Το καπέλο είναι το πιο μοδάτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Must είναι τα μεγάλα σε μέγεθος ψάθινα καπέλα ανεξαρτήτου χρώματος

Ακόμη και αν δεν έχετε φορέσει ποτέ καπέλο στη ζωή σας φέτος το καλοκαίρι επιβάλλεται να το δοκιμάσετε. Ο λόγος δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι το μεγάλο σε μέγεθος ψάθινο καπέλο αποτελεί το πιο μοδάτο αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού, το οποίο βγάζει στην επιφάνεια την… στιλάτη Γαλλίδα που όλες κρύβουμε μέσα μας ενώ μας προστατεύει και από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά με το ότι είναι πραγματικά ξεχωριστά τα μοντέλα που είδαμε στις βιτρίνες.

Μονόχρωμα σε όλες τις αποχρώσεις (από το μαύρο και το κλασικό χρώμα της ψάθας έως το σιελ, το τιρκουάζ, το μπλε, το μπεζ, το κοραλί, το μοβ, το ροζ και το φούξια), αλλά και δίχρωμα που συνδυάζουν το μαύρο χρώμα με αυτό της ψάθας, άλλα στολισμένα με φιόγκο, με κορδέλα, με κορδόνια, αλλά και με διχρωμία μελανζέ, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στην παραλία, αλλά και στην πόλη. Υπάρχουν και ψάθινα καπέλα σε μικρότερο μέγεθος, τύπου Panama, αλλά και το στρογγυλό καουμπόικο.

Προκειμένου να επιλέξετε το πιο σωστό καπέλο για τον τύπο σας δοκιμάστε πολλά και διαφορετικά, ώστε να βρείτε το στιλ που σας πηγαίνει περισσότερο, ανάλογα με το σωματικό ύψος, αλλά και το μήκος του λαιμού, το μέγεθος του κεφαλιού και το σχήμα του προσώπου.

Θυμηθείτε πως το καπέλο πρέπει να υποστηρίζεται από το υπόλοιπο look  και να ταιριάζει με το σύνολο που φοράτε. Επίσης, συνδυάζονται με ψάθινη μεγάλη τσάντα στα ίδια χρώματα και με τα ίδια στολίδια, που μπορείτε να την κρατήσετε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Σημειώστε ότι φέτος έχουν επιστρέψει δριμύτερα και τα καπέλα σκουφιά από πλαστικό για το μπάνιο στη θάλασσα και την πισίνα, ώστε να είστε πάντα χτενισμένες. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια, σκέτα και με λουλούδια, αλλά και μονόχρωμα σε διάφορες αποχρώσεις.

Το καπέλο κάνει τη διαφορά φέτος το καλοκαίρι προσθέτοντας το κάτι παραπάνω σε μια στιλάτη εμφάνιση στην παραλία και όχι μόνο. Τολμήστε το!

tanea.gr