Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο ΙΧ στην Αττική Οδό

Για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο 2.000 ευρώ ζήτησε ως αποζημίωση ο Πρωθυπουργός, ύστερα από επικοινωνία με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε σύσκεψη στην οποία μετέβη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρήτης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης. και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσταση έγινε αποτίμηση και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργεια της Κώστα Σκρέκα στις 11.30.

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του αυτοκινήτου των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο και η εταιρεία το αποδέχθηκε, αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου