11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Οι ταινίες της “μεγάλης οθόνης” έρχονται στο σαλόνι σου!

«Οι πελαργοί» (2016) σκηνοθεσία Νίκολας Στόλερ, Νταγκ Σουΐτλαντ

Animation – Στις μέρες μας αντί για παιδιά, οι πελαργοί πλέον παραδίδουν πακέτα για λογαριασμό ενός διαδικτυακού καταστήματος. Ο Τζούνιορ, καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή. Όμως όλα ανατρέπονται όταν ενεργοποιεί κατά λάθος τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, μια μηχανή που δημιουργεί παιδιά, με αποτέλεσμα ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό! Προσπαθώντας να καλύψει το λάθος του πριν το ανακαλύψει το αφεντικό του, ο Τζούνιορ και οι φίλοι του θα δώσουν μάχη με τον χρόνο για να κάνουν τη πρώτη παράδοση μωρού, σε ένα δύσκολο αλλά και αποκαλυπτικό ταξίδι, που θα μπορούσε όμως να επαναφέρει την πραγματική αποστολή των πελαργών: να παραδίδουν παιδιά!

Στην αυθεντική έκδοση της ταινίας, τις φωνές τους χαρίζουν στους κινούμενους ήρωες οι : Τζένιφερ Άνιστον, Ντάνι Τρέχο, Κέλσι Γκρέιμερ.

*Star, Σάββατο 21/05 στις 21:00

«Απαραίτητη η Γονική Συμφορά» (2012) σκηνοθεσία Άντι Φικμαν

Κωμωδία – Ο Άρτι (Μπίλι Κρίσταλ) και η Νταϊάν (Μπέτι Μίντλερ) θέλοντας να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα 3 ζωηρά εγγόνια τους, αναλαμβάνουν να τα φροντίσουν για όσο οι γονείς τους θα λείπουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Σύντομα, θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι τόσο εύκολα διαχειρίσιμα με τους δικούς τους παλιομοδίτικους τρόπους και θέλοντας να αποδείξουν στα παιδιά τους και γονείς των εγγονιών τους ότι μπορούν να τα καταφέρουν, μπλέκουν σε καταστάσεις για γέλια και για κλάματα.

Παίζουν: Μπίλι Κρίσταλ, Μπέττι Μίντλερ, Μαρίζα Τομέι, Τομ Έβερετ Σκοτ, Μπέιλι Μάντισον, Τζόσουα Ρας.

*Open, Σάββατο 21/05 στις 21:00

«Ποιον Από τους Δύο;» (2010) σκηνοθεσία Τζέιμς Λ. Μπρουκς

Ρομαντική κομεντί – Η Λίζα (Ρις Γουιδερσπουν) είναι αθλήτρια, στο σώμα και την ψυχή. Αντιμετωπίζει τα πράγματα με στρατηγική, επιθετικότητα, ρεαλισμό και δοκιμή των δυνάμεών της. Όταν χάσει τη θέση της στην ομάδα σόφτμπολ, θα αναθεωρήσει τη ζωή της με… ανισόρροπα αποτελέσματα.

Όταν όλα όσα είχε μάθει χάθηκαν ξαφνικά, η Λίζα μπλέκει σε ερωτοδουλειές με τον Μάτι (Όουεν Ουίλσον), ένα σπουδαίο παίκτη του μπέιζμπολ και γνωστό γυναικά.

Πριν όμως αρχίσει καλά-καλά η σχέση τους, η Λίζα συναντά τον Τζορτζ (Πολ Ραντ), έναν businessman με στόχους, που έχει τα δικά του σοβαρά προβλήματα με τον πατέρα του (Τζακ Νίκολσον), αλλά και με τον νόμο. Κάπως έτσι αρχίζει ένα ερωτικό τρίγωνο, και τη στιγμή ακριβώς που όλα δείχνουν να καταρρέουν, μάλλον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Παίζουν: Ρις Γουίδερσπουν, Πολ Ραντ, Οουεν Γουίλσον, Τζακ Νίκολσον.

*Ant1, Σάββατο 21/05 στις 22:00

«Αιγαίο SOS» (2018) σκηνοθεσία Πιέρρος Ανδρακάκος

Κωμωδία – Καλοκαίρι 2018. Οι σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας βρίσκονται σε οριακό σημείο. Ένας μεγάλος σεισμός φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα στα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία. Ελληνες ΟΥΚΑΔΕΣ και Τούρκοι ορμούν στο νησί και το διεκδικούν αλλά ένα ρήγμα στο έδαφος χωρίζει το νησί δημιουργώντας ένα φυσικό σύνορο και ο καθένας βάζει σε μια πλευρά τη σημαία της χώρας του.

Όλοι αναμένουν εντολές για τα επόμενα βήματα, αλλά εν μέσω τουριστικής περιόδου οι πολιτικές ηγεσίες διστάζουν και καθυστερούν. Σιγά-σιγά δημιουργείται στο νησί μια κοινότητα από ετερόκλητους ανθρώπους, που εκπροσωπούν διαφορετικά πρότυπα της ελληνικής πραγματικότητας, που καλούνται να επιβιώσουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Μέσα από τη συνεχή απειλή πολέμου, την αφόρητη ζέστη και την αναμονή, αλλά και τις συγκρούσεις αυτής της αναγκαστικής συγκατοίκησης, δημιουργούνται διάφορα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Με αφορμή τον έρωτα ενός Έλληνα και μιας Τουρκάλας γεωλόγου, είναι έτοιμες οι δυο πλευρές να τραβήξουν τη σκανδάλη και να αιματοκυλιστεί το νησί, αλλά “ο από μηχανής εγκέλαδος” με ένα μεγάλο σεισμό βουλιάζει το νησί και βρίσκονται όλοι στη θάλασσα σαν ναυαγοί, να επιπλέουν στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο… Μια σουρεαλιστική αριστοφανική στρατιωτική κωμωδία με φόντο τις περιπέτειες Ελλήνων και Τούρκων σε μια βραχονησίδα του Αιγαίου.

Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Μπίμπης, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος.

*Star, Σάββατο 21/05 στις 22:50

«Απρόσκλητος Επισκέπτης» (2013) σκηνοθεσία Γκάρι Φλέντερ

Δράσης – Ο Φιλ Μπρόκερ, πρώην αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, έχει πρόσφατα χάσει τη γυναίκα του και μετακομίζει, μαζί με τη 10χρονη κόρη του, σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Έχοντας κρατήσει κρυφή την προηγούμενη ταυτότητά του από τους νέους του γείτονες, ο Φιλ είναι αποφασισμένος να κάνει εκεί μια καινούρια αρχή. Ένα τυχαίο γεγονός όμως θα τον κάνει στόχο του Γκάτορ, ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών… Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος αρχικά ήθελε να πρωταγωνιστεί αλλά τελικά έδωσε τον ρόλο στον Tζέισον Στέιθαμ.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Γουϊνόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ιζαμπέλα Βίντοβιτς.

*Open, Σάββατο 21/05 στις 23:15

«Το Καρφί» (2013) σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Γουό

Δράμα, Δράσης, Θρίλερ – Ο 18χρονος γιος του επιχειρηματία Τζον Μάθιους συλλαμβάνεται για διακίνηση ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς φυλάκισης.
Για να μπορέσει να τον βγάλει από τη φυλακή, ο πατέρας του αναγκάζεται να υποδυθεί τον μυστικό πράκτορα και να εισχωρήσει σε ένα επικίνδυνο καρτέλ εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό να το εξαρθρώσει.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Μπάρι Πέπερ, Τζον Μπέρνθαλ, Σούζαν Σαράντον, Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς, Μελίνα Κανακαρίντις

*SKAI, Σάββατο 21/05 στις 23:15

«Erin Brockovich» (2000) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Δράμα – Η Έριν Μπρόκοβιτς είναι μια άνεργη, διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών. Όταν χάνει τη δίκη εναντίον ενός γιατρού που την τράκαρε, ζητά από το δικηγόρο της Εντ Μάζρι αν μπορεί να της βρει δουλειά. Ο Εντ την προσλαμβάνει σαν υπάλληλο στο δικηγορικό του γραφείο. Εκεί η Έριν κατά λάθος θα βρει μια υπόθεση που περιλαμβάνει ιατρικά αρχεία και μια προσφορά της PG&E να αγοράσει το σπίτι της Ντόνα Τζένσεν στο Χίνκλεϊ της Καλιφόρνια.

Τότε η Έριν ξεκινά να ερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση, πεπεισμένη ότι τα γεγονότα κάτι κρύβουν και πείθει τον Εντ να της επιτρέψει να ασχοληθεί περισσότερο με την έρευνά της. Μετά από πολύ ψάξιμο, ανακαλύπτει μια συγκάλυψη βιομηχανικής δηλητηρίασης στο νερό της πόλης Χίνκλεϊ που απειλεί την υγεία όλων των κατοίκων.

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Άλμπερτ Φίνεϊ, Άαρον Έκχαρτ.

*Ant1, Σάββατο 21/05 στις 00:30

«I.T. – Προσωπικά μυστικά» (2016) σκηνοθεσία Τζον Μουρ

Ψυχολογικό θρίλερ – Ο Μάικ Ράιαν τα έχει όλα: μία πανέμορφη γυναίκα, μια υπέροχη κόρη, ένα «έξυπνο» αυτοματοποιημένο σπίτι προηγμένης τεχνολογίας και μία επιτυχημένη εταιρεία. Όλα όμως ανατρέπονται όταν μετά από μια έντονη σύγκρουση με τον νεαρό Εντ, υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας του, ο Μάικ αποφασίζει να τον απολύσει. Από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Μάικ παρακολουθεί τη ζωή του να καταρρέει.

Ο Εντ χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για να παρακολουθεί την κόρη του Μάικλ, να βάλει σε κίνδυνο την επιχείρησή του, ακόμη και τη ζωή της οικογένειάς του. Σε έναν κόσμο, όπου δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, και τα πιο προσωπικά μυστικά μας μπορούν να αποκαλυφθούν με το πάτημα ενός πλήκτρου, ο Μάικ θα πρέπει να βασιστεί στις παλιές του διασυνδέσεις για να νικήσει αυτό το νέο, on line, είδος εχθρού…

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Άννα Φρίελ, Μάικλ Νίκβιστ, Στέφανι Σκοτ, Τζέισον Μπάρι.

*Star, Σάββατο 21/05 στις 01:00

«Η Πέτρα του Σκανδάλου» (2005) σκηνοθεσία Τόμας Μπεζύσα

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Τα φετινά Χριστούγεννα για την οικογένεια Στόουν θα είναι έξω από τα καθιερωμένα τους αφού ο μεγάλος και παραχαϊδεμένος γιος (Λιουκ Γουίλσον) φέρνει μαζί την κοπέλα του (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) για να τη γνωρίσει στους γονείς του (Ντάιαν Κίτον, Γκρεγκ Νέλσον), τους αδελφούς και τις αδελφές του (Κλερ Ντεινς, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Ντερμοντ Μαρλρόνει, Τάιρον Τζιορντανο)

Οι μποέμ και ιδιαίτερα εκλεκτικοί Στόουν καλωσορίζουν την φιλόδοξη νεοϋορκέζα καριερίστα καλεσμένη τους με ένα μείγμα μπερδεμένων, έκπληκτων κι αρνητικών συναισθημάτων και αποφασίζουν να την …ξεφορτωθούν!

Η υποψήφια νύφη όμως, εισπράττοντας το εχθρικό κλίμα, αποφασίζει να προσκαλέσει στην παρέα την αδελφή της για ενισχύσεις.

Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Ντάιαν Κίτον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Λουκ Γουίλσον, Κλέρ Ντένις, Γκρέγκ Νέλσον, Ταιρόν τζιορντάνο, Ελίζαμπεθ Ρίζερ.

*Alpha, Σάββατο 21/05 στις 02:00

«G.I. Joe: Αντίποινα» (2013) σκηνοθεσία Τζον Μ. Τσου

Δράσης Περιπέτεια – Η ομάδα G.I. Joe κατηγορείται άδικα από τον πολέμαρχο Ζάρταν για εγκλήματα κατά του κράτους. Ταυτόχρονα, ο αρχηγός της ομάδας Κόμπρα έχει συγκεντρώσει γύρω του παγκόσμιους ηγέτες και απειλεί να στρέψει τα υπερσύγχρονα της ομάδας εναντίον άμαχων πληθυσμών.

Ο Στρατηγός Τζόζεφ Κόλτον είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή τη διπλή απειλή.

Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μπρους Γουίλις, Ντουέιν Τζόνσον, Ρέι Παρκ, Τζόναθαν Πράις.

*SKAI, Σάββατο 21/05 στις 02:00

«Όλα του Γάμου Δύσκολα» (2018) σκηνοθεσία Στίβεν Μονρό

Ρομαντική – Τρομερά ερωτευμένη και προσφάτως αρραβωνιασμένη με τον όμορφο και πλούσιο ΝτόνοβανΝτάρσι, η δασκάλα Ελίζαμπεθ Σκοτ ανυπομονεί να διοργανώσει έναν απλό φθινοπωρινό γάμο με τη βοήθεια της μητέρας της, της αδερφής της και του αρραβωνιαστικού της.

Όταν όμως στο πλάνο «βάζει το χεράκι της» και η θεία του Ντόνοβαν, Βιολέτα, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Ο «απλός» φθινοπωρινός γάμος μετατρέπεται σε έναν μεγαλοπρεπή καλοκαιρινό γάμο του Ιουνίου- μόλις δύο μήνες μακριά.

Παίζουν: ΡάιανΠίβεϊ, ΣιντιΜπάσμπι, Λίνι Έβανς, ΤάμιΓκίλλις, Ελίζαμπεθ Μακλάφλιν, Φράνσις Φίσερ.

*Mega, Σάββατο 21/05 στις 02:10