8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αυτές οι ταινίες θα σου φτιάξουν το βράδυ. Εσύ ποια θα επιλέξεις να δεις.

«Οι Απίθανοι 2» (2018) σκηνοθεσία Μπραντ Μπερντ 

Animation – Η Έλεν δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την τελευταία αποστολή της και μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να συνηθίσουν τους ρυθμούς της νέας τους καθημερινότητας μέσα στο σπίτι. Μαζί τους φυσικά και το μωρό Jack-Jack, που φαίνεται να διαθέτει απίστευτες δυνάμεις κάνοντας τη ζωή όλων μάλλον πιο δύσκολη. Μια νέα απειλή, όμως, που κάνει αισθητή την παρουσία της αρχικά μέσα από τον… τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας, καλεί όλους να συσπειρώσουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους για να την αντιμετωπίσουν. Ο εχθρός όμως αυτή τη φορά έχει πολλά πρόσωπα και η… Απίθανη  οικογένεια, έχει τις ίδια πιθανότητες να τα καταφέρει ή να αποτύχει. Τι από τα δύο θα συμβεί, εξαρτάται από το πόσο ενωμένοι θα σταθούν μεταξύ τους.

Φωνές μεταγλώττισης: Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Ηλίας Ζερβός, Γιώργος Ματαράγκας, Χίλντα Ηλιοπούλου, κ.α. (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Κρεγκ Τ. Νέλσον, Χόλυ Χάντερ, Σάρα Βάουελ, Χάκλμπερι Μίλνερ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, κ.α.)

*Star, Σάββατο 02/04 στις 21:00

«Playmobil: Η Ταινία» (2019) σκηνοθεσία Λίνο ΝτιΣάλβο

Κινούμενα Σχέδια – Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL®, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι.

Ενώ ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους.

Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!

Παίζουν: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Τζιμ Γκαφφιγκάν, Γκάμπριελ Μπέιτμαν

*Open, Σάββατο 02/04 στις 21:15

«Erin Brockovich» (2000) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Δράμα – Η Έριν Μπρόκοβιτς είναι μια άνεργη, διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών. Όταν χάνει τη δίκη εναντίον ενός γιατρού που την τράκαρε, ζητά από το δικηγόρο της Εντ Μάζρι αν μπορεί να της βρει δουλειά. Ο Εντ την προσλαμβάνει σαν υπάλληλο στο δικηγορικό του γραφείο. Εκεί η Έριν κατά λάθος θα βρει μια υπόθεση που περιλαμβάνει ιατρικά αρχεία και μια προσφορά της PG&E να αγοράσει το σπίτι της Ντόνα Τζένσεν στο Χίνκλεϊ της Καλιφόρνια.

Τότε η Έριν ξεκινά να ερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση, πεπεισμένη ότι τα γεγονότα κάτι κρύβουν και πείθει τον Εντ να της επιτρέψει να ασχοληθεί περισσότερο με την έρευνά της. Μετά από πολύ ψάξιμο, ανακαλύπτει μια συγκάλυψη βιομηχανικής δηλητηρίασης στο νερό της πόλης Χίνκλεϊ που απειλεί την υγεία όλων των κατοίκων.

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Άλμπερτ Φίνεϊ, Άαρον Έκχαρτ.

*Ant1, Σάββατο 02/04 στις 22:00

«Τροπική Καταιγίδα» (2008) σκηνοθεσία Μπεν Στίλερ

Κωμωδία – Μια ομάδα ηθοποιών αποφασίζει να γυρίσει μια τεράστιου προϋπολογισμού πολεμική ταινία, αλλά λόγω περικοπών από την παραγωγή, το όλο εγχείρημα μοιάζει να καταρρέει. Ο σκηνοθέτης τους όμως, αρνείται να εγκαταλείψει το όνειρό του και έτσι αποφασίζει να πάει με την ομάδα του στις ζούγκλες της Νοτιανατολικής Ασίας όπου αναγκάζονται να γίνουν οι ίδιοι οι στρατιώτες που υποδύονται στην ταινία, καθώς βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια πραγματική εμπόλεμη κατάσταση.

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Τζακ Μπλακ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζεφ Καν.

*Open, Σάββατο 02/04 στις 23:15

«Οι επιδρομείς» (2016) σκηνοθεσία Στίβεν Σ. Μίλερ

Αστυνομική, δράσης – Όταν μία τράπεζα γίνεται στόχος μιας βίαιης ληστείας, όλα τα στοιχεία, που συγκεντρώνουν οι αρχές, υποδεικνύουν τον ιδιοκτήτη της αλλά και τους υψηλής ισχύος πελάτες του. Μια ομάδα ειδικών πρακτόρων του FBI ερευνούν σε βάθος την υπόθεση και με τις θανατηφόρες ληστείες να συνεχίζονται, γίνεται πια ολοφάνερο πως πρόκειται για μια μεγαλύτερη, καλοστημένη συνωμοσία…

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Κρίστοφερ Μελόνι, Ντέιβ Μπαουτίστα

*Star, Σάββατο 02/04 στις 23:30

«Ψύχωση» (2009) σκηνοθεσία Στιβ Σιλ

Δραματική Ρομαντική Τρόμου – Όταν ο επιτυχημένος οικονομικός αναλυτής Ντέρεκ Τσαρλς(Ίντρις Έλμπα) μετακομίζει στο καινούριο του σπίτι στο Λος Άντζελες μαζί με τη γυναίκα του Σάρον (Μπιγιονσέ) και τον γιο του, όλα τα όνειρά του μοιάζουν να έχουν πραγματοποιηθεί.

Σύντομα όμως η τακτοποιημένη ζωή του Ντέρεκ ανατρέπεται, όταν μια καινούρια νεαρή υπάλληλος η Λίζα ( Άλι Λάρτερ), προσλαμβάνεται στην εταιρεία του. Η Λίζα τον ερωτεύεται αρρωστημένα. Μετά από μια στενή επαφή με τον Ντέρεκ σε ένα εταιρικό πάρτι, η Λίζα χάνει κάθε έλεγχο και βάζει την καριέρα του αλλά και το γάμο του σε κίνδυνο.

Η Σάρον, όμως, θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά της.

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Μπιγιονσέ, Τζέρι Ο Κόνελ, Άλι Λάρτερ, Κριστίν Λάτι.

*Mega, Σάββατο 02/04 στις 00:20

«Air Force One» (1997) σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Πίτερσεν

Δράσης – Στο προεδρικό αεροπλάνο των ΗΠΑ -το καλύτερα φυλασσόμενο αεροπλάνο στον κόσμο- ο Πρόεδρος Mάρσαλ επιστρέφει στην πατρίδα μαζί με τη γυναίκα του, την κόρη του και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους από ένα διπλωματικό ταξίδι στη Ρωσία. Μετά την επιτυχή έκβαση της συνεργασίας αμερικανών και ρώσων εναντίον του δικτάτορα του Καζακστάν, η παγκόσμια τάξη έχει πλέον αποκατασταθεί.

Όμως, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους, μια ομάδα τρομοκρατών με επικεφαλής τον τρομερό Ίγκορ Κορσούνωφ, παίρνει αιφνιδιαστικά τον έλεγχο και κρατά ομήρους όλους τους επιβάτες μαζί με τον πρόεδρο και την οικογένειά του. Αίτημά τους είναι η άμεση απελευθέρωση του δικτάτορα και ανώτερου άρχοντα της χώρας τους, διαφορετικά θα ακολουθήσει το χάος. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει άμεσα να δώσει λύση προτού χυθεί περισσότερο αίμα, τη στιγμή που οι ισορροπίες του πλανήτη βρίσκονται πραγματικά στον αέρα.

Παίζουν:  Χάρισον Φορντ, Γκάρυ Όλντμαν, Γκλεν Κλόουζ, Γουέντι Κρούσον, Πολ Γκιλφόιλ, Γουίλιαμ Μέισι.

*Alpha, Σάββατο 02/04 στις 01:30

«Κύκλος Θανάτου» (2003) σκηνοθεσία Αντρέι Μπαρτκόβιακ

Αστυνομική Δραματική Δράσης – Ο Τόνι Φέιτ, επαγγελματίας κλέφτης, μόλις ανάλαβε μια ακόμη «δουλειά»: να κλέψει και να παραδώσει στον Λινγκ, πρώην αστυνομικό και νυν κακοποιό, ένα φορτίο μαύρων διαμαντιών.

Η επιχείρηση στέφεται με επιτυχία όμως η εξέλιξη της υπόθεσης δεν αργεί να πάρει απρόβλεπτη τροπή. Ο Άρτσι, κλεπταποδόχος του Τόνι, κλέβει με τη σειρά του τα διαμάντια και τα παραδίδει στον Τσέιμπερ, το πανίσχυρο αφεντικό του υποκόσμου.

Τώρα ο Λινγκ είναι έτοιμος να δράσει αδίστακτα: απάγει τη Βανέσα, κόρη του Τόνι απαιτώντας βέβαια από τον τελευταίο τα διαμάντια. Απελπισμένος αλλά και αποφασισμένος να σώσει την κόρη του με οποιοδήποτε κόστος, ο Τόνι με τη βοήθεια των συνεργατών του ξεκινά μια κούρσα ενάντια στο Χρόνο για να εντοπίσει τον Λινγκ και τα διαμάντια.

Σύντομα θα βρει ανεκτίμητη βοήθεια από έναν απρόβλεπτο σύμμαχο: πρόκειται για τον Σου, κυβερνητικό πράκτορα από την Ταϊβάν και πρώην συνεργάτη του Λινγκ, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του…

Παίζουν: Τζετ Λι, Ντι Εμ Εξ, Μαρκ Ντακάσκος, Άντονι Άντερσον, Τομ Άρνολντ.

*Star, Σάββατο 02/04 στις 01:45