Τρομακτικό ατύχημα αστυνομικού – Τον έσωσε το κράνος – [video]

Ένα τροχαίο ατύχημα, που είχε αστυνομικός καταγράφηκε σε video. Εκείνος το ανέβασε στα social media και στέλνει ένα μήνυμα.

Φοράτε πάντα κράνος. Μαζί με τον εξοπλισμό ασφαλείας σώζουν ζωές.

Ένα video που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας «τράβηξε» την προσοχή. Το video έστειλε ο Κωνσταντίνος, που είναι πρωταγωνιστής σε αυτό και είναι αστυνομικός. Μοιράστηκε την εμπειρία του και παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα σε όλους τους συναδέλφους του, που οδηγούν μοτοσυκλέτες χωρίς κράνος.

Στο βίντεο ο αστυνομικός χτυπάει με σφοδρότητα σε όχημα που κινείται αντικανονικά. Εκείνος εκτοξεύεται τουλάχιστον δέκα μέτρα πέφτοντας στο οδόστρωμα με ταχύτητα και φυσικά βίαια. Ευτυχώς, το κράνος που φορούσε τον κράτησε στη ζωή.

«Είμαι αστυνομικός και βλέπω το τελευταίο διάστημα συναδέλφους να χάνονται στην άσφαλτο επειδή δε φορούσαν κράνος και με θλίβει το γεγονός» γράφει ο αστυνομικός και συμπληρώνει: «Είχα τροχαίο σοβαρό δυο φορές και μου έσωσε τη ζωή το γεγονός ότι φορούσα κράνος. Στο δεύτερο τροχαίο μου βρήκα το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης και το μοιράζομαι μαζί σας. Θερμή παράκληση να φοράτε κράνος».

Δείτε το video: