Φροντιστήριο “Σύγχρονο” – Η αρχή ενός εκπαιδευτικού οράματος

Η εκπαίδευση αποτελεί αναμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής κάθε ανθρώπου. Η σύγχρονη κοινωνική διάρθρωση αλλά κι οι συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας αναδεικνύουν με επιτακτικό τρόπο την αναγκαιότητα ύπαρξης ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών μέσα από τις οποίες θα καταστεί δυνατό να αναδειχθούν και να καλλιεργηθούν οι δεξιότητες και οι ικανότητες του κάθε μαθητή.

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης “Σύγχρονο” γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της αγάπης του εκπαιδευτικού Ιωάννη Λίτσα για τους μαθητές και τη διαδικασία της μάθησης.

Με οδηγό τη θέλησή του να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση στα νέα παιδιά και να τα βοηθήσει  στην κατάκτηση των ονείρων τους, ίδρυσε ένα φροντιστήριο που θα αποτελέσει πρότυπο στην Καστοριά.

Στόχος του είναι να εισάγει μια διαφορετική οπτική στα μέχρι τώρα δεδομένα της εποχής, που θα βοηθήσει τους μαθητές να γίνουν γρήγορα και μεθοδικά, πιο παραγωγικοί!

Μελετώντας σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και λειτουργικό με τη συνδρομή του καταρτισμένου επιτελείου καθηγητών  αλλά και έγκυρων επιστημονικών συγγραμμάτων το παιδί όχι μόνο θα διαμορφώνει αλλά θα υλοποιεί  τους στόχους του.

Η άρτια οργάνωση του φροντιστηρίου μας, η πείρα, η επιμονή των καθηγητών μας και η διάθεσή τους να σταθούν δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά αποτελούν εγγυήσεις επιτυχίας. Τρέφουμε την ορμή να πετύχουμε τον  στόχο του κάθε μαθητή μας. Δυναμώνουμε την αντοχή τους. Ενισχύουμε την πίστη στον εαυτό τους και του καλλιεργούμε τη θέληση για επιτυχία.

Δεν μας αρκεί να είμαστε καλοί. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Γι’ αυτό αγρυπνούμε, συνεχώς.

Ο Διευθυντής του φροντιστηρίου Ιωάννης Λίτσας

Το φροντιστήριο “Σύγχρονο” ανοίγει τις πόρτες του για εγγραφές και ενημερώσεις την Δευτέρα 30 Μάϊου στην οδό Δημητρίου Γληνού στην Χλόη.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2467500038