9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η εβδομάδα τελειώνει με άλλη μία λίστα από δυνατές ταινίες που μπορείς να παρακολουθήσεις απόψε στην tv.

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας» (2014) σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Ελληνική Κωμωδία – Ο Βαγγέλης, είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης παντρεμένος με τη Λίνα. Δυστυχώς δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη και εκκεντρική αδερφή του Ευτυχία.

Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει.

Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας, που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σ? ένα συνεργάτη του, τον Μένη.Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος, που θα μπορούσε να κάνει τη θυσία. Και ενώ το προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός, που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης…

Παίζουν: Κώστας Αποστολάκης, ΓΙάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Μπέσυ Μάλφα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

*Star, Κυριακή 03/07 στις 21:00

«The Amazing Spider-Man» (2012) σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ

Δράσης Περιπέτεια – Ο Πίτερ Πάρκερ είναι ένα φαινομενικά συνηθισμένο αγόρι της γενιάς του. Παρ όλα αυτά μεγαλώνει με τον θείο του και την θεία του, αφού οι γονείς του έφυγαν ξαφνικά και από τότε δεν ξανάκουσε τίποτα για αυτούς.

Μια μέρα θα ανακαλύψει τον χαρτοφύλακα του πατέρα του κι έτσι θα ψάξει να βρει στοιχεία σχετικά με τους γονείς του.

Όμως στην πορεία θα ανταμώσει με μια γενετικά τροποποιημένη μια αράχνη, η οποία θα τον δαγκώσει.Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος θα αποκτήσει ξεχωριστές ικανότητες και θα τις χρησιμοποιήσει ενάντια στους εγκληματίες.

Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμμα Στόουν, Ντέιν Ντιχάν.

*Ant1, Κυριακή 03/07 στις 22:00

«Περσεφόνη» (2019) σκηνοθεσία Κώστας Αθουσάκης

Ρομαντική – Μια ελληνο-ιαπωνική σινε-οπερέτα, όπου ο μύθος της αρπαγής της Περσεφόνης ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μιας ομάδας γυναικών από την Ιαπωνία, καθώς η άφιξη του ξένου άντρα αναστατώνει τα μέλη της οικογένειας του ξενώνα «Persephone» και τα αναγκάζει να ταυτιστούν με τη μοίρα των ηρώων του μύθου.

Παίζουν: Έλσα Λεκάκου, Δημήτρης Ήμελλος, Κατερίνα Λυπηρίδου, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Άγγελος Σκασίλας.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 03/07 στις 22:30

«Η Πριγκίπισσα το ‘σκασε» (2013) σκηνοθεσία Τζούλιαν Τζάρολντ

Κομεντί Ρομαντική – 1945. Όλος ο κόσμος γιορτάζει το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Το Λονδίνο έχει μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα. Δύο νεαρές αδερφές το σκάνε από το σπίτι τους και κάνουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο, διασκεδάζοντας και χορεύοντας ασταμάτητα, στη μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται στο Ritz του Λονδίνου.

Μετά από μια φανταστική περιπέτεια, κατά την οποία η μία από τις δυο αδερφές ερωτεύεται παράφορα έναν νεαρό στρατιώτη, επιστρέφουν στο σπίτι πολύ αργά. Το σπίτι δεν είναι όμως ένα οποιοδήποτε σπίτι, αλλά το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Οι δύο νεαρές κοπέλες είναι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ ΙΙ.

Ένα βασιλικό παραμύθι που βασίζεται σε αληθινό γεγονός, που όμως ήταν κάπως διαφορετικό. Η αλήθεια είναι ότι οι δύο πριγκίπισσες το «έσκασαν» από το παλάτι με ένα οργανωμένο γκρουπ 16 ατόμων, κι έμειναν έξω από τις 22:00 έως τη 01:00.

Παίζουν: Σάρα Γκέιντον, Μπελ Πάουλι, Τζακ Ρέινορ, Ρούπερτ Έβερετ, Έμιλι Γουότσον.

*Open, Κυριακή 03/07 στις 23:00

«Amore Mio» (2015) σκηνοθεσία Χρήστος Δήμας

Ελληνική κωμωδία – Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς, μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.

Παίζουν: Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάκης Σπυριδάκης, Πάνος Μουζουράκης, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρος Γιάννου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Χρανιώτης.

*Star, Κυριακή 03/07 στις 23:15

«Δημόσιος κίνδυνος» (1998) σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ

Δράσης Τρόμου – Ένας αξιόλογος δικηγόρος( Γουίλ Σμιθ) βρίσκεται στο στόχαστρο ενός διεφθαρμένου πράκτορα (Τζιν Χακμαν) της υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας, επειδή έχει στα χέρια του στοιχεία για το φόνο ενός γερουσιαστή. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους διώκτες του πριν τον εκτελέσουν.

Κυνηγημένος, χωρίς χρήματα, χωρίς ταυτότητα, περνά στην αντεπίθεση με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα που χρησιμοποιούν και οι διώκτες του για να τον εκμηδενίσουν.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζιν Χάκμαν, Γιον Βόιτ, Λίζα Μπονέ, Σκοτ Κάαν, Ρεγγίνα Κινγκ.

*Ant1, Κυριακή 03/07 στις 01:00

«Οι Μαχητές των Δρόμων» (2001) σκηνοθεσία Ρομπ Κοέν 

Αστυνομική Δράσης – Ο Μπράιαν Σπίντλερ, πράκτορας του FBI, διεισδύει στη συμμορία του Ντομινίκ Τορέτο, που είναι ύποπτος για μια σειρά κλοπών πανάκριβου ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Κάθε νύχτα οι δρόμοι του Λος Άντζελες μετατρέπονται σε… αγωνιστικές πίστες καθώς συμμορίες νεαρών διοργανώνουν παράνομους αγώνες αυτοκινήτων.

Σ’ αυτόν τον παράτολμο κόσμο, ο Μπράιαν δεν αργεί να εκτιμήσει τις ικανότητες του χαρισματικού Ντομινίκ στην επικίνδυνη οδήγηση, να συνάψει σχέση με την Μία, αδελφή του τελευταίου και να βρεθεί τελικά σε τρομερό δίλημμα αφού είναι μυστικός αστυνομικός με την αποστολή να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία που θα οδηγήσουν τον καινούριο φίλο του στη φυλακή.

Μια κούρσα ενάντια στο Χρόνο μόλις άρχισε ενώ τα λάστιχα σπινιάρουν και οι μηχανές παίρνουν φωτιά!

Η ταχύτητα στην υπηρεσία του κινηματογράφου και ο βετεράνος Ρομπ Κοέν σκηνοθετεί μια… σπινταριστή περιπέτεια καταδίωξης με τον «ΧΧΧ» Βιν Ντίζελ σε έναν ακόμη δυναμικό ρόλο.

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ.

*Star, Κυριακή 03/07 στις 01:30

«Μητέρα!» (2017) σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι

Μυστηρίου Τρόμου – Ένα ζευγάρι, η Μητέρα (Τζένιφερ Λόρενς) κι Εκείνος (Χαβιέ Μπαρδέμ) ζει ήρεμο κι ευτυχισμένο στο απομονωμένο, τεράστιο σπίτι του.

Εκείνη χτίζει με τα ίδια της τα χέρια το καμένο σπίτι του συγγραφέα συζύγου της και αισθάνεται ασφυκτικά, ενώ εκείνος έχει χάσει την έμπνευσή του.
Περνούν ήσυχα τις μέρες και τις νύχτες τους, με μια υποψία ανομολόγητου να δημιουργεί ρωγμή στην οικειότητά τους.

Μέχρι τη στιγμή που απρόσκλητοι και παράξενοι επισκέπτες, ένας άντρας (Εντ Χάρις) και μια γυναίκα (Μισέλ Φάιφερ) κάνουν αναπάντεχα την εμφάνισή τους και ζητούν φιλοξενία. Εκείνος θα δεχτεί με χαρά παρά τις αντιρρήσεις της γυναίκας του.

Όταν εμφανίζονται και οι δύο ενήλικοι γιοι, το σπίτι αρχίζει να καταρρέει, ενώ μία τραγωδία και οι συνέπειές της φέρνουν το ζευγάρι στο χείλος της καταστροφής.

Γιατί η Μητέρα αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πιστεύει για την αγάπη, την αφοσίωση και τη θυσία… και το τέλος πλησιάζει.

Παίζουν: Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μισέλ Φάιφερ, Εντ Χάρις, Μπράιαν Γκλίσον, Αμάντα Τσίου, Πατρίσια Σομερσετ.

*SKAI, Κυριακή 03/07 στις 01:45

«Αρσενικός Ζιγκολό: Ωραίος και Ευρωπαίος» (2005) σκηνοθεσία Μάικ Μπίγκελοου

Κωμωδία – Ντιούς Μπιγκαλο: Ο άνθρωπος που ντροπιάζει το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο!
Αυτή τη φορά, ο ζιγκολό Ντους πηγαίνει στην Ευρώπη για να βοηθήσει το πρώην αφεντικό και μέντορά του, Τι Τζέι, που βρίσκεται μπλεγμένος σε μια ύποπτη υπόθεση δολοφονίας με θύματα μερικούς από τους πιο περιζήτητους ζιγκολό της Ευρώπης.

Αλλά μπορεί η Ευρώπη και οι γυναίκες της να επιζήσουν από ένα τέτοιο καταστροφικό τσουνάμι;

Παίζουν: Ρομπ Σναϊντερ, Έντι Γκρίφιν, Κώστας Σόμμερ.

*Mega, Κυριακή 03/07 στις 02:00