Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις καθαρισμού από την Π.Ε. Καστοριάς

Ολοκληρώθηκαν  οι δράσεις καθαρισμού Μαΐου από την Π.Ε. Καστοριάς. Μια σειρά δράσεων που ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα, στοχεύοντας στην καλλιέργεια οικολογικής-πράσινης συνείδησης  από τους συμπολίτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή 27 Μάϊου, έγινε καθαρισμός στον Επαρχιακό δρόμο από το τελωνείο, περιοχή Δισπηλιού, προς το ξενοδοχείο Dedis και από την έξοδο Μαυροχωρίου προς το  ξενοδοχείο Dedis.

Τη δράση υποστήριξαν εθελοντές της περιοχής και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μαυροχωρίου, του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, του Συλλόγου ¨Γράμμος Μαυροχωρίου¨, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροχωρίου ¨εμπνοος¨ και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων νηπιαγωγείου Μαυροχωρίου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή τους. Ευχαριστούμε, επίσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και το τμήμα Τροχαίας, για την πολύτιμη συνεισφορά του σε θέματα ασφάλειας των πολιτών. 

Η Περιφερειακή Αρχή, επενδύει στην   ευαισθητοποίηση των πολιτών και στέλνει το δικό της κοινωνικό μήνυμα, καθώς οι δράσεις καθαρισμού, είναι δείγμα πολιτισμού.