Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς στις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις στις 07 και 08 Μαΐου 2022.

07/05/22: Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Μάχης του Δισπηλιού, που έγινε στις 15 Απριλίου 1941, παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατάση.

Οι εκδηλώσεις, με τίτλο «Παπαρρόδεια 2022», τις οποίες διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς, στοχεύει στην ανάδειξη και καθιέρωση των εκδηλώσεων.

Φέτος, συμπληρώνονται 81 χρόνια από τότε που ο Ταγματάρχης (ΠΒ) Ιωάννης Παπαρρόδου με τους δεκατρείς (13) στρατιώτες του, πρόβαλλαν ηρωική αντίσταση, κατά τη διάρκεια της μάχης του Δισπηλιού, ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς.

08/05/2022: Συμμετοχή στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Ορεστικού στην Τοπική Κοινότητα Καστανοφύτου, με αφορμή τη συμπλήρωση 116 χρόνων από τη μάχη των κατοίκων του χωριού και των Μακεδονομάχων, κατά των Βουλγάρων και των Τούρκων, η οποία διαδραματίστηκε το 1906.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα, η Αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Παπαδοπούλειος Βιβλιοθήκη Πενταβρύσου» με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας. Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ανάδειξη της προσφοράς της Μητέρας στον άνθρωπο και την κοινωνίαMay be an image of 10 people, people standing and outdoors

May be an image of 8 people, people standing, tree and outdoorsMay be an image of 5 people, people standing and flowerMay be an image of 5 people and people standingMay be an image of 8 people, people standing and outdoorsMay be an image of 15 people, people standing and outdoors