9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει εννιά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Ήρθε ο Έρωτας στην Πόλη» (2009) σκηνοθεσία Τζόνας Έλμερ

Δραματική Κομεντί Ρομαντική -Ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βρει ο έρωτας…!

Η Λούσι Χιλ (Ρενέ Ζελβέγκερ) είναι μια φιλόδοξη γυναίκα καριέρας, ερωτευμένη με τον τρόπο ζωής της στο Μαϊάμι.
Θέλοντας να πετύχει μια μεγάλη προαγωγή, η Λούσι συμφωνεί να μετακομίσει σε μια μικρή πόλη, στη μέση του πουθενά, για να επιβλέψει την αναδιάρθρωση ενός εργοστασίου.
Αυτό που αρχικά μοιάζει με μια ξεκάθαρη επαγγελματική πρόκληση θα εξελιχθεί σε εμπειρία ζωής για τη Λούσι, που θα δώσει νέο νόημα στην ύπαρξή της και μέσα από την οποία, θα ανακαλύψει τον άντρα των ονείρων της, τον γοητευτικό συνδικαλιστική – εκπρόσωπο των εργατών (Χάρι Κόνικ Τζούνιορ).

Μια απλή δουλειά με μεγάλους στόχους γίνεται το καλύτερο πράγμα που της συνέβη ποτέ για τους “λάθος” λόγους!

Παίζουν: Ρενέ Ζελβέγκερ, Φράνσις Κονρόι, Χάρι Κόνικ Τζούνιορ, Τζόναθαν Κιμπλ Σίμονς, Σιόμπαν Φάλον Χόγκαν.

*Open, Τετάρτη 07/09 στις 21:00

«Mamma mia! Here we Go Again» (2018) σκηνοθεσία Ολ Πάρκερ

Μιούζικαλ – Το δροσερό, ρομαντικό μιούζικαλ “Mamma Mia! Here We Go Again” έφτασε για να μας ξεσηκώσει και πάλι με τη μουσική των ΑΒΒΑ. Πρόκειται για τη συνέχεια του αρχικού μιούζικαλ “Mamma Mia!” του 2008.

Στη δεύτερη συνέχεια βλέπουμε τη νεανική ζωή της Donna (που υποδύεται η Meryl Streep και η Lily James), βιώνοντας τη διασκέδαση που είχε με τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της Sophie (που υποδύεται η Amanda Seyfriend). Η Sophie είναι έγκυος και όπως η Donna, θα είναι μικρή όταν γεννηθεί το μωρό της. Τότε συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναλάβει το ρίσκο όπως έκανε η μητέρα της.

Παίζουν: Λίλι Τζέιμς, Αμάντα Σέιφριντ, Μέριλ Στριπ, Ντόμινικ Κούπερ, Κριστίν Μπαράνσκι, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σερ, Τζούλι Γουόλτερς.

*Ant1, Τετάρτη 07/09 στις 21:45

«Δύο καρδιές» (2016) σκηνοθεσία Κατέλ Κιλεβερέ

Δραματική – Όλα ξεκινούν τα ξημερώματα, όταν τρεις νεαροί σέρφερ δαμάζουν τα κύματα σε μια παραλία. Λίγες ώρες αργότερα, στον δρόμο της επιστροφής, εμπλέκονται σε ένα τραγικό τροχαίο και ο 17χρονος Σιμόν μένει κλινικά νεκρός.

Εντωμεταξύ στο Παρίσι μια μεσήλικη μητέρα δύο παιδιών μπαίνει στην λίστα αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς.

Παίζουν: Ταχάρ Ραχίμ, Εμανουέλ Σενιέ, Αν Ντορβάλ.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 07/09 στις 22:00

«San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» (2015) σκηνοθεσία Μπραντ Πέιτον

Περιπέτεια – Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ, που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Τη στιγμή που  πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Κάρλα Γκουτζίνο, Αλεξάντρα Νταντάριο, Άρτσι Παντζάμπι, Πολ Τζιαμάτι, Χιούγκο Τζονστόουν-Μπερτ, Κάιλι Μινόγκ.

*Star, Τετάρτη 07/09 στις 22:00

«Αντίστροφη Μέτρηση» (2019) σκηνοθεσία Τζάστιν Ντεκ

Μυστηρίου Τρόμου – Αν υπήρχε μία εφαρμογή που θα σου έλεγε πότε θα πεθάνεις… θα την κατέβαζες;

Όταν μια νοσοκόμα κατεβάζει μια εφαρμογή στο κινητό της που ισχυρίζεται πως μπορεί να προβλέψει πότε θα πεθάνει ένας άνθρωπος, η εφαρμογή της την προειδοποιεί πως της απομένουν μονάχα τρεις μέρες ακόμα.

Καθώς ο χρόνος κυλάει και ο θάνατος πλησιάζει, πρέπει να βρει ένα τρόπο να σώσει την ζωή της πριν να είναι πολύ αργά.

Παίζουν: Τσάρλι ΜακΝτέρμοντ, Αν Γουίντερς, Ελίζαμπεθ Λάιλ Μέτρηση (Countdown).

*Open, Τετάρτη 07/09 στις 23:00

«Το Σμόκιν της Συμφοράς» (2002) σκηνοθεσία Κέβιν Ντόνοβαν

Δράσης Κωμωδία  – Ο Τζίμι Τονγκ είναι ένας συνηθισμένος οδηγός ταξί, μέχρι τη στιγμή που φορά κατά τύχη το Σμόκιν της Συμφοράς, ένα κοστούμι αξίας δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων με υπερφυσικές ιδιότητες, το οποίο τον μετατρέπει σε τολμηρό κατάσκοπο. Φορώντας το πολυτελές σμόκιν, μπαίνει μαζί με την όμορφη συνέταιρό του στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας.

Παίζουν: Τζάκι Τσάν, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Τζέισον Άιζακς, Ντέμπι Μαζάρ, Ντάνιελ Κας.

*Skai, Τετάρτη 07/09 στις 23:00

«Ο Ροζ Γάτος» (1985) σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική κωμωδία – Ο Πάνος και ο Αρχιμήδης είναι συνάδελφοι καθηγητές που συγκατοικούν. Ο Πάνος είναι ένας σύγχρονος νέος, ενώ ο Αρχιμήδης είναι πολύ συντηρητικός. Ο Πάνος θα προσπαθήσει να βάλει δυναμικά τον Αρχιμήδη μέσα στη ζωή. Γρήγορα όμως ο Αρχιμήδης αναπτύσσει μια διπλή προσωπικότητα. Τη μέρα είναι ένας συγκρατημένος καθηγητής, και το βράδυ γίνεται γλεντζές και ερωτύλος. Όταν η αδελφή του θα πέσει θύμα απαγωγής, ο Αρχιμήδης θα μπει σε κλινική προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Παίζουν:  Σωτήρης Μουστάκας, Πάνος Μιχαλόπουλος, Έφη Πίκουλα, Μιχάλης Μουστάκας, Κώστας Μακέδος, Βάνα Μπάρμπα, Τέτα Κωνσταντ, Θωμάς Κωνσταντινίδης.

*Alpha, Τετάρτη 07/09 στις 23:40

«Ένοχο Αίμα» (2002) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ

Αστυνομική Δραματική Δράσης – Ο Κλιντ Ιστγουντ πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί το Ένοχο Αίμα, μια δραματική ταινία μυστηρίου βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μαικλ Κόνελι.

Ο Τέρι Μακ Κάλεμπ, πρώην πράκτορας του FBI μετά το έμφραγμα και την μεταμόσχευση καρδιάς που υποβλήθηκε απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του, σε ένα πλωτό σπίτι στο Λος Άντζελες, υπό την αυστηρή ιατρική παρακολούθηση της καρδιολόγου Μπόνι Φοξ (Αντζέλικα Χιούστον).

Όταν όμως δέχεται την επίσκεψη της Γκαμπριέλα Ρίβερς που του ζητά να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να ανακαλύψει τον δολοφόνο της αδερφής της, δεν μπορεί να αρνηθεί για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι γιατί η νεκρή αδερφή της Γκαμπριέλα είναι αυτή που του έδωσε το μόσχευμα καρδιάς και ο δεύτερος, γιατί ο δολοφόνος είναι ένας μανιακός serial killer, που ο Μακ Κάλεμπ κυνηγούσε για χρόνια χωρίς επιτυχία.

Δεδομένης την επιβαρυμένης υγείας του που δεν του επιτρέπει ούτε αυτοκίνητο να οδηγήσει, θα πείσει έναν νεαρό γείτονα τον Buddy Noone (Τζέφ Ντάνιελς) να γίνει ο σωφέρ του σε αυτή την αποστολή.

Παρ΄όλη την προβληματική του φυσική κατάσταση, θα μπορέσει άραγε ο Μακ Κάλεμπ να φέρει εις πέρας την αποστολή του;

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Αντζέλικα Χιούστον, Τζεφ Ντάνιελς, Ντίλαν Γουόλς.

*Star, Τετάρτη 07/09 στις 00:15

«Κωδικός: Τζερόνιμο» (2012) σκηνοθεσία Τζων Στόκγουελ, Πολέτ Βίκτορ Λίφτον

Αστυνομική Δραματική Δράσης – Ένας κρατούμενος από το Γκουαντανάμο παρέχει στη CIA πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την πιθανή τοποθεσία του μυστικού κρησφύγετου του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Με την πεποίθηση ότι έχουν βρει το στόχο τους, οι αμερικανικές αρχές δημιουργούν μια εξαιρετική ομάδα πεζοναυτών χωρίς να τους πουν από την αρχή ότι ο στόχος τους είναι ο πιο καταζητούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Τα μέλη της ομάδας ξεκινούν για τη αποστολή τους, που θα καταλήξει σε μια τολμηρή νυχτερινή επιδρομή για να βρουν τον Μπιν Λάντεν. Αυτή είναι η ιστορία του πιο συναρπαστικού και μεγαλύτερου ανθρωποκυνηγητού που έγινε ποτέ.

Παίζουν: Καμ Γκιγκάντετ, Άνσον Μαουτ, Φρέντι Ροντρίγκεζ, Γουίλιαμ Φίχτνερ, Κάθλιν Ρόμπερτσον, Κένεθ Μίλερ, Xzibit.

*Skai, Τετάρτη 07/09 στις 01:00