζ, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Στέφεν Λανγκ.

*Ant1, Κυριακή 16/01, στις 22:15

«Ένα τρελό, τρελό κόλπο» (1999) σκηνοθεσία  Φρανκ Οζ

Κωμωδία -Ένας σκηνοθέτης του Χόλιγουντ, ο Μπομπι Μποουφιγκερ (Στηβ Μάρτιν) ανακαλύπτει το ιδανικό σενάριο για την επόμενη ταινία του. Ο παραγωγός που θα χρηματοδοτήσει την ταινία του, θέτει ως απαράβατο όρο να πρωταγωνιστήσει ο διάσημος ηθοποιός Κιτ Ράμσεϋ (Έντι Μέρφι). Ο Ράμσεϋ όμως δεν ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην ταινία, έτσι ο Μπόμπι προκειμένου να μην χαθεί η ευκαιρία του θα σκαρφιστεί ένα τρελό, τρελό κόλπο για να υλοποιήσει την ταινία.

Παίζουν: Έντι Μέρφι, Στιβ Μάρτιν, Χίδερ Γκράχαμ, Ρόμπερτ Ντάουνι, Τέρενς Σταμπ.

*Μακεδονία, Κυριακή 16/01, στις 23:00

«Θηλυκή Εταιρεία» (1999) σκηνοθεσία Νίκος Περράκης 

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Η Άννα-Μαρία (Μαρία Γεωργιάδου), η Εύα (Σμαράγδα Διαμαντίδου), η Ρίτσα (Σόφη Ζαννίνου), η Λία (Χριστίνα Θεοδωροπούλου), η Κική (Τάνια Καψάλη) και η Ηλέκτρα (Κάτια Νικολαϊδου) είναι έξι γυναίκες με συναισθηματικά και σεξουαλικά κενά που ζουν σε μία επαρχιακή πόλη και οι σύζυγοί τους είναι μικροί και μεγάλοι παράγοντες αυτής.

Οι έξι γυναίκες, που πέρα από κουτσομπολιό, κομμωτήρια και χαρτιά, δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι πιο ουσιαστικό δημιουργούν ένα δικό τους χώρου σε ένα δυάρι που ανήκει στην Άννα-Μαρία. Εκεί στεγάζουν τις παράνομες ερωτικές σχέσεις τους προσπαθώντας να μην γίνουν αντιληπτές από την κλειστή κοινωνία στην οποία ζουν.

Μοιραία και καταστροφικά είναι και τα πάσης φύσεως επακόλουθα, όταν ένας μοχθηρός ιδιωτικός – πρώην δημόσιος – αστυνομικός δεν καταφέρνει να εκβιάσει τον προύχοντα σύζυγο και τον εκδικείται εκθέτοντας τη γυναίκα του, την παρέα της και – λόγω του εύρους των συναναστροφών τους – ολόκληρη τη μικρή κλειστή κοινωνία.

Παίζουν: Μαρία Γεωργιάδου, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Σόφη Ζανίνου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Τάνια Καψάλη, Κάτια Νικολαΐδου, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Καλογερόπουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Αλέκος Συσσοβίτης, Αιμίλιος Χειλάκης, Δημήτρης Τζουμάκης, Άλκης Παναγιωτίδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Χρήστος Γιάνναρης, Οδυσσέας Σταμούλης, Δημήτρης Πουλικάκος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Φώτης Σπύρου.

*Star, Κυριακή 16/01, στις 23:15

«The Waiter» (2018) σκηνοθεσία Στηβ Κρικρής 

Δραματική Μυστηρίου – Ο Ρένος, ένας επαγγελματίας σερβιτόρος, ζει μια ήσυχη ζωή ως μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Αυτή η ήρεμη καθημερινότητά διαταράσσεται με αφορμή την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν.

Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων. Ανατρέποντας την ιερή καθημερινή του ρουτίνα, ο Ρένος, θα δοκιμάσει την ικανότητά και την προθυμία του να αλλάξει τη ζωή του πάνω σε θέματα αγάπης και θανάτου.

Σχέσεις θα δημιουργηθούν, μυστικά θα μοιραστούν και η εμπιστοσύνη θα αμφισβητηθεί. Θα μπορέσει ο Ρένος να ακολουθήσει;

Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Mαρία Καλλιμάνη, Αντώνης Μυριάγκος, Γιώργος Γλάστρας, Ελεάνα Φινοκαλιώτη.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 16/01, στις 23:45

«Κομάντο» (1985) σκηνοθεσία Μαρκ Λέστερ

Περιπέτεια – Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ο Τζον Μάτριξ, πρώην αρχηγός μιας ελίτ ειδικών πρακτόρων κομάντο.
Τώρα πια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να ζήσει σε ένα σπίτι στο βουνό με την κόρη του, Τζένη (Αλίσα Μιλάνο).
Μία οργάνωση τρομοκρατών εντοπίζει τον Μάτριξ, οι οποίοι απαγάγουν την κόρη του, και του ζητούν να σκοτώσει τον πρόεδρο μιας χώρας, ώστε ο πρώην δικτάτορας να μπορέσει να επανέλθει στην εξουσία.

Ο Τζον Μάτριξ έχει 11 ώρες στη διάθεση του για να εξοντώσει τους τρομοκράτες και να σώσει την κόρη του.

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Αλίσα Μιλάνο, Νταν Χεντάγια, Βέρνον Γουέλς, Τζέιμς Όλσον, Ντριου Σνάιντερ, Ρέι Ντον Τσονγκ.

*Skai, Κυριακή 16/01, στις 00:30

«Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη» (1998) σκηνοθεσία Πίτερ και Μπόμπι Φαρέλι 

Κωμωδία Ρομαντική – Ο Τεντ (Μπεν Στίλερ), είναι ο χαρακτηριστικός και τόσο γνώριμος «γκαντέμης» τύπος που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τη μίζερη και άχαρη ζωή του, αν καταφέρει να ξαναβρεί τη Μαίρη (Κάμερον Ντίαζ), τον εφηβικό του έρωτα στα γυμνασιακά του χρόνια. Αλλά φαίνεται πως ο Τεντ έχει την κακοτυχία στο αίμα του.

Προσλαμβάνει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, τον Πατ (Ματ Ντίλον), ο οποίος, όταν επιτέλους καταφέρνει να εντοπίσει τα ίχνη της Μαίρης, νιώθει να την ερωτεύεται ακαριαία, πράγμα που τον αναγκάζει να λέει συνεχώς ψέματα στον Τεντ.

Όταν κάποια στιγμή ο τελευταίος, θ’ ανακαλύψει το παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη του, θα πρέπει να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του για να κερδίσει αυτός την καρδιά της ακαταμάχητης Μαίρης. Μόνο που θα έχει για αντίπαλο τον εμφανισιακά ομορφότερο Πατ και για σύμμαχο την έμφυτη “γκαντεμιά” του, που τόσες αναποδιές τού έχει δημιουργήσει ως τώρα στη ζωή του.
Μα τι τρέχει επιτέλους με τη Μαίρη;

Οι αδερφοί Μπόμπι και Πίτερ Φάρελι (“Ηλίθιος και Πανηλίθιος”), επιστρατεύουν εκτός από το εκκεντρικό τους χιούμορ, μία πανέμορφη και γλυκιά Κάμερον Ντίαζ, έναν σπαρταριστό Μπεν Στίλερ και τον πάντα γοητευτικό Ματ Ντίλον, σε μία από τις πιο ξεκαρδιστικές ρομαντικές κωμωδίες που έγιναν ποτέ και που τώρα επανακυκλοφορεί σε αυτήν την Ειδική Έκδοση με δύο απολαυστικούς δίσκους!

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Ματ Ντίλον, Μπεν Στίλερ, Λι Έβανς.

*Alpha, Κυριακή 16/01, στις 00:30

«Elizabeth» (1998) σκηνοθεσία Σεϊκαρ Καπουρ

Βιογραφική, δράμα – . Η νεαρή Ελίζαμπεθ, κόρη του Ερρίκου από τον οίκο Τυδώρ, ανεβαίνει στο θρόνο μετά το θάνατο της ετεροθαλούς αδελφής της Μαρίας Α’, η οποία την κρατούσε φυλακισμένη. Η βασιλεία της υπό το χωρισμένο στα δύο και χρεωκοπημένο Βασίλειο θεωρείται αδύναμη και απειλείται από τη Γαλλία και την Ισπανία.

Για τη μελλοντική σταθερότητα και ασφάλεια του στέμματος, παροτρύνεται από τον σύμβουλό της Γουίλιαμ Σέσιλ να παντρευτεί τον Φίλιππο Β’ της Ισπανίας ή τον Ερρίκο Γ΄ της Γαλλίας. Η Ελίζαμπεθ αντίθετα, ερωτεύεται τον εντελώς ακατάλληλο Ρόμπερτ Ντάντλι.

Όταν ανακαλύπτει ότι είναι παντρεμένος, η Βασίλισσα εγκαταλείπει τις ερωτικές σχέσεις καθώς θεωρεί ότι τέτοιου είδους συναισθήματα δίνουν μεγάλη δύναμη σε έναν άνδρα. Έτσι γίνεται πιο σκληρή και δογματική. Η συμπεριφορά της γίνεται αδίστακτη καθώς δίνει εντολή να εκτελεστούν όλοι όσοι θεωρούνται επικίνδυνοι για το θρόνο της.

Παίζουν:  Κέιτ Μπλάνσετ, Τζέφρι Ρας, Ρίτσαρντ Ατένμπορο, Τζόζεφ Φάινς, Κρίστοφερ Ίκλεστον, ‘Ερικ Καντονά, Φανί Αρντάν, Βενσάν Κασέλ, Τζον Γκίλγκουντ.

*Ant1, Κυριακή 16/01, στις 00:45

«Ο άνθρωπος που ταπείνωσε τον Χίτλερ» (2016) σκηνοθεσία Στίβεν Χόπκινς 

Βιογραφική, δράμα – Η ταινία βασίζεται στη ζωή και τις επιδόσεις του Αφροαμερικανού δρομέα και άλτη Τζέσε Όουενς.

Ο Τζέσε Όουενς κατάφερε να μπει στο πανεπιστήμιο, χάρη στις εκπληκτικές του επιδόσεις ως σπρίντερ, ήταν άλλωστε ο μόνος τρόπος να σπουδάσει τότε ένας άπορος νεαρός μαύρος.

Η ιστορία του μοιάζει και αυτή σαν δρόμος μετ’ εμποδίων, καθώς ο Οουενς καλείται να υπερβεί τις φυλετικές διακρίσεις που ακόμη διαχωρίζουν την Αμερική, να ανταπεξέλθει στην απαιτητική προπόνηση όπου τον υποβάλλει ο προπονητής του Λάρι Σνάιντερ (Τζέισον Σουντέικις), να σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ξεπερνώντας μεγαλύτερες προκλήσεις από τους υπόλοιπους αθλητές, να κρατήσει την αγάπη της γυναίκας του και να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του ’36.

Το 1936, οι Ολυμπιακοί Αγώνες διοργανώθηκαν στο Βερολίνο. Στόχος της Ναζί κυβέρνησης της Γερμανίας ήταν να χρησιμοποιηθούν ως ευκαιρία ανάδειξης των απόψεων του Χίτλερ σχετικά με την ανωτερότητα της Άριας φυλής. Αυτό το όνειρο όμως το γκρέμισε ο Αφροαμερικανός αθλητής, ο Τζέσι Όουενς.

Παρά το δίλημμα της συμμετοχής ή όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Όουενς τελικά αποφασίζει να πάρει μέρος, θεωρώντας ότι η καλύτερη εκδίκηση ενάντια στην ναζιστική προπαγάνδα θα ήταν ένας δικός του θρίαμβος – ο οποίος και έρχεται.

Παίζουν: Στέφαν Τζέιμς, Τζέισον Σουντέικις, Τζέρεμι Άιρονς, Γουΐλιαμ Χαρτ, Έλι Γκόρι, Σανίς Μπάτον.

*Star, Κυριακή 16/01, στις 01:30

«Ανθισμένες Μανόλιες» (1989) σκηνοθεσία Χέρμπερτ Ρος

Δραματική – Έξι πολύ διαφορετικές γυναίκες μεταξύ τους συναντιούνται καθημερινά σε ένα κομμωτήριο.

Η Τρούβι, η ιδιοκτήτρια, ο γάμος της οποίας περνάει κρίση, η Ουίζερ η οποία έχει μια σχέση αγάπης και μίσους με την Κλερ, η μυστηριώδης Ανέλ, η οικογενειάρχισσα Εμ’Λιν και η διαβητική της κόρη Σέλμπι.

Ο τίτλος της ταινίας σημαίνει ότι οι πρωταγωνίστριες της ταινίες είναι εύθραυστες σαν τις μανόλιες αλλά σκληρές σαν ατσάλι.

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Ντάριλ Χάνα, Σάλι Φιλντ, Ντόλι Πάρτον, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Ολυμπία Δουκάκη, Τομ Σκέριτ, Σαμ Σέπαρντ.

*Mega, Κυριακή 16/01, στις 01:30

«Kill Bill: Vol.2» (2004) σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο

Δράσης – H «Νύφη» (Ούμα Θέρμαν) συνεχίζει την εκστρατεία εκδίκησης εναντίον των πρώην συναδέλφων της που αποτελούσαν την ομάδα δολοφόνων (Deadly Viper Assassination Squad).

Οι επόμενοι στόχοι της, αφού εξόντωσε τις πρώτες δύο, είναι ο Μπαντ (Μάικλ Μάντσεν) και την Έλ Ντράιβερ (Ντάρυλ Χάνα), δύο ακόμα μέλη της ομάδας «Φονικά Ερπετά» που την πρόδωσαν τέσσερα χρόνια νωρίτερα.

Όλα οδηγούν στην τελική μάχη με τον Μπίλ (Ντέιβιντ Καραντάιν), το πρώην αφεντικό της «Νύφης», αυτόν που την πυροβόλησε στο κεφάλι ενώ ήταν έγκυος στο παιδί του.

Παίζουν: Ούμα Θέρμαν, Ντέιβιντ Καραντάιν, Μάικλ Μάντσεν, Ντάριλ Χάνα, Τσία Χούι Λιου, Μάικλ Παρκς.

*Open, Κυριακή 16/01, στις 02:15