Παρενέργειες… με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στην Καστοριά

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στην Καστοριά!

Powered by Live Overdose Events

Ήρθαν ξανά οι παρενέργειες… σχέσεων, καθημερινότητας με εναλλαγή φωνών με πρόζα, κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό. Φρέσκες, ολοκαίνουργιες και καθόλου ανησυχητικές. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τα δίνει όλα επί σκηνής που του έλειψε πολύ και σας προσφέρει απλόχερα τον καλύτερό του εαυτό. Μαζί του εκτός από τον Θανάση Παπαγεωργίου (δημιουργό του Γίδα TV) ο κωμικοτροχός…

Καμία παράσταση ίδια με την άλλη… Παρενέργειες σύντομα κοντά σας, με πολύ γέλιο και αποστάσεις…

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Τιμή Εισιτηρίου 12,00€

Προπώληση εισιτηρίων online [ΕΔΩ]  

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Πολυχώρος Ολύμπιον
    Μητροπόλεως 42, Καστοριά 521 00
    Τηλέφωνο: 2467 024200

Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο τους στο θέατρο, κατά την τοποθέτηση τους στις θέσεις τους, καθ΄όλη την διάρκεια της παράστασης και κατά την έξοδο τους από το χώρο.

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

  • (A) πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
  • (B) πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

  • Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως έντεκα (11) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.
  • Oι ανήλικοι από δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών μπορούν να προσκομίζουν κατά την είσοδο τους, βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοιό COVID-19 (PCR ή rapid-test ή self test)