Ο Μάρκος Σπυρόπουλος στον γύρο του κόσμου! (video)

Ελάχιστοι είναι οι Έλληνες ιστιοπλόοι που έχουν τολμήσει να κάνουν τον γύρο του κόσμου και ο Μάρκος Σπυρόπουλος είναι ένας από αυτούς!

Ένας αγώνας διαφορετικός από αυτούς που έχουμε συνηθίσει να μας απασχολούν στη χώρα μας είναι το Oyster World Rally! Ο αγώνας αυτός, ο οποίος απευθύνεται στους ιδιοκτήτες σκαφών Oyster, ξεκίνησε το 2013 οπότε και η γνωστή εταιρεία γιόρτασε τα 35 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της στον χώρο.

Μέχρι και σήμερα η εταιρεία Oyster είναι η μοναδική που διοργανώνει ένα τόσο μεγάλο event, τόσο σε απόσταση όσο και σε χρονική διάρκεια, η οποία φτάνει τα δύο χρόνια!

Στα 30.000 ναυτικά μίλια που καλούνται να διανύσουν προκειμένου να ολοκληρώσουν τον περίπλου της Γης οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου: Αντίγκουα, Παναμάς, Γκαλαπάγκος, Νήσοι Μαρκίζ, Ταϊτή, Μπόρα-Μπόρα, Τόνγκα και Φίτζι, Βανουάτου, Μπάλι, Νήσοι Κόκος και Κήλινγκ είναι μόνο μερικά από τα μέρη που συναντά ο στόλος προτού περάσει από τη Νότια Αφρική στην Βραζιλία και από εκεί πάλι πίσω στην Καραϊβική.

Και οι εικόνες, όπως άλλωστε δείχνουν και τα βίντεο από το ταξίδι στο οποίο συμμετείχε ο Μάρκος Σπυρόπουλος, είναι πραγματικά μοναδικές!

ΕΝΑΛΙΟΝ