12 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Οι ταινίες της “μεγάλης οθόνης” έρχονται στο σαλόνι σου!

«Διαφορά Στήθους» (2006) σε σκηνοθεσία Άντι Φίκμαν

Κωμωδία – Η Βαϊόλα (Αμάντα Μπέινς) στεναχωριέται αφάνταστα όταν η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου διαλύεται, έτσι εκμεταλλεύεται την απουσία του δίδυμου αδερφού της και παίρνει τη θέση του στο ιδιωτικό σχολείο που φοιτούν. Μεταμφιέζεται σε αγόρι και συμμετέχει επιτέλους στο αγαπημένος της άθλημα, αλλά σύντομα θα ερωτευτεί τον αρχηγό της ομάδας, Ντιούκ (Τάτουμ Τσάνιγκ).

Τα μπερδέματα δεν έχουν τελειωμό αφού μοιράζονται τον ίδιο κοιτώνα, αλλά το χειρότερο είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τον έρωτα μίας συμμαθήτριάς τους, της Ολίβια (Λώρα Ράμσεϊ). Η Ολίβια είναι το κορίτσι του Ντιούκ και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο αδερφός της επιστρέφει στο σχολείο…

Παίζουν: Αμάντα Μπάινς, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Λόρα Ράμσεϊ, Αλεξάντρα Μπρέκενριτζ, Ρόμπερτ Χόφμαν.

*Open, Σάββατο 25/06 στις 21:00

«Minions» (2015) σκηνοθεσία Κάιλ Μπαλντά, Πιέρ Κοφέν

Animation – Από την αρχή του κόσμου, τα Minions υπήρχαν σε αυτόν τον πλανήτη με σκοπό πάντα να υπηρετήσουν πιστά τα πιο καταθλιπτικά αφεντικά! Από τον T-Rex έως τον Ναπολέοντα, η κίτρινη, φλύαρη, ακατανόητη φυλή, βοήθησε τους μεγαλύτερους και πιο κακόβουλους κακοποιούς. Τα Minions καλούνται τώρα να δουλέψουν για ένα νέο αφεντικό, την Scarlet Overkill, που φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα κακός του κόσμου ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσουν να σώσουν όλα τα Minions από την εξόντωση…

Με τις φωνές των: Κώστας Τσάκωνας, Δανάη Καλαχώρα, Χρήστος Θάνος, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Πετρόχειλος.

*Star, Σάββατο 25/06 στις 21:00

«Τα Κίτρινα Γάντια» (1960) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος 

Ελληνική κωμωδία -‘Ένας παθολογικά ζηλιάρης σύζυγος, ο Ορέστης Καλλιγαρίδης κάνει μαρτύριο τη ζωή της γυναίκας του Ρένας . Η σχέση της υπηρέτριάς τους με τον Λέανδρο, τον σωφέρ, ρίχνει λάδι στη φωτιά, αλλά το μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται όταν η Ρένα δανείζει στη φίλη της Άννα ένα φόρεμα κι ένα ζευγάρι κίτρινα γάντια. Ο Ορέστης βρίσκει τα κίτρινα γάντια κάτω από ένα τραπέζι, σε κάποιο εξοχικό καφενεδάκι όπου προηγουμένως είχε πάει η Άννα με τον μνηστήρα της, και η ζήλια του φουντώνει.

Παρά τις προσπάθειές του δεν καταφέρνει να ξετρυπώσει τους παράνομους εραστές. Ακολούθως έχει μια έντονη φιλονικία με τον Λέανδρο, τον οποίο θεωρεί εραστή της γυναίκας του, και δεν πιστεύει στα αυτιά του όταν ο σωφέρ τού λέει πως ήρθε να ζητήσει το χέρι της υπηρέτριας. Μια σειρά από τυχαία περιστατικά και από παρεξηγήσεις υφαίνουν μια ίντριγκα, ικανή να κλονίσει το νευρικό σύστημα του ζηλιάρη συζύγου. Τα πράγματα όμως ξεκαθαρίζουν σύντομα, η αθωότητα της συζύγου αποδεικνύεται περίτρανα, κι οι υποψίες του ζηλιάρη συζύγου περνούν σε προσωρινή ύφεση.

Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης , Μίμης Φωτόπουλος , Μάρω Κοντού, Μάρθα Βούρτση, Παντελής Ζερβός, Γιάννης Γκιωνάκης.

*Mega, Σάββατο 25/06 στις 22:00

«Τέλειοι Ξένοι» (2016) σκηνοθεσία Θοδωρής Αθερίδης

Δραματική κομεντί – Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές: μια δημόσια, μια ιδιωτική και μια μυστική. Κάποτε, οι ζωές μας ήταν ασφαλείς στις αναμνήσεις μας και στα προσωπικά μας αρχεία. Σήμερα είναι κλειδωμένες στις sim των κινητών μας τηλεφώνων. Αν αυτό το μικρό πλαστικό αντικείμενο μπορούσε να μιλήσει, τι στ αλήθεια θα αποκάλυπτε; Το «μαύρο κουτί» της ζωής μας πόσο μας καθορίζει τελικά; Η ταινία εκτυλίσσεται ένα βράδυ με πανσέληνο, όταν μια παρέα φίλων συγκεντρώνεται για δείπνο. Η ψυχολόγος της παρέας, Μάρθα, προτείνει να παίξουν το εξής παιχνίδι: να αφήσουν τα κινητά τους ανοιχτά επάνω στο τραπέζι και να μοιραστούν με όλους ό,τι φτάνει σ αυτά. Εξάλλου, όπως όλοι ισχυρίζονται, δεν έχουν μυστικά! Είναι όμως έτσι; Και τι θα συμβεί όταν το δείπνο θα έχει τελειώσει;

Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκις Κούρκουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μάκης Παπαδημητρίου.

*Star, Σάββατο 25/06 στις 22:50

«Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά» (2014) σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν

Αισθηματική κομεντί – Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Jay (Jason Segel) και η Annie (Cameron Diaz) είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση.

Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν «σώσει» διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σίγκελ, Ρομπ Λόου, Ρομπ Κόρντραϊ, Έλι Κέμπερ.

*Ant1, Σάββατο 25/06 στις 23:00

«Αμαρτωλή Πόλη» (2005) σκηνοθεσία Φρανκ Μίλερ, Κουεντιν Ταραντίνο, Ρόμπερτ Ροντριγκεζ

Αστυνομική Δράσης – Η Sin City είναι μια πόλη που βασιλεύει η αμαρτία. Νόμοι που δεν έχουν ισχύ, υπερβολική βία, μαφία, πορνεία και διεφθαρμένοι αστυνομικοί είναι τα στοιχεία πoυ συγκροτούν την πόλη.
Τέσσερις ιστορίες ακραίας τόλμης, πόθου και απόγνωσης συναντιούνται μοιραία στους σκοτεινούς δρόμους της Αμαρτωλής Πόλης. Ένας υπερμυώδης άντρας (Μίκι Ρουρκ) που ψάχνει εκδίκηση για το θάνατο της μόνης γυναίκας που αγάπησε (Τζέιμι Kιγκ), ένας πρώην αστυνομικός (Μπρους Γουίλις) που προσπαθεί να προστατεύσει ένα μικρό κορίτσι (Τζέσικα Άλμπα) από τις ορέξεις ενός διεστραμμένου, ένας άλλος άντρας (Κλάιβ Όουεν) που έχει κουραστεί από τη διαφθορά της αστυνομίας και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του, και τέλος, ένας πληρωμένος δολοφόνος που αναζητά χρήματα.

Παίζουν: Τζέσικα Άλμπα, Μπρους Γουίλις, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Μπρίτανι Μέρφι, Κλάιβ Όουεν, Μίκι Ρουρκ, Ελάιζα Γουντ.

*Open, Σάββατο 25/06 στις 23:15

«Μία Νύχτα στην Μπανγκόκ» (2020) σκηνοθεσία Γουάτς Καοσαγιανάντα 

Αστυνομική Δράσης – Ένας ήσυχος άντρας προσγειώνεται στην Μπανγκόκ, για διακοπές ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Όταν φτάνει σε μια μυστική τοποθεσία παραλαμβάνει ένα πακέτο που τον περίμενε εκεί, και καλεί ταξί μέσω μιας εφαρμογής.

Όταν το ταξί έρχεται, ο νεαρός υπόσχεται στην οδηγό να της δώσει 5.000€ για να τον μεταφέρει όλη νύχτα μέσα στην πόλη, κάνοντας τέσσερις στάσεις και χωρίς να πάρει κανέναν άλλο επιβάτη.

Εκείνη δέχεται, όμως στη δεύτερη στάση συνειδητοποιεί ότι ο επιβάτης της κάθε φορά που σταματούν διαπράττει μια δολοφονία! Τώρα είναι πια αργά για να κάνει πίσω, και οι αποφάσεις που θα πάρει θα αλλάξουν ολόκληρη τη ζωή της.

Παίζουν: Μαρκ Ντακάσκος, Βανίντα Γκόλντεν, Πρίνια Ίντατσαϊ, Κέιν Κοσούγκι, Μάικλ Νιου.

*SKAI, Σάββατο 25/06 στις 23:45

«Άτακτη Καθηγήτρια» (2011) σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν 

Αισθηματική κομεντί -Η Ελίζαμπεθ Χάλσεϊ είναι μια καθηγήτρια γυμνασίου-κλασικό παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς όχι μόνο κακομεταχειρίζεται τους μαθητές της και βρίζει σα λιμενεργάτης, αλλά, παράλληλα, πίνει και καπνίζει σα να μην υπάρχει αύριο.

Όχι, δηλαδή, πως την πολυενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να τα παρατήσει όλα, για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της. Ωστόσο, όταν ο τελευταίος της δίνει τα… Λουμπουτέν στο χέρι, η Ελίζαμπεθ αναγκάζεται να ξεδιπλώσει τα θέλγητρά της προκειμένου να ξελογιάσει τον Σκοτ, έναν αφελή καινούργιο καθηγητή, ο οποίος πέρα από γοητευτικός είναι και… ματσωμένος, καθότι κληρονόμος μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέισον Σίγκαλ, Λούσι Παντς.

*Mega, Σάββατο 25/06 στις 00:00

«The Equalizer» (2014) σκηνοθεσία Αντουάν Φουκουά

Αστυνομική Δράσης – Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον στο ρόλο ενός “εξαϋλωμένου άγγελου” ονόματι Ρόμπερτ Μακόλ, διαβάζει μυθιστορήματα μεγάλων συγγραφέων, φιλοδοξώντας να φτάσει τα 100 στον αριθμό για να ολοκληρώσει την προσωπική του αποστολή, με ελάχιστες πρακτικές ανάγκες αλλά και εξαφανισμένη ταυτότητα, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ζει μια μοναχική ζωή.

Ζει σε ένα απολυτά λιτό διαμέρισμα, εργάζεται στο τοπικό πολυκατάστημα με εργαλεία και περνά τις άυπνες νύχτες του διαβάζοντας κλασική λογοτεχνία στο κοντινό καφέ, παρέα με εργάτες και περιπλανώμενες πόρνες.

Βάζει τα δυνατά του να απωθήσει από το μυαλό του εικόνες, πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν του. Όταν, όμως η Tέρι (Γκρέις Κλόι Μορέτζ), μια νεαρή κοπέλα που έχει καταντήσει υποχείριο σκληρών Ρώσων μαφιόζων, καταλήγει βάναυσα χτυπημένη από τον προαγωγό της στο νοσοκομείο, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσιγγκτον, Μάρτον Τσοκας, Κλόη Γκρέις Μόριτζ, Ντείβιντ Χαρμπορ, Χέϊλι Μπενετ, Μπιλ Πουλμαν, Μελίσα Λίο.

*Ant1, Σάββατο 25/06 στις 01:00

«Σε Επικίνδυνο Έδαφος» (1994) σκηνοθεσία Στίβεν Σίγκαλ

Περιπέτεια – Ο Φόρεστ Ταφτ και ο Χιου Πάλμερ εργάζονται για λογαριασμό μιας εταιρίας διύλισης πετρελαίου στην Αλάσκα, διευθυντής της οποίας είναι ο φιλόδοξος Μάικλ Τζένινγκς.

Η εύρεση μιας δισκέτας από τον Χιου, που ενοχοποιεί τον Τζένινγκς για παράλειψη των μέτρων ασφάλειας με συνέπεια τη μόλυνση του περιβάλλοντος, έχει ως τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του πρώτου από ανθρώπους του Τζένινγκς.

Όταν ο Ταφτ αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση της δολοφονίας του φίλου του, μπαίνει κι αυτός στο στόχαστρο του Τζένινγκς όμως η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του αποτυγχάνει και ο Ταφτ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

Παίζουν: Στίβεν Σιγκάλ, Μάικλ Κέιν, Τζόαν Τσεν.

*Star, Σάββατο 25/06 στις 01:00

«Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος» (2012) σκηνοθεσία Κερκ Τζόουνς

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Πέντε ετερόκλητα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τις αλλαγές που φέρνει στη σχέση τους και στους ίδιους, η προοπτική ενός μωρού.

Λίγο προτού γίνουν γονείς, η τηλεπερσόνα-γκουρού του fitness Τζουλς (Κάμερον Ντιαζ) και ο διάσημος χορευτής Έβαν (Μάθιου Μόρισον) ανακαλύπτουν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης.

Η συγγραφέας και λάτρης των μωρών, Γουέντι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες προσκρούουν σθεναρά στις επιθυμίες των ορμονών της τώρα που είναι έγκυος, ενώ ο άντρας της, Γκάρι(Μπεν Φαλκον), βρίσκεται ξαφνικά να ανταγωνίζεται τον πατέρα του, ο οποίος περιμένει δίδυμα από την κατά πολύ νεώτερη γυναίκα του, Σκάιλερ (Μπρουκλιν Ντέκερ).

Η φωτογράφος Χόλι (Τζένιφερ Λόπεζ) είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά ο σύζυγός της, Αλεξ (Ροντριγκο Σαντορο), έχει τις αμφιβολίες του.
Τέλος οι Ρόζι (Άννα Κέντρικ) και Μάρκο (Τσέις Κροφορντ) καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη προτού καλά καλά κάνουν σχέση.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τσέις Κρόφορντ, Μπρούκλιν Ντέκερ, Αννα Κέντρικ, Μάθιου Μόρισον, Ντένις Κουέιν, Κρις Ροκ, Ροντρίγκο Σαντόρο.

*SKAI, Σάββατο 25/06 στις 01:45

«Ξυπνήματα στη Γαλάζια Λίμνη» (2012) σκηνοθεσία Μίκαελ Σόλομον, ΤζέικΝιούσομ

Κομεντί Ρομαντική – Η Έμμα και ο Ντιν είναι συμμαθητές στο ίδιο γυμνάσιο και βρίσκονται σε ένα μαθητικό ταξίδι στο Τρίνινταντ. Η Έμμα είναι το κλασσικό «καλό κορίτσι της διπλανής πόρτας» ενώ ο Ντιν το «κακό αγόρι» που απλά πάει στην εκδρομή για να μπορέσει να αποφοιτήσει από το Λύκειο.

Όμως τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα είχαν προγραμματίσει στην εκδρομή. Αν και έχουν ελάχιστα κοινά σημεία μεταξύ τους βρίσκονται μαζί σε ένα ξέφρενο πάρτι αλλά όταν η αστυνομία εισβάλει για να το διαλύσει η Έμμα πέφτει στο νερό και ο Ντιν βουτάει για να την σώσει.

Η συνέχεια; καταλήγουν ναυαγοί σε ένα ερημικό τροπικό νησί.Παρά τις αμέτρητες διαφορές τους, πρέπει να βασιστούν ο ένας στον άλλο προκειμένου να επιβιώσουν.

Κολλημένοι σε αυτό το νησί το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνεργαστούν για να τα καταφέρουν. Όσο ο χρόνος περνάει, αναπτύσσεται και η σχέση τους. Θα μπορέσουν όμως να σωθούν για να συνεχίσουν μια φυσιολογική ζωή μαζί ή θα μείνουν για πάντα σε αυτό το νησί;

Παίζουν: Ντενίζ Ρίτσαρντς, Ιντιάνα Έβανς, ΜπρέντονΤουέιντς.

*Mega, Σάββατο 25/06 στις 02:10