Το πιο διάσημο ποντίκι του κόσμου γίνεται 90 χρονών!

Γενιές και γενιές παιδιών αλλά και μεγάλων έχουν λατρέψει τον Mickey Mouse που κλείνει φέτος 90 χρόνια ‘ζωής’! Ο Walt Disney πρωτοσχεδίασε τον Mickey τον Νοέμβριο του 1928 και ακόμα κι αν η μορφή του έχει αλλάξει από τότε, παραμένει πάντα ο πιο αυθεντικός αγαπημένος μας ποντικός!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα πιο πολυσυζητημένα γενέθλια έχει ήδη ξεκινήσει και η Disney ανακοινώνει τις πιο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις ανά τον κόσμο! Με αφορμή τον εορτασμό για τα 90 χρόνια του Μίκυ, το αγαπημένο μας ποντίκι έχει κάνει το ντεμπούτο του με μοναδικές παγκόσμιες συνεργασίες, από εκδηλώσεις μόδας γνωστών σχεδιαστών μέχρι εταιρείες-αλυσίδες τροφίμων και ηλεκτρικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης.

Γεφυρώνοντας μεταξύ τους γενιές περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα κινουμένου σχεδίου, ο Μίκυ Μάους είναι ο «Αυθεντικός», αυτός που θυμίζει σε ανθρώπους κάθε ηλικίας τα οφέλη του γέλιου, της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Με την παγκόσμια απήχηση και την ικανότητά του να συνδέεται συναισθηματικά με γενιές σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που κατάφερε να καταλάβει τέτοιον χώρο στην καρδιά και το μυαλό θαυμαστών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Μέσα σε αυτά τα 90 χρόνια ο Μίκυ Μάους έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 120 ταινίες κινουμένων σχεδίων έως τώρα και τον παρακολουθούμε ακόμη και σήμερα σε ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους που προβάλλονται στα συνδρομητικά κανάλια Disney Channel και Disney Junior. Η μορφή του είναι παρούσα στα πιο φημισμένα θεματικά πάρκα της υφηλίου, σε πολλές περιοδεύουσες παραγωγές, αλλά και παντού στον κόσμο σαν σύμβολο της ποπ κουλτούρας και του κόσμου της Disney!

Γίνε κι εσύ μέρος της παγκόσμιας γιορτή για τα 90α γενέθλια του Μίκυ! Ανέβασε τη δική σου φωτογραφία με το hashtag #MICKEY90, εφαρμόζοντας τα παιχνιδιάρικα θεματικά stickers με το Μίκυ και τη Μίνι, διαθέσιμα σε Facebook και Instagram!

lifo.gr