17 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αρκετές οι επιλογές για απόψε και διαφορετικές μεταξύ τους. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«Transformers 4: Εποχή Αφανισμού» (2014) σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Δράσης, επιστημονικής φαντασίας – Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη μάχη στο Σικάγο και όλα τα Transformers βρίσκονται σε αχρηστία ή κρύβονται από τους ανθρώπους, αφού το ανθρώπινο είδος τους καταδιώκει μανιωδώς.

Ο Όπτιμους Πραΐμ κρύβεται μεταμορφωμένος σε παλιό φορτηγό το οποίο, έρχεται στην κατοχή του ιδεαλιστή ρομαντικού εφευρέτη Κεΐντ Γιεΐγκιερ (Μαρκ Γουόλμπεργκ). Όταν ο Κέιντ το καταλάβει θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Όπτιμους να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τους λόγους όπου οι άνθρωποι διώκουν τους Transformers και να αποδώσει την δικαιοσύνη.

Παράλληλα ένας επιχειρηματίας με πολιτικές διασυνδέσεις κατορθώνει να δημιουργήσει δικά του Transformers τα οποία θα χρησιμοποιήσει για να αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες μεταξύ ανθρώπου και μηχανών.

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Νίκολα Πέλτζ, Κέλσι Γκράμερ, Τζακ Ρεΐνορ, Τ.Τζέι Μίλερ, Λι Μπίνκπινγκ, Σοφία Μάιλς.

*SKAI, Κυριακή 31/07 στις 21:00

«Το Γαμήλιο Πάρτυ» (2008) σκηνοθεσία Κριστίν Κρόκος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Μία απολαυστική περιπέτεια για τα απίστευτα της ημέρας του γάμου ενός ζευγαριού και τις απεγνωσμένες προσπάθειες των καλεσμένων τους να φθάσουν στο γαμήλιο party…

Ιούλιος. Ο Ηλίας και η Μαρίνα καταφθάνουν στην Κρήτη για να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά ενός γάμου, που συγγενείς και φίλοι περιμένουν με αγωνία!

Ο γάμος τελείται κανονικά και όλοι ετοιμάζονται να το γλεντήσουν. Η μοίρα όμως τους επιφυλάσσει εκπλήξεις…

Ένα μικρό αλλά σημαντικό τυπογραφικό λάθος στο προσκλητήριο, τους στέλνει όλους στα… πέντε σημεία του ορίζοντα!

Καταδιώξεις, ατυχήματα, απανωτές παρεξηγήσεις, αλλά και μια πυρκαγιά σηκώνουν όλο το νησί στον αέρα και κάνουν για όλους το δρόμο προς το γαμήλιο party μια τρελή πορεία προς το άγνωστο.

Παίζουν: Χρύσα Ρώπα, Άλεξ Δημητριάδης, Φαίη Ξυλά, Γιώργος Καραμίχος, Μπέττυ Μαγγίρα, Χρήστος Μπίρος, Βίλμα Τσακίρη, Τάκης Χρυσικάκος.

*Star, Κυριακή 31/07 στις 21:00

«Μήπως Είναι Έρωτας;» (2007) σκηνοθεσία Πιερ Ζολιβέ

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Ο Λούκας, ένας ευκατάστατος 43χρονος επιχειρηματίας, γοητεύεται χωρίς να το περιμένει από την Έλσα, μια γλύπτρια, η οποία έχει αναλάβει να δημιουργήσει ένα έργο για το γραφείο του.
Ο Λούκας, απογοητευμένος από τις γυναίκες και τις προηγούμενες, προσωπικές του σχέσεις, αναθέτει σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ να ερευνήσει την άγνωστη γλύπτρια. Έτσι, μαθαίνει ότι ζει μόνη. Θα μάθει, ποτέ, η Έλσα ότι η ζωή της είναι υπό παρακολούθηση?

Παίζουν: Σαντριν Μπονέρ, Βίνσεντ Λίντον, Φρανσουά Μπερλαντ, Λιαν Φολι.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 31/07 στις 22:00

«Επικηρύσσοντας την Πρώην» (2010) σκηνοθεσία Άντι Τέναντ

Δράσης Κωμωδία Ρομαντική  – Ο Τζέραλντ Μπάτλερ είναι ο Μάιλο Μπόιντ, ένας πρώην αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης και ένας, μάλλον άτυχος κυνηγός επικηρυγμένων.

Μέχρι που ξαφνικά, αναλαμβάνει την υπόθεση των ονείρων του: πρέπει να εντοπίσει τη ρεπόρτερ και πρώην σύζυγό του, Νικόλ Χάρλι(Τζένιφερ Άνιστον) και να τη δει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η Νικόλ είχε συλληφθεί για επίθεση σε αστυνομικό, αποφυλακίστηκε με εγγύηση, αλλά δεν εμφανίστηκε στη δίκη της, περιμένοντας τον πληροφοριοδότη της για ένα αποκλειστικό θέμα.

Ο Μάιλο θα κερδίσει 5.000 δολάρια αν την συλλάβει και αρχικά πιστεύει ότι πρόκειται για μια εύκολη δουλειά, όταν όμως η αποστολή του μπλέκεται με την υπόθεση συγκάλυψης φόνου του πληροφοριοδότη της Νικόλ, συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο σε αυτή την ιστορία με την πρώην σύζυγό του.

Οι δύο πρώην παρασύρονται σε μια απίστευτη καταδίωξη, προσπαθώντας τελικά να υπερασπίσουν τη ζωή τους. Οι γαμήλιοι όρκοι μπορεί να μοιάζουν δύσκολοι, απ’ ότι φαίνεται όμως, η επιβίωση είναι ακόμα δυσκολότερη.

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζένιφερ Άνιστον, Κριστίν Μπαράνσκι, Τζίο Πέρεζ, Ματ Μαλόι, Κριστίν Μπαράνσκι, Τζέισον Σουντέκις.

*Mega, Κυριακή 31/07 στις 22:00

«Στάκαμαν!» (2001) σκηνοθεσία Αντώνης Καφετζόπουλος

Κομεντί – O Κώστας (Αντώνης Καφετζόπουλος), ένας αδιόριστος καθηγητής μαθηματικών, κληρονομεί από τη μητέρα του την οικογενειακή επιχείρηση στην Καστοριά. Υπό έναν όρο όμως: Θα πρέπει να αναλάβει υπό την προστασία του δυο τρόφιμους του Γηροκομείου Αθηνών∙ τον Πέτρο (Δημήτρης Καλλιβωκάς) και τον Πάυλο (Σπύρος Καλογήρου). Η διαθήκη αποκαλύπτει πως ένας από τους δύο είναι ο πραγματικός πατέρας του Κώστα. Ποιος όμως;

Με αφορμή την κληρονομιά και επιθυμώντας να πάρει την κηδεμονία της κόρης του, ο Κώστας κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή του. Όμως, ο δρόμος για την Καστοριά είναι μακρύς και τα επεισόδια πολλά, καθώς οι δύο γέροι προσπαθούν με χίλια κόλπα να εκτοπίσουν ο ένας τον άλλον και να ανακαλύψουν ποιος είναι ο πατέρας του Κώστα.

Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Σπύρος Καλογήρου, Δάφνη Κουτσάφτη, Βαλέριος Ελευθεριάδης, Μαρία Θεοδώροβα, Δημήτρης Σταρόβας Guest Stars: Κλέων Γρηγοριάδης, Γιώτα Φέστα, Αντώνης Τέμπος, Αντώνης Κανάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 31/07 στις 22:00

«The Hunger Games» (2012) σκηνοθεσία Γκάρι Ρος

Επιστημονικής φαντασίας – Σε ένα μελλοντικό δυστοπικό κόσμο, το ολοκληρωτικό έθνος Panem χωρίζεται σε 12 περιοχές και στο Καπιτώλιο. Κάθε χρόνο δύο νέοι εκπρόσωποι από κάθε περιοχή, επιλέγονται τυχαία για να συμμετάσχουν στους Αγώνες Πείνας και να πολεμήσουν μέχρι θανάτου ζωντανά στην τηλεόραση. Όταν η Πριμ, η 16χρονη αδελφή της Κάτνις, επιλέγεται ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας 12, η Κάτνις παίρνει εθελοντικά τη θέση της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ισχυρούς αντιπάλους , που έχουν εκπαιδευτεί γι ?αυτό ολόκληρη τη ζωή τους.

Παίζουν: Στάνλεϊ Τούτσι, Τζος Χάτσερσον, Γούντι Χάρελσον, Τζένιφερ Λόρενς, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ελίζαμπεθ Μπανκς.

*Alpha, Κυριακή 31/07 στις 23:40

«Μαγικός Καθρέφτης» (2016) σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα

Ελληνική κωμωδία, φαντασίας – Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη. Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη», που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά  που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει…

Παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αθηνά Οικονομάκου, Λευτέρης Ελευθερίου, Τάκης Παπαματθαίου.

*Star, Κυριακή 31/07 στις 22:50

«Η Ιεραρχία του Εγκλήματος» (2007) σκηνοθεσία Αλέξι ΤανΔράμα, δράσης – Τρεις φίλοι από ένα ψαροχώρι ξεκινούν χωρίς χρήματα και προοπτική, να αναζητήσουν την τύχη τους στην κοσμοπολίτικη Σαγκάη του 1930. Γοητευμένοι από τον πλούτο και τη λάμψη, σύντομα θα βρεθούν μέσα σε ύποπτα κυκλώματα, πίσω από τη βιτρίνα του φαντασμαγορικού Paradise Club. Όταν όμως τα συμφέροντα που υπηρετούν, αλλά και τα ερωτικά τους μπλεξίματα, έρθουν σε σύγκρουση, η βαθιά φιλία τους θα έχει μια άλλη εξέλιξη.

Παίζουν: Ντάνιελ Γου, Λιου Γε, Σου Κι, Σουν Χόγκλεϊ, Τσανγκ Τσεν.

*Open, Κυριακή 31/07 στις 23:00

«Η Δεξιά Τσέπη του Ράσου» (2018) σκηνοθεσία Γιάννη Β. Λαπατά

Δράμα –  Ένας μοναχικός καλόγερος προσπαθεί να διαχειριστεί την αβάσταχτη λύπη και μοναξιά που ξαφνικά και αναπάντεχα επιστρέφουν, όταν χάνει τη μοναδική συντροφιά του, τη σκυλίτσα του. Εντονότατα συναισθήματα θα τον κάνουν να «συνομιλήσει» με το παρελθόν του και με αυτή την «ταπεινή», για πολλούς, αφορμή να καταλάβει πολλά και να επανατοποθετήσει την πορεία και τη ζωή του.

Παίζουν: Θοδωρής Αντωνιάδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μάνος Βακούσης, Κώστας Λάσκος, Πέτρος Ξεκούκης, Λάμπρος Σταυρινόπουλος, Ερρίκος Μηλιάρης, Αναστάσης Λαουλάκος και η Μπαλού ως Σίσσυ Έκτακτη συμμέτοχή: Ηρώ Μουκίου, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρία Σκουλά, Γιάννα Κανελλοπούλου.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 31/07 στις 00:10

«Νυχτερινός Ανταποκριτής» (2014) σκηνοθεσία Νταν Γκίλροϊ

θρίλερ – Απελπισμένος μικροαπατεώνας, ο Λου Μπλουμ γίνεται μάρτυς ενός αυτοκινητικού ατυχήματος και ανακαλύπτει το μαγικό κόσμο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Με το θράσος, την ευρηματικότητά του και τη βοήθεια μιας αρχισυντάκτριας ειδήσεων, θα αναδειχτεί πολύ σύντομα, με μια σειρά αιματοβαμμένων αποκλειστικοτήτων, σε περιζήτητο ανταποκριτή του νυχτερινού Λος Άντζελες. Ώσπου η σπουδαιότερη από όλες θα απαιτήσει το υψηλό τίμημά της.

Παίζουν: Τζέικ Τζίλενχαλ Ρενέ Ρούσο Μπιλ Πάξτον Ριζ Άχμεντ.

*ΕΡΤ1, Κυριακή 31/07 στις 00:15

«Σήμα Κινδύνου 2» (2005) σκηνοθεσία Χιντέο Νακάτα 

Μυστηρίου, τρόμου – Η Ρέιτσελ (Ναόμι Γουότς) μετακομίζει μαζί με τον γιο της Έινταν στο Όρεγκον αφήνοντας πίσω τους τις εφιαλτικές αναμνήσεις στην Αστόρια.

Εκεί ξεκινούν μια νέα ζωή και η Ρέιτσελ βρίσκει δουλειά στην τοπική εφημερίδα, κάνοντας μια νέα αρχή.

Όμως η καταραμένη βιντεοκασέτα συνεχίζει να τους καταδιώκει, καθώς φαίνεται να έχει σχέση με ένα πρόσφατο έγκλημα που έγινε στην περιοχή. Ρέιτσελ συνειδητοποιεί με τρόμο πως ο κύκλος του αίματος δεν έχει κλείσει. Η εκδικητική Σαμάρα επιστρέφει ακόμα πιο αποφασισμένη να συνεχίσει τον αμείλικτο κύκλο τρόμου της.

Σε μια απελπισμένη μάχή ζωής και θανάτου, η Ρέιτσελ θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη Σαμάρα ακόμη μια φορά προκειμένου να σώσει τη ζωή του γιου της και τη δική της.

Παίζουν: Ναόμι Γουάτς, Ελίζαμπεθ Πέρκινς, Σίσι Σπέισεκ, Σάιμον Μπέικερ, Ντέιβιντ Ντορφμαν.

*SKAI, Κυριακή 31/07 στις 00:20

«Το Κάλεσμα» (2014) σκηνοθεσία Τζέισον Στόουν

Δραματική Τρόμου – Η ντετέκτιβ Χέιζελ Μικάλεφ (Σούζαν Σαράντον) υπηρετεί στην μικρή και ήσυχη πόλη του Πορτ Ντάντας, στην επαρχία Οντάριο του Καναδά και οδεύει προς τη συνταξιοδότηση, με μόνες της έννοιες την εξάρτηση από τα παυσίπονα και ένα πρόσφατο διαζύγιο.

Όλα όμως αλλάζουν, όταν μια άρρωστη γυναίκα  δολοφονείται στο σπίτι της και η Χέιζελ και η ομάδα της καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Η Χέιζελ βρίσκει και πάλι τον εαυτό του προσπαθώντας να συλλάβει τον δολοφόνο σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Παίζουν: Σούζαν Σαράντον, Γκιλ Μπέλοους, Έλεν Μπέρστιν, Τόφερ Γκρέις, Ντόναλντ Σάδερλαντ.

*Mega, Κυριακή 31/07 στις 00:30

«Άγριος Ποταμός» (1994) σκηνοθεσία Κέρτις Χάνσον

Περιπέτεια – Η Μέριλ Στριπ είναι η Γκέιλ, ειδική στο rafting και αποφασίζουν με την οικογένεια της να κατέβουν όλοι μαζί το ποτάμι που περνάει από το εξοχικό τους για να κάνουν εκεί τις διακοπές τους.

Στη διαδρομή συναντούν δυο άντρες που δείχνουν να δυσκολεύονται να χειριστούν το φουσκωτό και ζητούν τη βοήθεια της.

Πρόθυμη η Γκέιλ τους παίρνει μαζί, αλλά στη πορεία η οικογένεια ανακαλύπτει ότι οι δύο άντρες είναι ένοπλοι ληστές, που τελικά τους αναγκάζουν με την απειλή των όπλων, να τους κατεβάσουν μέχρι το τέλος του ποταμού για να μπορέσουν να βρουν τους συνεργούς τους. Το ταξίδι της οικογένειας έχει πλέον καταστραφεί αφού τώρα ανησυχούν για τις ίδιες τους τις ζωές.

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Κέβιν Μπέικον, Ντέιβιντ Στάθρεν, Τζόζεφ Ματσέλο, Τζον Σι Ράιλι, Βίκτορ Γκαλαγουέϊ.

*Ant1, Κυριακή 31/07 στις 02:15

«Miss Απειθαρχία» (2020) σκηνοθεσία Φιλίπα Λόουθορπ

Δραματική Κομεντί – Ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς του 1970, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο με παρουσιαστή, τον θρυλικό Αμερικανό κωμικό, Μπομπ Χόουπ. Εκείνη την περίοδο, ο διαγωνισμός ήταν το show με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση του πλανήτη με περισσότερους από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Υποστηρίζοντας ότι οι διαγωνισμοί ομορφιάς ταπεινώνουν τις γυναίκες, το νεοσύστατο κίνημα της Ελευθερίας των Γυναικών πέτυχε την, εν μία νυκτί, αναγνώριση, εισβάλλοντας στη σκηνή και διακόπτοντας τη ζωντανή αναμετάδοση του διαγωνισμού. Όχι μόνο αυτό, αλλά όταν ο διαγωνισμός συνεχίστηκε, το αποτέλεσμά της νικήτριας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Μέσα σε λίγες ώρες, το παγκόσμιο κοινό είδε την πατριαρχία που οδηγείται από την σκηνή και το δυτικό πρότυπο ομορφιάς να στρέφεται εναντίον της.

Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Τζέσι Μπάκλεϊ, Γκούγκου Μπάθα-Ρο, Κίλι Χοζ, Φίλις Λόγκαν, Λέσλι Μάνβιλ, Ρις Ίφανς , Γκρεγκ Κινίαρ.

*SKAI, Κυριακή 31/07 στις 02:20

«12 δοκιμασίες» (2009) σκηνοθεσία Ρένι Χάρλιν

Αστυνομική Δράσης – Ο Ντάνι Φίσερ, αστυνομικός στο τμήμα της Νέας Ορλεάνης, συλλαμβάνει έναν αδίστακτο εγκληματία, ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει μετά από μια ληστεία πολλών εκατομμυρίων. Όμως κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, η ερωμένη του ληστή χάνει τη ζωή της. Ορκισμένος να πάρει εκδίκηση, ο ληστής καταφέρνει να αποδράσει από τις φυλακές και υποβάλλει τον Ντάνι σε μια εφιαλτική δοκιμασία: για να σώσει τη ζωή της γυναίκας, που αγαπάει, θα πρέπει να λύσει δώδεκα γρίφους…

Παίζουν: Τζον Σίνα, Άσλεϊ Σκοτ, Άινταν Γκίλεν, Στιβ Χάρις.

*Star, Κυριακή 31/07 στις 02:30

«Κλεμμένες Ζωές» (2004) σκηνοθεσία Ντ.Τζ.Καρούσο

Θρίλερ – Ένας κατά συρροή δολοφόνος κάθε φορά που σκοτώνει, υιοθετεί την ταυτότητα του θύματός του.
Η Ιλεάνα Σκοτ, ειδική πράκτορας του FBI στη σκιαγράφηση προσωπικοτήτων φτάνει στο Μόντρεαλ για να συνδράμει τις έρευνες και τη σύλληψη του δολοφόνου.
Η συνεργασία των καναδών αστυνομικών μαζί της είναι ιδιαίτερα δύσκολη και έρχονται σε αντιπαράθεση φτάνοντας τις έρευνες σε αδιέξοδο.
Στο μεταξύ η γνωριμία της με τον γκαλερίστα και αυτόπτη μάρτυρα της τελευταίας δολοφονίας, Τζέιμς Κόστα τους βοηθά να συνεχίσουν αφού έχουν πλέον ένα σκίτσο του δολοφόνου. Η ερωτική έλξη που αισθάνονται και οι δύο δεν θα αργήσει να βάλει σε κίνδυνο όλη την επιχείρηση…

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Ιθαν Χοκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Ολιβιέ Μαρτιζέζ, Τσέκι Κάριο, Ζαν Ιγκ Ανγκλαντ, Τζίνα Ρόουλαντς.

*Open, Κυριακή 31/07 στις 02:30

«Σατανική Συνάντηση» (2012) σκηνοθεσία Κρις Φίσερ

Αστυνομική Μυστηρίου – Ένα συνταρακτικό ψυχολογικό θρίλερ που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον απόλυτο τρόμο μιας εφιαλτικής διαδρομής. Ο Τζον είναι ένας πρόσφατα απολυμένος και απο- γοητευμένος οικογενειάρχης που ζει στα προάστια.

Ο Ρίτσι, ένας μυστηριώδης ‘άγνω- στος’, εμφανίζεται ξαφνικά στην πόρτα του σπιτιού του, ζητώντας τη βοήθειά του και ο Τζον θα βρεθεί άθελά του μπλεγμένος σε μια σειρά αιματηρών δολοφονιών.

Όταν ο Ρίτσι επισκέπτεται την σύζυγό του, η μοναδική πια επιλογή του Τζον είναι να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να σταματήσει τις σαδιστικές πράξεις του απρόβλεπτου αυτού δολοφόνου.

Πόσο φρικτό όμως θα είναι το τίμημα για να σώσει την οικογένειά του που απειλείται θανάσιμα;

Παίζουν: Σάμιουελ Τζάκσον, Λουκ Γουίλσον, Λέσλι Μπιμπ.

*Mega, Κυριακή 31/07 στις 02:40