“ΠΟΛΕΜΟΣ” στη Νότια Παραλία: Η Κτηματική Υπηρεσία μοιράζει πρόστιμα

Προβληματισμένοι και αγανακτισμένοι είναι 14 επιχειρηματίες της Νότιας Παραλίας Καστοριάς, καθώς προ ημερών έλαβαν “ραβασάκια” από την Κτηματική Υπηρεσία. Ειδικότερα σε αρκετά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκαν πρόστιμα και στάλθηκε Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής, καθώς υπερέβησαν τα όρια σχετικά με τους κοινόχρηστους  χώρους  που τους έχουν παραχωρηθεί από τους αρμόδιους για να τοποθετήσουν τα τραπεζοκαθίσματά τους.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Όπως ενημέρωσε ο κύριος Κ.* το προηγούμενο καλοκαίρι οι πελάτες εξέφραζαν τα παράπονα  και τη δυσαρέσκειά τους στους ιδιοκτήτες των καφετεριών, καθώς οι υπάλληλοι της Κτηματικής Υπηρεσίας πραγματοποιήσουν συνεχόμενους ελέγχους και μάλιστα σε ώρες αιχμής «Κάθε τρεις και λίγο ο αρμόδιος υπάλληλος ερχόταν στα μαγαζιά μας με τη φωτογραφική μηχανή  και με το μέτρο για να πραγματοποιήσει ελέγχους, ενοχλώντας την ησυχία των πελατών μας.  Φυσικά έπρεπε να κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος, αλλά νομίζω ότι έδειξε πολύ περισσότερο ζήλο από ό,τι χρειάζονταν, μιας και όλοι οι συνάδελφοι ακολουθήσαμε και συνεχίζουμε να ακολουθούμε τη Νομοθεσία, χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα».

Ο κύριος Π.* ο οποίος είναι επίσης  ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, τόνισε πως οι υπηρεσίες και οι επιχειρηματίες…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο orizontespress.gr