Ρεπορτάζ της ΕΡΤ στο Δενδροχώρι – Συνελήφθη ο 46χρονος γιος για ψευδή κατάθεση

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία ηλικιωμένη από την Καστοριά που είχε χαθεί πριν από δύο ημέρες, βρέθηκε τελικά θαμμένη κοντά στο γήπεδο του Δενδροχωρίου.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως σκυλιά ή άγρια ζώα, έσκαψαν και ξέθαψαν το πτώμα.
Η γυναίκα ζούσε εκεί μαζί με τον γιό της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις για τον χρόνο εξαφάνισης της μητέρας του, λέγοντας αρχικά ότι την είδε τελευταία φορά την Πέμπτη και ύστερα πως την είδε πριν από μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί για ψευδή κατάθεση.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να αποκαλύψει τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας, με τις αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, δηλαδή είτε ο θάνατος  της γυναίκας να προήλθε από εγκληματική ενέργεια, είτε να πέθανε από παθολογικά αίτια και στην συνέχεια κάποιος να την έθαψε.

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μόλις διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ – ΕΡΤ3

Δείτε το video: