7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Γκολ III: Η Καταξίωση» (2009) σκηνοθεσία Άντριου Μόραχαν

Ρομαντική περιπέτεια δράσης – Γερμανία, Ιούνιος 2006. Ο Μεξικανός σταρ του ποδοσφαίρου Σαντιάγκο Μούνεζ παίζει αντίπαλος με τους πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης και άγγλους παίκτες Τσάρλι Μπρεθγουάιτ και Λίαμ Άνταμς στην ύστατη προσπάθεια, να σηκώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFΑ.

Ο Σάντι θέλει να κερδίσει το κύπελλο για ένα σπουδαίο λόγο: να το αφιερώσει στον πρόσφατα χαμένο πατέρα του αλλά και την οικογένειά του που βρίσκεται πίσω στο Λος Άντζελες. Αντίστοιχα, ο Τσάρλι και ο Λίαμ θέλουν απλά να προσπαθήσουν να σταματήσουν τον επί 40 χρόνια πόνο των Τριών Λεόντων. Για τους 3 χαρισματικούς ποδοσφαιριστές ο δρόμος για την επιτυχία είναι γεμάτος πειρασμούς.

Παίζουν: Τζ.Τζ. Φιλντ, Λέο Γκρέγκορι, Κουνο Μπέκερ.

*Open, Τρίτη 21/06 στις 21:00

«The Transporter» (2002) σκηνοθεσία Λουίς Λετεριέ, Κόρι Γιουέν

Δράσης – Ο Φρανκ Μάρτιν, ένα πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων, μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ζει στη νότια Γαλλία. Η νέα του απασχόληση είναι να μεταφέρει πακέτα – συχνά υπόπτου περιεχομένου – με την πειραγμένη του BMW. Για να αποφεύγει τους μπελάδες, που συνεπάγεται η επικίνδυνη δουλειά του, ο Φρανκ ακολουθεί τρεις απαράβατους κανόνες: «ποτέ μην αλλάζεις τη συμφωνία», «ποτέ μη ρωτάς ονόματα», «ποτέ μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου». Όταν για πρώτη φορά θα παραβεί έναν από τους κανόνες, κινδυνεύει να πληρώσει αυτό το λάθος με τη ζωή του. Το τελευταίο δέμα, που πρέπει να παραδώσει, του κινεί την περιέργεια καθώς μοιάζει ζωντανό! Ανοίγοντάς το θα βρει μέσα μια νεαρή ασιάτισσα. Όπως αποδεικνύεται πρόκειται για την κόρη ενός Κινέζου μαφιόζου, ο οποίος μεταφέρει λαθραία συμπατριώτες του στη Γαλλία. Οι παραλήπτες του πακέτου δεν θα είναι και ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν μάθουν ότι το πολύτιμο «πακέτο» ανοίχτηκε, αρχίζοντας ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του Φρανκ…

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Κι Σου, Φρανσουά Μπερλάν, Ρικ Γιάνγκ.

*Star, Τρίτη 21/06 στις 21:00

«Χορωδία» (2014) σκηνοθεσία Φρανσουά Ζιράρ

Δραματική – Ένα 12χρονο αγόρι που πρόσφατα έχασε την μητέρα του καταλήγει σε ένα μουσικό οικοτροφείο, με τα δίδακτρα πληρωμένα από τον πατέρα του, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν ολοκληρωτικά απών από τη ζωή του.

Κανείς δεν περιμένει ότι αυτό το ατίθασο και μοναχικό πλάσμα θα καταφέρει να μπει στο συγκρότημα Boychoir – μια χορωδία αγοριών, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο διατηρώντας υψηλά το κύρος της σχολής της.

Παίζουν: Ντάστιν Χόφμαν, Κάθι Μπέιτς, Έντι Ιζάρντ, Ντέμπρα Γουίνγκερ, Τζος Λούκας, Κέβιν ΜακΧέιλ, Γκάρετ Γουόρινγκ, Τζο Γουέστ, Ρίβερ Αλεξάντερ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 21/06 στις 22:00

«Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» (2016) σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ 

Δράσης Περιπέτεια – Δύο δεκαετίες μετά την πρώτη εισβολή, η Γη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα εξωγήινη απειλή. Τα Ηνωμένα έθνη στο μεταξύ, έχουν χρησιμοποιήσει την εξωγήινη τεχνολογία και έχουν κατασκευάσει το Earth Space Defense, ένα διεθνή στρατιωτικό οργανισμό έρευνας και άμυνας.
Με αυτό τον τρόπο έθεσαν τα θεμέλια για να αντισταθούν σε μία δεύτερη εισβολή.
Οι εξωγήινοι όμως, αυτή τη φορά έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έρχονται πιο έξυπνοι και πιο θανατηφόροι να διεκδικήσουν τον πλανήτη και τον απόλυτο αφανισμό του.

Παίζουν: Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν, Τζαντ Χιρς, Βίβικα Α. Φοξ, Μπρεντ Σπάινερ.

*Alpha, Τρίτη 21/06 στις 22:40

«Σκληρός Τιμωρός» (2014) σκηνοθεσία Τζόρτζιο Σεραφίνι και Τζέιμς Κόιν

Περιπέτεια – Με την επιστροφή του από την αποστολή του στο Ιρακ, ο Τζον παλεύει με ψυχολογικά προβλήματα. Η μικρή γαλήνη που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει καταστρέφεται οριστικά όταν σώζει μια κοπέλα από μια ομάδα προαγωγών. Κατά την επιχείρηση διάσωσης σκοτώνει κάποιους από αυτούς και έτσι τώρα ο ίδιος και η οικογένεια του γίνονται ο κύριος στόχος του τοπικού άρχοντα της μαφίας.

Παίζουν: Μπριάνα Έβιγκαν, Τζιάννι Καπάλντι, Κουνγκ Λι, Ντολφ Λάντγκρεν, Βίνι Τζόουνς

*Open, Τρίτη 21/06 στις 23:00

«John Wick: Κεφάλαιο 2» (2017) σκηνοθεσία Τσαντ Σταέλσκι

Δράσης – Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να θανατωθεί. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι εύκολος στόχος.

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ίαν ΜακΣέιν, Ρούμπι Ρόουζ.

*Star, Τρίτη 21/06 στις 23:00

«Σύζυγος Κατά Λάθος» (2008) σκηνοθεσία Γκρίφιν Ντιούν

Κωμωδία – Η Δρ. Eμα Λόιντ, σταρ του ραδιοφώνου και εξπέρ στις ερωτικές συμβουλές, και ο εκδότης – αρραβωνιαστικός της Μάικλ, θεωρούν ότι το να βγάλουν άδεια γάμου στη Νέα Υόρκη είναι μια απλή υπόθεση. Μια επίσκεψη στην αίθουσα τελετών του δημαρχείου και σε 5 λεπτά είσαι παντρεμένος. H τελειομανής Eμα, η οποία θεωρεί πως για όλα υπάρχει λύση, συμβουλεύει μια φανατική της ακροάτρια να διαλύσει οριστικά τη σχέση της με τον πυροσβέστη Πάτρικ Σάλιβαν. Εξαιτίας των συμβουλών της Έμα, ο Πάτρικ χάνει για πάντα τον έρωτα της ζωής του! Και όπως είναι φυσικό θέλει να πάρει εκδίκηση! Όταν διαβάζει στην εφημερίδα για τον επικείμενο γάμο της Δρ. Λόιντ, καταστρώνει το τέλειο σχέδιο. Ο οργισμένος πυροσβέστης της Νέας Υόρκης – μία ιδιοφυΐα στους υπολογιστές – «τρυπώνει» στα ηλεκτρονικά αρχεία του δημαρχείου και η εκδίκηση είναι πια γεγονός! Η Eμα δεν μπορεί να παντρευτεί τον Μάικλ επειδή είναι ήδη παντρεμένη με τον…Πάτρικ!

Παίζουν: Ούμα Θέρμαν, Κόλιν Φερθ, Τζέφρεϊ Ντιν Μόργκαν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Σαμ Σέπαρντ.

*Alpha, Τρίτη 21/06 στις 01:00