12 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ποικιλία επιλογών για άλλο ένα βράδυ Κυριακής!

«Hitman: Εκτελεστής 47» (2015) σκηνοθεσία Αλεξάντερ Μπάχ

Περιπέτεια, δράσης – Ο Πράκτορας 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά ως η τέλεια φονική μηχανή. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα, θα προσπαθήσει να σταματήσει τα εγκληματικά σχέδια μιας μυστηριώδους οργάνωσης, που θέλει να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων.

Παίζουν: Ρούπερτ Φρεντ, Κίραν Χάιντς, Ζάκαρι Κουίντο, Χάνα Γουέρ.

*Skai, Κυριακή 18/09, στις 21:00

«Η Ωραία του Κουρέα» (1969) σκηνοθεσία Ντίνος Δημόπουλος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο κουρέας Γιάννης (Γιάννης Γκινάκης) και η κομμώτρια Μάρθα (Μάρθα Καραγιάννη) είναι ερωτευμένοι και θέλουν να παντρευτούν. Όμως ο Γιάννης πρέπει πρώτα να παντρέψει τις τέσσερις αδελφές του, στόχος εξαιρετικά δύσκολος, αφού δεν υπάρχει η απαιτούμενη προίκα.

Η Μάρθα, με την πονηριά της, αναλαμβάνει να βρεί τους κατάλληλους γαμπρούς για κάθε μια αδελφή ξεχωριστά, και εξασφαλίζει την προίκα, δίνοντας το σπίτι του Γιάννη ως αντιπαροχή.

Παίζουν: Γιάννης Γκιωνάκης, Μάρθα Καραγιάννη, Αλέκος Τζανετάκος, Χρόνης Εξαρχάκος, Σωτήρης Μουστάκας, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Νίκος Τσούκας, Νίτσα Μαρούδα.

*Mega, Κυριακή 18/09, στις 21:00

«Καπετάν Φάντης Μπαστούνι» (1968) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Κωμωδία – Ένας νησιώτης καπετάνιος, ανακαλύπτει μια νέα κοπέλα μέσα στα ψυγεία του καραβιού του και της προσφέρει στέγη στο σπιτι του, αντίθετα με την επιθυμία των υπολοίπων συγγενών του. Όταν κάποια στιγμή, το πλοίο του βυθίζεται, οι συγγενείς του διώχνουν την κοπέλα από το σπίτι και κοιτάνε να του ξεκοκαλίσουν την περιουσία, χωρίς όμως να γνωρίζουν πως ο ίδιος έχει διασωθεί από το ναυάγιο.

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Λαυρέντης Διανέλλος, Μήτση Κωνσταντάρα, Τασσώ Καββαδία, Δημήτρης Νικολαΐδης, Αλέκος Τζανετάκος.

*Star, Κυριακή 18/09, στις 21:00

«Speed 2: Κρουαζιέρα με τον Κίνδυνο» (1997) σκηνοθεσία Γιαν Ντε Μποντ

Περιπέτεια – Η Άνι Πόρτερ, η γυναίκα, που ήταν όμηρος ενός βομβιστή στο λεωφορείο, που έπρεπε να τρέχει με συγκεκριμένη ταχύτητα για να μην ανατιναχθεί, βρίσκεται με τον αγαπημένο της Άλεξ σε μια υπέροχη κρουαζιέρα.

Ο Άλεξ είναι αστυνομικός και δεν μπορεί να αγνοήσει την παράξενη συμπεριφορά ενός ταξιδιώτη, του Γκέιγκερ.Οι υποψίες του αποδεικνύονται σωστές καθώς ο Γκέιγκερ είναι αυτός που δημιούργησε το σύστημα πληροφορικής του πλοίου αλλά στη συνέχεια απολύθηκε.

Για να πάρει εκδίκηση, «σπάει» τους κωδικούς στο σύστημα πληροφορικής και καθορίζει μια υπερβολική ταχύτητα σε μια πορεία σύγκρουσης με ένα γιγαντιαίο πετρελαιοφόρο. Ο Άλεξ και η Άνι προσπαθούν να τον σταματήσουν.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Τζέισον Πάτρικ, Γουίλεμ Νταφόε.

*Alpha, Κυριακή 18/09, στις 22:00

«Jack Reacher» (2012) σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μακ Κουάρι

Δράσης Μυστηρίου – Ο Τομ Κρουζ υποδύεται τον Τζακ Ρίτσερ, έναν πρώην αξιωματούχο στρατονόμο, που ζει πλέον σαν φάντασμα και ασχολείται ως ερευνητής δύσκολων αστυνομικών υποθέσεων.

Η υπόθεση που αναλαμβάνει αφορά τον θάνατο 5 τυχαίων ανθρώπων, τους οποίους σκότωσε με 6 βολές, ένας εκπαιδευμένος στρατιωτικός και πρώην ελεύθερος σκοπευτής.

Ο Μπαρ (Τζόζεφ Σικόρα), ο φερόμενος ως δράστης σύντομα συλλαμβάνεται, αλλά ζητά να συναντηθεί με τον Ρίτσερ. Μετά από τη συνάντηση εκρηκτικές εξελίξεις πυροδοτούνται, ο Μπαρ πέφτει σε κώμα ενώ η δικηγόρος του Μπαρ, Έλεν Ρόντιγκ (Ρόζαμουντ Πάικ) θα συμμαχήσει μαζί του για να βρουν την αλήθεια.

Ίσως τελικά οι 5 φόνοι να μην ήταν ένα τρομοκρατικό χτύπημα που εκτέλεσε ο Μπάρ, αλλά μία καλά οργανωμένη συνομωσία ενός παρανοϊκού μυαλού…

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Βέρνερ Χέρτσογκ, Ρόμπερτ Ντυβάλ.

*Skai, Κυριακή 18/09, στις 23:00

«Ο Πληροφοριοδότης» (2006) σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε

Αστυνομική – Η σύσταση της Ειδικής Ομάδας Ερευνών, που αναλαμβάνει την ανακάλυψη του χαφιέ, περιλαμβάνει και το νεαρό Κόλιν Σάλιβαν. Όμως αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι πως ο Κόλιν αποτελεί στην πραγματικότητα το «δεξί χέρι» του Κοστέλο, είναι ένας από τους προστατευόμενούς του, που έγιναν αστυνομικοί στην υπηρεσία του οργανωμένου εγκλήματος!

Ο Φρανκ δεν θ’ αργήσει να συνειδητοποιήσει κι αυτός με τη σειρά του πως στην οργάνωσή του έχει διεισδύσει ένα «καρφί». Απλά δεν γνωρίζει ποιος είναι. Η αναζήτησή του θα διασταυρώσει τα μονοπάτια του Μπίλι και του Κόλιν.

Καθώς ο κλοιός σφίγγει γύρω τους, οι δύο πληροφοριοδότες κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν τις διπλές ταυτότητές τους, να αποκαλύψουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου και προπαντός να παραμείνουν αλώβητοι από τις… σφαίρες.

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ματ Ντέιμον, Τζακ Νίκολσον, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μάρτιν Σιν, Ρέι Γουίνστον

*Star, Κυριακή 18/09, στις 23:10

«Άνδρες σε…Απόγνωση» (2010) σκηνοθεσία Ντέμιαν Λιχτενστάιν

Αστυνομική κωμωδία – Ο Έρικ και η Τάρα είναι ένα ζευγάρι με πολλά προβλήματα! Πεπεισμένος πως όλα ξεκινάνε από το γεγονός πως είναι άνεργος, ο Έρικ ζητάει τη βοήθεια των φίλων του, Στου και Άλεξ που ειδικεύονται στις απάτες και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τις γυναίκες τους!

Αυτοί βλέπουν την ευκαιρία της ζωής τους σε ένα φορτίο με μάρκες καζίνου που βρήκαν ξεχασμένο σε μία αποθήκη. Όμως αυτές οι μάρκες, που ανήκουν σε έναν παλιό μαφιόζο, είναι… πλαστές. Τα σχέδιά τους πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο όταν ο Άλεξ πέφτει στα χέρια του μαφιόζου και ένας απίστευτος αγώνας δρόμου ξεκινάει για να μπορέσουν οι δύο φίλοι να εξαργυρώσουν τις πλαστές μάρκες ώστε να σώσουν το φίλο τους και ταυτόχρονα να σώσουν τους εαυτούς τους από τις γυναίκες τους!

Παίζουν: Ντόναλντ Φέισον, Έντι Κέι Τόμας, Έντι Γκουέρα.

*Openi, Κυριακή 18/09, στις 23:45

«Pretty woman» (1990) σκηνοθεσία Γκάρι Μάρσαλ

Αισθηματική κομεντί – Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας, Έντουαρντ Λιούις έχει μόλις φτάσει στο Λος Άντζελες για μια επιχειρηματική εκδήλωση. Προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για τη σωστή διαδρομή, θα πέσει τυχαία πάνω σε μια πόρνη, τη Βίβιαν Γουάρντ, η οποία είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει.

Όχι φυσικά χωρίς κάποιο αντίτιμο, αφού δε συνηθίζει να κάνει ποτέ κάτι δωρεάν. Κεραυνοβολημένος από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ο Έντουαρντ, προχωρά ένα βήμα παραπάνω και της προτείνει να γίνει η συνοδός του καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα βρίσκεται εκεί. Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα χρειαστεί.

Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζει…

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Ραλφ Μπέλαμι, Τζέισον Αλεξάντερ

*Alpha, Κυριακή 18/09, στις 00:45

«Bridget Jones: Η Επόμενη Σελίδα» (2004) σκηνοθεσία Μπίμπαν Κίντρον

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Η Μπρίτζετ Τζόουνς (Ρενέ Ζιλβέγκερ) δεν είναι πλέον γεροντοκόρη και έχει μια υπέροχη σχέση με τον όμορφο δικηγόρο Μάρκ Ντάρσι (Κόλιν Φερθ), αλλά τώρα είναι αντιμέτωπη με μία μεγαλύτερη πρόκληση… Μπορεί να κρατήσει αυτό τον τέλειο άντρα, που είναι οπαδός των συντηρητικών;

Όταν οι αμφιβολίες για τον εαυτό της επιστρέφουν κι ο γυναικάς πρώην εραστής της Ντάνιελ Κλίβερ (Χιου Γκραντ) επανεμφανίζεται απροσκάλεστος για να την παρασύρει στις χειρότερες διακοπές της ζωής της.

Τώρα πια η Μπρίτζετ μπερδεύεται σε μια κωμική σειρά από κακές συμβουλές, παρεξηγήσεις και ολικές καταστροφές που μόνο σε αυτήν θα μπορούσαν να συμβούν.

Παίζουν: Χιου Γκραντ, Ρενέ Ζέλβεγκερ, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Τζέμμα Τζόουνς, Κόλιν Φερθ.

*Ant1, Κυριακή 18/09, στις 01:00

«Οι Αναλώσιμοι 3» (2014) σκηνοθεσία Πάτρικ Χιούζ

Περιπέτεια – Ο Μπάρνεϊ (Σταλόνε), ο Κρίστμας (Στέιθαμ) και τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής ομάδας σκληροτράχηλων action hero, έρχονται αντιμέτωποι με τον Κόνραντ Στόουνμπανκς (Μελ Γκίμπσον), τον συνιδρυτή των Αναλώσιμων.

Ο Κόνραντ ίδρυσε αρχικά με τον Μπάρνεϊ την ομάδα, όμως στη συνέχεια πέρασε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε ένας αδίστακτος έμπορος όπλων. Έτσι ο Μπάρνεϊ αναγκάστηκε να τον σκοτώσει … ή έτσι νόμιζε. Αφού ξέφυγε ήδη μία φορά από τα δίχτυα του θανάτου, ο Στόουνμπανκς τώρα επιστρέφει με ένα και μόνο στόχο: να αποτελειώσει για πάντα τους Αναλώσιμους.

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Αντόνιο Μπαντέρας, Χάρισον Φορντ, Μελ Γκίμπσον, Γουέσλι Σνάιπς, Ντολφ Λούντγκρεν.

*Skai, Κυριακή 18/09, στις 01:45

«[Rec]» (2007) σκηνοθεσία Χαούμε Μπαλαγκέρο, Πάκο Πλάζα

Θρίλερ, μυστηρίου, τρόμου – Στην Βαρκελώνη, ένας καμεραμάν και μία τηλεπαρουσιάστρια ξεκινούν να κάνουν μια νυχτερινή τηλεοπτική εκπομπή για μια βραδιά ρουτίνας της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στην πρώτη αποστολή της βραδιάς οι πυροσβέστες καλούνται να σώσουν μια ηλικιωμένη κυρία που για κάποιο άγνωστο λόγο έχει εγκλωβιστεί στο διαμέρισμά της. Ακολουθώντας τους πυροσβέστες στην πολυκατοικία από όπου είχαν μια κλίση, βρίσκονται παγιδευμένοι κι οι ίδιοι μέσα στο κτήριο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κάτι δεν πηγαίνει καλά. Παγιδευμένοι μέσα στο κτίριο, δύο πυροσβέστες και το τηλεοπτικό συνεργείο βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν άγνωστο και θανατηφόρο αντίπαλο.

Παίζουν: Μανουέλα Βελάσκο, Φεράν Τεράθα, Χόρχε Γιαμαν Σερανο.

*Open, Κυριακή 18/09, στις 02:00

«Χαμός στη Ζούγκλα» (1995) σκηνοθεσία Στιβ Όντεκερκ

Κωμωδία – Ο ντετέκτιβ ζώων, Ace Ventura, επιστρέφει με νέες περιπέτειες. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψει ως την Αφρική για να να φέρει σε πέρας μια πολύ σημαντική αποστολή, να διερευνήσει την εξαφάνιση μιας σπάνιας, λευκής νυχτερίδας, που είναι ιερή για μια φυλή της χώρας.

Πρέπει να ταξιδέψει μέχρι την Αφρική με τον εξερευνητή Φάλτον Γκρίνγουολ και να βρει την ιερή νυχτερίδα. Διαφορετικά θα ξεσπάσει ένας τραγικός πόλεμος ανάμεσα στις φυλές Γουαχότο και Γουαχάκι τον οποίο μόνο το ιερό πτηνό μπορεί να αποτρέψει.

Η ζούγκλα θα γίνει φίλος ή εχθρός του; Κροκόδειλοι, μαϊμούδες και μια αρχαία φυλή δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό! Θα καταφέρει να φέρει σε πέρας και αυτή την αποστολή του;

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Ίαν Μακνίς, Σίμον Κάλοου, Μπομπ Γκάντον, Σόφι Οκοντέντο.

*Mega, Κυριακή 18/09, στις 02:30